Förbannade Röv-vad-den-nu-heter vulkan!

För några dagar sen tyckte jag det vara coolt med ett vulkanutbrott. Nu kan den gå fuck itself.

Den har förstört min helg!! Alla tåg är fullbokade så jag fick inte träffa min man i helgen. Fuckitfuckitfuckit.

LEEEEEEEEESS!!!!

Får jobba eller något istället.


Update

Så i fredags var det min sista praktikdag på Dressmann. SORG. Men jag hoppas jag får lite extra då och då i alla fall... Jag fick en liten avskedspresent; en blomma och ett presentkort på Cubus, värsta snällt! Jag hade verkligen inte förväntat mig att få någon present... Blomman ska jag faktiskt försöka hålla levande, jag som knappt kan hålla en kaktus vid liv! Men den här blomman är viktig :)

Hur som haver, på måndag måste jag in till stan för några ärenden. Måste prata med arbetsförmedlingen om vad som gäller nu, de har inte hört av sig något alls och min coach är nog avliden, honom har jag inte hört ett ord av heller... Så då måste jag dit, sen måste jag även till Specsavers och kolla om jag kan få nya linser. Pappa fick för sig en dag att städa och råkade då slänga mina linser för sex månader framåt. Ganska irriterande kan man säga. Så nu har jag på mig glasögon och känner mig ful som ett as.

Idag då? Tänkte gå ut och gå eller något men det blåser så mycket så jag känner inte för det. Ska gå på bio senare med mamma och moster också, det kan nog bli kul :) Vi ska se på Bounty hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler.

HEJDÅ


shusui

Jaja, så tappade jag bort bloggen ännu en gång!

Dagarna har runnit på som vanligt, med små ögonblick per dag som livar upp och orsakar skratt :) oftast djävulskap på Dressmann, då det känns som om jag spenderar 80% av min vakna tid där. Vilket jag förhoppningsvis inte gör?

Denna vecka är ju i alla fall den sista veckan som praktikant och jag får faktiskt lite ångest när jag tänker på att efter fredag så kan jag inte träffa alla coola människor som jag har lärt känna lika mycket som nu. Någon gång då och då, men inte i närheten lika mycket som nu. Vet dock att jag ska få jobba sista april och första maj blev jag anmäld till personalfesten, utan något direkt medgivande från mig. Men jaja. Hade tänkt åka till Göteborg den helgen, men eftersom jag ska jobba så går ju inte det... Så jag får försöka samordna med älskling och se om det funkar någon annan helg. Det vet jag att det gör, men att det i så fall dröjer ett tag.


Ja, nu får vi väl se om jag kommer ihåg bloggen eller om detta är mitt sista inlägg haha :P

Peace out


RSS 2.0