Less? Vadå less? Vad pratar du om?

Jaha. JAHA.
Min cykel är stulen.
MIN VACKRA VACKRA CYKEL som jag la ner så mycket tid på (20 min typ) är STULEN.
Vad irriterande.

Nu när jag har fått det ur systemet kan jag fortsätta skriva som en vettig människa, eller något. De senaste dagarna har jag jobbat, jobbat, jobbat! Lördag, söndag, idag och imorgon blir det jobb. :) Såhär ska det vara! Igår kväll blev det ett restaurangbesök och sen filmkväll med sämst filmkvalité (damn you, videoteket, DAMN YOU) + lite åska. Buurr. Filmen, the ugly truth, var bra men ja, inte kvalitén som sagt.

Nu sitter jag och längtar efter både det ena och det andra.
Jag vill att min kusin ska komma hem så jag får träffa henne.
Jag vill gå på bio.
Jag vill att min hjärna ska sluta få för sig saker som får mig att bli galen.
Jag vill träffa Carro. Typ genast.
Jag vill shoppa.
Och jag vill kunna somna i älsklings famn ikväll.

Men det sitter en elak liten jäkel någonstans och pekar med ett långt pekfinger i mitt ansikte och gormar: HAA HAA, DREAM ON, SUCKER!!!!!!!

a dirty little young girls dream

Och efter en veckas uppehåll har jag i stort sett inget att uppdatera om! Eller okej, nu kanske jag ljög en smula.
I onsdags åkte jag och familj med pensionärsbåten Ånedin-linjen som går från Stockholm till Åland, stannar vid Åland över natten och åker tillbaka till Stockholm morgonen efter. Så två dagar har vi spenderat på en båt full med fulla pensionärer. För att förklara hur det var på båten måste jag nog stjäla Christians kommentar: Vad som händer på båten, stannar på båten.

INDEED!

Det är roligt nästan jämt haha. Pappa introducerade mig för en ny drink, Tom Collins. Ca 7 gånger. Och en annan drink, Blåbärsvodka med tranbärsjuice, 1 gång.

Vi kom hem på torsdag kväll, fredagen spenderades på stan och lördag, idag, har jag fått jobba lite! Det var skönt. Imorgon blir det lite mer jobb och sen ska jag träffa emma och madde för att äta middag på stan och avsluta med en liten film :)

Övrigt: skulle jag någonsin ta tummen ur skulle jag vilja göra Sundsvalls S:et och en del av Filippinernas flagga. Någonstans. Någon gång.




Vad roligt att S:et blev skrattretande litet jämfört med flaggan.
Men det är den svartmarkerade delen av flaggan jag skulle vilja tatuera in. Alternativt bara solen. I dunno.

du måste ha frid i sinnet

Idag fyllde kära mor år och vi firade henne med att åka och halvbada i halväckligt vatten. Yes, jag talar om Fläsian; sjögräs som gränsar till lera och stenig/stenblockig botten. Not my thing. Men mysigt hade vi i alla fall :) Sen hem igen och middag med moster + familj, grillat och massa annat, mums! Nu har de precis åkt hem och jag har målat om naglarna ännu en gång. Förut var det enkel fransk manikyr, men det såg så tråkigt ut så nu är det mörklila plus en beigeskimrande rand snett över varje nagel. Blev rätt fint :)
Ja.. Så har dagen sett ut! Kul va??

Vill bara avsluta med ett citat av pappa tidigare idag (såhär brukar det låta när han kör):
Pappa: En karljävel på 60 år och som fortfarande inte kan köra bil!
Mamma (relativt lugn): Det är en kvinna...
Pappa: Det spelar ingen roll vad det är, det är en jävla fårskalle i vilket fall som helst!!

Varefter jag förespråkade både tålamod och sinnesfrid när man ska köra bil. Han lyssnade inte på mig kan jag tillägga.

blah

(Varning för långt inlägg och meningslöst babbel)

Fick mig ett ryck och bara kände för att skriva om mina senaste dagar, så tänkte att det kunde vara snällt att varna, så ingen läser något de inte är ett dugg intresserade av. :)

Förra veckan var det då gatufesten. Första gången någonsin som jag köpte tredagars, då jag var uppbokad på både det ena och det andra! Och oj, vilken gatufest det blev! Har redan skrivit lite om artisterna de två första dagarna, men det tål att repeteras.
Dag ett (som var gratis): Brolle, som jag alltid har haft någon liten crush på!
Dag ett (som krävde biljett): Europe, Timo Räisinen, Kent. Europe kräver inga kommentarer. De två andra är inte riktigt något jag lyssnar på, men det är alltid kul att se ändå!
Dag två: Electric boys, Dead by April (♥♥♥), lite the Sounds och the Ark. Electric boys var ett okänt band för mig, men absolut något att lyssna på! Dead by April... åh... Just här hände det grejer! Jag och Madde såg dem och jag sjöng med för full hals och var så glad. Madde blev förövrigt frälst, ännu en konverterad. :) I alla fall, i slutet av konserten slängde de ut både det ena och det andra i publiken; handdukar de torkade svetten på, vattenflaskor de druckit ur och trummisen slängde ut sina trumstockar. Jag som aldrig någonsin har fått tag i något ett band kastar ut i publiken stod plötsligt i närheten av vart trummisen slängde sin andra trumstock! Reflexmässigt sträckte jag ut händerna när trumstocken studsade på den ena ryggen efter den andra och sen hade jag fingrarna på den. En halv sekund senare satte en tjej händerna på den och började dra. Jag fick tokdamp och drog tillbaka, jag visste inte att jag var så stark i fingrarna! Tjejen började gråta då hon insåg att hon inte kunde få mig att släppa och skrek: MEN JAG ÄLSKAR JU DOM!!! jag gormade tillbaka: MEN TROR DU INTE JAG GILLAR DOM DÅ?? Då kom hon på att vi kunde bryta av den. Jag var inte pigg på den idén, men hellre en halv än ingen alls. Hon försökte bryta av den, men misstänksam som jag är släppte jag den inte, utan höll ett fast grepp hela tiden. Hon fick inte av den och började gråta lite till. Då sa en kille att han kunde försöka och det fick han. Under hot och fortfarande med ett fast tag om stocken från min sida fick han av den och gav oss varsin del. Som tack fick han en kram, faktiskt. Tjejen började gråta (IGEN) av lycka denna gången och så kom vi på att nu måste vi ju få dem signerade också. Så vi sprang runt som yra höns med ett fast tag om varandra och någon random kille som också ville få autografer och till slut hittade vi dem och vi fick våra autografer! Trummisen fick sig ett gott skratt när han såg vad vi hade gjort, haha!
The Ark var helt sinnessjukt. Totalt. Sinnessjukt. Huur mycket folk som helst, och det kändes verkligen konsert-aktigt! Det var så packat med folk att man kunde inte stå stilla om andra hoppade. Så jag slappnade helt enkelt av och hoppade med när andra hoppade. Riktigt coolt faktiskt haha!
Dag tre: Såhär ska en konsertkväll se ut! Kvällens artister: Mustasch och Accept. Kvällen började med förfest i en liten lägenhet med mycket folk och rock strömmande ur högtalarna. Redan här kändes det bra. Efter lite dryck och shots kändes det ännu lite bättre. Sen var det bara att springa för att inte missa första bandet. MUSTASCH ♥ Där träffade vi lite mer folk, samtidigt som vi hade tappat typ hälften av de som var i lägenheten. Efter Mustasch hittade vi på något sätt till stora scenen där accept (sista bandet för gatufesten i år) spelade. Där blev jag både buren på axlar, buren i armar, kittlad och slagen av både den ena och den andra! Vilket beyder att i nuläget har jag blåmärken, bulor och träningsvärk i otaliga kroppsdelar. Efter Accept landade vi i ett öltält och tappade lite fler folk. Efter en kort tid blev vi utslängda då de stängde och vi letade efterfest. Hittade en inne i stan och var kvar där några timmar. Tappade ytterligare några personer. Vid sex-halv sju på morgonen bestämde vi oss för att gå hem och lägga oss, men på vägen blev vi hungriga så vi gick till mcdonalds. Vi lyckades pricka det så bra att Mcdonalds som är stängt typ två timmar om dygnet, var stängt precis då vi kom dit. Eftersom det var en så fin morgon, klarblå himmel och strålande sol (och det faktum att alla var nästintill förlamade av både fylla, nära övergång till bakfylla och ren trötthet), så gick vi och la oss vid hamnen, på en fotbollsplan och sov en timme. Då hade mcdonalds öppet och vi åt en frukost som passade alldeles utmärkt! SEN var det äntligen hemgång, eller ja.. väntan på bussen i en timme eller något, och sen var man hemma. Klockan elva på förmiddagen. Och där och då var gatufesten till ända, med en alldeles utmärkt sista kväll!
Bara någon timme efter att jag kommit hem åkte familjen och badade. Jag låg i solen, småbakis, och ville bara dö då jag fortfarande inte hade fått gå och lägga mig. Slocknade åtta den kvällen kan jag meddela, men väcktes av min älskade göteborgare vid tolv på natten då han ringde haha. Men det är lugnt, gjorde bara att jag somnade gott efteråt.:)

Igårkväll blev det fiske med moster med familj och min familj. Eller ja, min mosters man fiskade, och vi andra satt på en filt och åt. Uunderbar kväll, varm och skön och inte speciellt myggig. Jättefint ställe också :) Jo just det, lite fiskade vi faktiskt. Spigg. Till katten. De var stendöda imorse men de levde faktiskt när vi tog hem dem igår! Katten ville för övrigt inte ha dem.

Idag åkte vi mest bara runt för att ha något att göra, blev lite Birsta och lite Rusta och så fortsatte vi till hamnen och tog en glass. Myys! Kom hem, bakade två tårtbottnar som mamma ska dekorera sen, och skulle ha åkt till Madde för filmkväll men så blev det inte. Så satt bara hemma och fick ett litet samtal från älskling där han större delen av samtalet letade efter fjärrkontrollen till tvn. Den hittades till slut! I papperskorgen. Fråga inte.

Och nu sitter jag då här och funderar på lite olika grejer. Ingenting jag skriver här nu i alla fall, nu räcker det! Eller hur?


Ville bara visa min halva trumstock ;)

gatufesten

Gatufesten är igång och hittills har jag sett Brolle, Europe, Kent och lite Timo Räisinen. De två sistnämnda var inte riktigt mina val, men majoriteten vinner :) Ikväll är det Dead by April och Electric boys som står på mitt schema och mina vänner har säkert fler de vill se så jag antar att jag med kommer se några fler haha!
Det är bra att gatufesten är nu, annars skulle jag vara låångt borta från sundsvall vid det här laget. Ca 70 mil neråt i landet skule jag befinna mig, alldeles säkert. Men som sagt, gatufesten är i full gång och några favoriter kommer! Lite göteborgs-feeling får jag känna i alla fall på lördag då MUSTASCH KOMMER! Yes, i do like.
Nu: leta kläder tills ikväll.

i love you

Gaah jag blir galen!
Jag saknar min baby så mycket!! Velar fram och tillbaka om jag ska åka ner bara för några dagar, men 1. Det är så omänskligt dyrt, 2. Jag vet inte när jag jobbar, och 3. Jag har klarat mig utan honom under en längre period än den här.
Hittills har det ju ändå bara gått en månad. Det mesta har väl varit.. uhm.. tre månader? Dock är det inget jag vill uppleva igen, verkligen inte... Och nu vet jag ju att jag inte behöver göra det, då jag nästan har bestämt ett datum för att åka ner och stanna på obestämd tid. Någon gång i mitten/slutet på augusti siktar jag på. Det är ju inte långt dit alls, så därför känns det som om jag borde kuna stå ut och vara hemma den lilla tid som är kvar. Men svårt är det, riktigt svårt... :( Men ja, dessa känsloutbrott kommer ju i vågor, så jag hoppas det går över snart annars blir jag galen. Det är skönare att vara nästan zombie-lik än att känna... alldeles för mycket!
Nu går jag och begraver mig i känslor och täcket.

hemma igen

Igår kom vi hem från vår road trip och det var riktigt kul! Hittade på både det ena och det andra, och var som pensionärer, gick och la oss tidigt och vaknade tidigt haha! Det blev en dagstripp till Mora, promenerande både här och där och massa solande och badande! Tror jag har badat tillräckligt för i sommar nu... Några småproblem uppstod, som det ska göra. Vi tappade bort kastrullen så vi fick göra bearnaise-sås i mikron, funkade det med! När vi skulle hem hade batteriet till bilen avlidit, så vi fick starthjälp av en raggare med en FORD FAIRLANE, riiktigt nice hahaha!
Bilder orkar jag inte lägga upp då jag har spenderat en halvtimme med att lägga upp bilder på facebook, haha.

Anyhoo, hemma som sagt och idag var det inte mycket planerat, tänkte bara skjutsa mamma till Axfood då de ringde från Dressmann så det var bara att åka. Fick jobba några timmar 13-20, så jag var ju riktigt nöjd! På kvällen gick jag en promenad med mamma och pappa, något jag inte har gjort på evigheter, och det var mysigt. Träffade Johanna på vägen som var på väg till mig för att lämna pengar så hon gick med oss en liten bit. :)

Nu är jag trött och har ont i benet, så nu blir det sängen.

RSS 2.0