mitt nya liv

Innan jag flyttade sa några kompisar och jag att vi skulle försöka blogga om våra liv lite grann nu när vi lever separat, en har flyttat uppåt i landet, två är kvar hemma och jag har flyttat neråt.
Nu har jag då varit här sen i fredags, tre dagar, och hittills har det gått strålande trots saknaden till hemmet, familjen och älskade vänner. Jag har uppehållit mig med både det ena och det andra så att jag inte ska fastna i ledsna tankar. Familjen som följde med ner åkte hem igår morse och jag trodde jag skulle dö.. Några liter tårar och några timmars sömn senare drog vi iväg till Liseberg för att träffa några australiensiska släktingar. Vi hade tur som fick bra väder till en början och åkte de flesta karuseller. När jag var där för två år sen var det inte lika traumatiskt som att åka nu i år kan jag ju säga! Jag börjar bli gammal... När vi satte oss för att äta middag började det spöregna så det var bara att ta på sig regnkläder och fortsätta åka karusell, Balder, oooh my lord.
Åka Balder i spöregn innan jag dör-check!
Tilläggas bör att denna familj har tur när det gäller att spela på godis/choklad-hjul. Vi åkte därifrån med 2 kg Toblerone, 2 kg Geisha och 2,3 kg Ballerina-kex. Gissa vad vi lever på? Haha, kylskåpet är fullproppat med onyttigheter, choklad och kex i alla hyllor.

Det har fixats i ordning hur mkt som helst nu, eftersom vi har fått ett stort rum som är delat på mitten med garderober på varsin sida. Alldeles perfekt. Ett sovrum och ett vardagsrum :) Nu är vi i full färd med att fixa i vårat lilla vardagsrum, soffor och tv är uppe och jag har.. well.. suttit och tittat på. Men nu ska resten upp så jag ska väl kanske ta och hjälpa till lite. :)

Men nu vet ni i alla fall att jag lever och jag fortsätter uppdatera och lägger in lite bilder om jag tar några. :) Vet att det är lite planerat till helgen och då följer kameran med!

Nu börjar det dra ihop sig

Nu är det nära, väldigt väldigt nära. Jag har fullt upp med att packa och jag hoppas jag får med mig allt. Jag tror det, för det är inte mycket kvar. Egentligen.
Förra helgen var det fest fest feeest och det var kul! Det var en nice sista utekväll som boende i Sundsvall. Jag har inga bilder för kameran ville inte samarbeta, tyvärr!
Måndag blev det lite jobb och tisdag packning, träffa tjejerna en sista gång och idag har det bara packats och tvättats kläder. Oj oj..

JAG ÄR STRESSAD. Fy vad stressad jag är. Och överlycklig. Och sorgsen. Allt på samma gång, detta är hemskt... och helt underbart på samma gång. Ja ni ser, jag kommer bli schitzo innan det här är över!
Jag ska i alla fall se till att försöka blogga mer regelbundet framöver, men vet inte hur det kommer gå.. Det kommer antagligen bli en massa deppiga "jag-är-less-på-allt-i-hela-världen-och-vill-bara-gräva-ner-mig-någonstans"-inlägg, men det är ju ändå något. Kanske?

Ja.. Två dagar kvar då tills jag är i Göteborg!

me gusta marijuana, me gustas tu

Idag är det pissväder, mulet och kaaaallt (nu är hösten här), och första dagen på årets Selånger Marknad. Vädret slår aldrig fel.
Det blir inte mycket marknad för mig ikväll, för jag ska träffa Madde och Emma för en sista utekväll som boende i Sundsvall :) Stadshuset och Million stylez står på schemat. Men innan det? Städa undan lite och hitta kläder tills ikväll, gaah!


Från sista utekvällen, mitt uppe i en förkylning men lika störd för det :)

rubrik saknas

Haha okey, jag spenderade inte hela dagen igår framför bloggen och facebook. Den spenderades framför tvn! Satt och slötittade på fyra filmer och slösade bort absolut hela dagen.

Idag däremot väcktes jag av arbetsgivaren och fick jobba i fyra timmar, det var niice! Imorgon blir det Birsta igen för att kolla på tapeter och annat :) Mer idag? I do not know.

nyvaken

Har precis vaknat och jag skäms över att sova så länge hela tiden, haha! Oh well, gjort är gjort...
Dagens schema? Ingen aning, solen skiner så jag kanske lägger mig ute på en stickig filt bland en massa kända och okända insekter vars enda mål i livet är att sätta sig på mig och kanske ta en tugga. Ugh. Eller så gör jag inte det. BIG PROBLEMS i tell you.

Jaja, tänker i alla fall inte sitta och uggla vid bloggen och facebook längre!

Bye

(10 dagar kvar ♥)

lifechanging

Igår firade vi moster som fyllde 40 och hooly jesus vilken fest det blev! Det var mat, mat, mat och tårta och öl. Ingen öl för mig, då jag körde :) Det blev även en massa sång! På Filippinerna älskar man nämligen karaoke, och det är något som har gått i arv till mig! Och just för att de älskar karaoke måste de utveckla det, från vanliga cd-skivor med mikrofon till bara en mikrofon med ett chip i som rymmer runt tusen låtar! När man har sjungit klart låtarna får man poäng för hur bra man har sjungit. Jag vet inte om det finns här, har aldrig sett en sån här i alla fall. Gissa om man hade kul! Jag, min kusin och en stencool kille i 14-årsåldern kanske sjöng oavbrutet i fyra timmar haha. Sen hemgång runt två.

Idag började jag allvarligt fundera på om jag har blivit sjuk eller gammal eftersom jag har varit halvdöd hela dagen! Vaknade tjugo i ett helt panikslagen över att ha sovit hela dagen, gick ut och la mig i solen några timmar, åt middag och slocknade i soffan. Vaknade halv nio med en ny ångestattack men vad gör man?

Nu till djupare saker som nyss slog mig. Jag är så nöjd att jag har hunnit göra så mycket den här sommaren och jag kan ärligt säga att detta har varit en av de bästa somrar jag har varit med om, även fast jag inte har varit i närheten av älsklingen. Jag har hunnit med att göra så mycket av allt jag har velat göra och det känns som en underbar avslutning på den här sommaren och perioden i mitt liv. Om mindre än två veckor påbörjar jag en ny period i mitt liv i en ny stad, med min underbara pojkvän och vi får ta allt som det kommer, lätt som svårt.

guitar gangsters

Äntligen har jag fått upp bilderna från Rättvik!
Nu har livet flutit på som vanligt, det var alldeles underbart att få hem Carro igen även om det bara var för en liten stund! Men jag har ingen aning om när jag får träffa henne igen så det var bara att ta vara på stunderna. Hennes sista kväll i Sundsvall åkte jag och emma och hälsade på henne, senare kom även emma 2 och vi tog en sista tur i Cadillacen, runt runt i stan och överallt. Det var skönt. :) Sen blev det ett känslosamt och stört farväl och ja... Man blir ju ledsen. :(
De senaste dagarna har jag jobbat lite då och då, och igår sov jag över hos Johanna. Vi bakade historiens godaste kladdkaka och tittade på Valentines day. Ingen av oss visste riktigt vad den handlade om, men det räckte med att se skådespelarlistan (Taylor Lautner aka varg-Jacob, mmm) så var vi övertygade om att vi hade hittat kvällens film. :)

Jag och min älskade älskling har hunnit fira tre år också! Den tredje augusti har vi hållit ihop i tre år och many more to come! Nu är det bara två veckor kvar innan jag faktiskt flyttar. This is some serious shit, men det har fortfarande inte slagit mig än att jag faktiskt flyttar... Så som jag ser det nu så: Jag längtar! Ååh vad jag längtar, jag ska äntligen få träffa min pojke efter tre månader!! ♥

Classic Car Week

Ännu en trip till Rättvik, under den veckan som har gjort Rättvik känt! Lovely Classic Car Week. Jag bjuder på bilder då det inte finns ord för denna fantastiska vecka. :)


Tjejerna framför vår husvagn som nästan var högre än den var lång. = LITEN HUSVAGN.


Nyuppsatt förtält. Ehe.


Stylad volvo! Det DÄR är att styla en volvo faktiskt, riktigt coolt.


Sälarna


In action


Jag lovar, det är ett golv där under. Jag sa ju att husvagnen var liten!!


Grannens bil, Buick Special 56, som vi fick låna och cruisa runt i. Mitt hjärta gjorde konstiga små volter i bröstet. Vi alla var glada, som ni kanske förstår!







Här hade vi en fin liten sak! Husvagnen var så liten att ägaren bara behövde lyfta den utan problem när den stod lite snett.



Inifrån.



Lite småhäftig Desoto.


Rader och åter rader med stora glidarpråmar blandat med muskelbilar!


En gammal tävlingsbil som medverkat i ett världskänt rally.


Avslutar med snyggbilen!

Denna vecka alltså.. :)

RSS 2.0