.

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

<3

.

Det här är min filosofi om sjukdomar och vänner. Jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad.
När någon av mina vänner är sjuka, så låter jag de vara sjuka i fred, om det så bara gäller "skolk-sjuka" eller riktig sjukdom. Då förväntar jag mig att de ska låta mig vara lite ifred också, eftersom jag inte är hemma bara för att, utan för att jag knappt kan ta mig ur sängen. Men tydligen är det för mycket begärt.
Jag förstår inte vad som kan vara så fruktansvärt intressant att det inte kan vänta några dagar att berättas och jag förstår inte varför det addresseras till just mig. Speciellt när jag bara ser det som meningslöst dravel som jag inte ens kan påverka. Speciellt retlig blir jag då jag inte får ha mitt liv ifred, och då menar jag inte genom att spilla ut hemligheter på internet, utan det faktum att jag tydligen måste dela mitt liv med någon jag inte nämner namnet på. Det gick förut och jag vet inte om jag har hamnat i min egen lilla verklighet, men saker ändras allt eftersom tiden går. Det är så jag har sett det och jag ser inte saker som jag tyckte om förut, som speciellt roande nu. Samma med intressen och umgängeskrets.

Jag har mycket kvar att tilldela en viss person, men det gör jag inte här.


Peace out


He wants nothing less, but to wear a little dress

FLUATTACKS!

Nu har de små virusen attackerat mig och jag känner mig inte på topp. Min lilla mor är den som är smittat mig, hon har varit sängliggande i en vecka, men varit sjuk mycket längre.
Jag har fått samma symptom som de havande brukar ha; ont i ryggen, hör allt mycket starkare, irritation osv.
Mina fyra senaste dagar har således bestått av överkonsumption av toapapper, en röd irriterad näsa, tigerbalsamsniffning och näs-insmörjning.

Har hittills missat två dagar i skolan, det blir nog inte fler dagar, men man vet aldrig!

Peace out


Vad vill du bli när du blir stor?

Den frågan förföljer mig.
Jag kommer att bli stammis hos min SYO och varje möte kommer att börja med ett frustrerat "KAN DU REDA UT MIN FRAMTID, TACK?" varefter otaliga yrken kommer att avvisas.
Jag har åtminstone min närmaste framtids två år utstakade.
Efter att ha tagit studenten tar jag det lugnt med min glada göteborgare. Tre veckor i Sundsvall, tre veckor i Göteborg, eller något sånt.
Sedan ska han göra lumpen och blir en man, och jag ska ge mig ut på arbetsmarknaden.
Jag kommer behöva ett jobb, vad som helst, i ett år. När året har gått har mannen kommit hem, vi kommer förhoppningsvis ha tillräckligt med pengar, ordning på visum och pass så vi kan åka till "the land down under" och tillbringa ett år där.
Så långt har jag kommit. Efter det är allt ett stort "?????"

Vi får se om mötet med SYOn nu blir en aha-upplevelse eller om jag kommer att känna mig lika blåst som en blomma mitt i ett drag.

Peace out


Nothing´s what it seems to be

I´m in shock! Vem kunde tro att det existerar snälla busschaufförer i Sundsvall? Alla busschaufförer jag har åkt med är överviktiga, glasögonprydda, skäggiga sura karlar som ser ut att vara i åldern mellan 70 och döden. Och alla har de en ytterst irriterande sak gemensamt. De verkar alla älska att köra i den stora pölen, som jag föredrar att kalla en mindre simbassäng, som bildas vid busshållplatsen så fort det regnar. Självklart är det så att jag går alldeles brevid bassängen när jag går hem, och alltid är det lika roligt för dem att se hur jag triumferande tar mig runt den utan att varken bli blöt eller överkörd av alla bilar. Det är då busschaufförerna lägger in dödsstöten och gasar på, rätt i pölen så att jag står där i mysigt, smutsigt regnvatten/snöslask. Varje gång jag stirrar ursinnigt på busschauffören och tänker "om blickar kunde döda" ser jag hur den elaka individen bakom ratten kastar triumferande blickar på mig och kör vidare.

Men så en dag hände något ytterst  besynnerligt. Pölen/poolen fanns där igen efter en dag med plusgrader och regn. Jag fasade för ögonblicket då jag var tvungen att gå förbi pölen och drabbas av mitt öde. Jag hörde ett brummande bakom mig av bussen och tänkte "fuck.". Men inget hände. Inte en blöt fläck på hela mig och jag tittade upp i ren chock och såg busschauffören innan han susade förbi. Han såg lite roat på mig, log och vinkade lite innan han körde förbi.

Tänk om det fanns fler såna busschaufförer? TACK DU SNÄLLA BUSSCHAUFFÖR! Försvinn inte från Sundsvall är du snäll!

Detta visar att under händer. Det gör också Guld. Sen när började man spela Ac/Dc, Iron Maiden, Aerosmith, Metallica och Black Sabbath på radio guld? Inte något dåligt om det, inte alls! Men jag var ändå på vippen att falla av stolen när jag hörde riffen ur Run to the hills och sen Ozzy Osbournes sönderknarkade stämma ur högtalarna.


Det är också så att jag har börjat tro på något sorts högre väsen, åtminstone för tillfället. Något tycker om mig i alla fall. det går bra i skolan utan att jag anstränger mig, något fel är det!


Peace out

RSS 2.0