Nu ligger jag efter

Nu ligger jag efter men jag orkar inte skriva mer idag. Jag ska försöka uppdatera och hinna ikapp så gott jag kan. :)

Dag 16 – Min första kyss

Är ingenting jag vill berätta om.
Inte min andra heller, den som jag tycker är den som räknas, för den är helt enkelt för personlig.

:)

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har börjat drömma sjukt mycket nu när jag sover. Jag drömmer om allt möjligt och vaknar av att jag gråter, spottar eller greppar något i luften. Sen dagdrömmer jag också, vem gör inte det liksom? I normala mängder då.

Mina framtidsdrömmar? Några få har fastnat och inom den närmaste framtiden ligger väl dessa.
- Jag vill studera till något jag tycker om.
- Jag vill jobba med något jag älskar.
- Jag vill flytta till ett eget ställe, med pojkvän är att föredra och roa mig gott och länge åt att inreda den så fint!

Drömmar som jag har som inte är prioritet nummer ett nu är lite blandat och svårare att uppnå.
- Jag vill ha min familj och mina vänner omkring mig, inte utspridda i hela landet.
- Jag vill gifta mig på en strand, i solnedgången, med inte så många närvarande. Och inte en stor fest, bara en liten tillställning. Får jag inte gifta mig på stranden vill jag i alla fall förlovas där. Nåt måste jag väl få eller??
- Tro det eller ej people, men att bilda familj kan jag tänka mig.
- Få vara frisk och bli gammal, vara älskad och att älska.
- Jag vill inte leva ensam under mina gamla dagar.

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Jag är som jag är. Jag har missat typ alla dagar nu i jag vet inte hur många dagar... Så jag tar igen allt nu.


Vad hade jag på mig idag? Eftersom jag inte kommer ihåg vad jag hade på mig för en vecka sen (eller vad det var) så tar jag vad jag hade på mig idag, onödigt med samma punkt två gånger, men jaja.
Jag hade på mig jeans, linne, skjorta och halsduk.
Kom hem och nu sitter jag i SHRA-dragracing-tröja, linne och mjukisbyxor.
ja.. eh.. klart?

Vinter

Jag är inte en fotograf. Jag kan inte se vad som skulle kunna bli en bra bild eller vad man kan ha för motiv och vinklar och ljus och skärpa och sånt. Jag har mina förinställda inställningar på min alldeles vanliga digitalkamera. Men jag vill visa er hur vintrigt det ser ut här hemma hos mig nu och det är faktiskt alldeles fantastiskt vackert. En människa som kan fotografera skulle kanske kunna skapa vackra bilder här, men inte jag! Hur bilderna än blev så kan jag garantera att det är mycket finare i verkligheten! Med dessa ord sagda, I give you mitt vinterland :)


















Den isen ligger under snön som har fallit. Det är inte lätt att köra då kan jag säga!


Jag borstade av min bil och körde med den igår. IGÅR! Den snön som ligger på den nu har bara kommit över natten!


Denna bil har vi inte rört en gång sedan snön kom.

Jag är tjock. And i like it!



Idag jobbar mannen över till obestämd tid. Det gör mig lite ledsen i ögat så jag tröstar mig själv. För att få mitt dagliga rekommenderade intag av choklad köpte jag till en extra chokladkick.

Don't judge me.

Jag har faktiskt varit duktig också, jag har lämnat CVn lite överallt bl.a. på Coop Forum. (annars hade jag aldrig fått tanken att köpa med mig sånt här hem)

Dag 13 – Den här veckan

Passande att den här kommer i början på veckan, tisdag idag. :)

Men jag kan ju börja från igår:

Måndag: Träffade Julia i stan, tog bara tre månader innan vi fick tummen ur och faktiskt träffades! Vi skulle hitta julklappar, men vi gick bara och kollade på grejer åt oss själva hehe. Men det grymt jävla nice att gå på stan med en tjej haha! Hoppas hon vill träffas mer. :)
Tisdag: Idag. Känns som att det blir en tvättdag idag. Vår tvättkorg svämmar över men jag tvättade ju förra veckan! Han får sluta träna och svettas ner sina kläder. Carina undrade om jag ville testa att göra en pepparkakscheesecake med choklad i till efterrätt idag, vi ska äta fisk. Den måste stå i kylskåpet fyra timmar innan den är klar så det skulle passa bra att göra den nu under dagen. Älskling kommer hem sent idag (innebandyträning= ÄNNU mer smutstvätt) så när han väl är hemma kommer jag antagligen klänga på honom som en liten apa. Och förhoppningsvis spela lite NHL11 (jag vet inte hur man startar hans playstation och jag vågar inte testa mig fram heller).
Onsdag: Åker jag kanske till Bäckebol och lämnar lite cvn. Där har de många stora affärer där det kan behövas folk. Hoppas hoppas!
Torsdag: Jag kan få jobba på karaoken ikväll, men det är inte säkert. Chefen skulle ringa någon gång i veckan så vi får se...
Fredag: Hoppas på att få göra något roligt, eller göra något överhuvudtaget! Kanske gå på Jul på Liseberg igen, nu när det har kommit mer snö.
Lördag: Idag jobbar Fredrik så jag tror jag och Carina kommer åka och göra något. Om inte Julia känner för att träffas igen?? Kommer knappt få träffa honom idag då han antagligen jobbar till fyra-fem och jag börjar jobba (i think) klockan nio och måste åka vid åtta. Det är lite tråkigt.
Söndag: Jag har för mig att det var planerat en massa idag, men jag kommer inte ihåg vad! Det får tiden utvisa.

Min vecka, trååååkig.

drömmar

Jag drömde sjukt mycket inatt. Jag kände mig trött när jag vaknade, liksom utmattad. Helt insane.

Det började med att jag drömde att jag skulle flyga till Indien med min familj. När planet skulle landa, skulle det landa på vattnet i den där smutsiga floden de har som går igenom huvudstaden, eller om den går genom hela landet, jag vet inte. Gula floden heter den va? Så helt plötsligt öppnade de en lucka i golvet och när jag tittade ner i luckan såg jag först vattnet, sen såg jag pappa som satt i en liten gummibåt med handtag och ett snöre som satt fast i planet. Pappa flög alltså efter planet i gummibåten. När vi var nära vattnet så landade pappa först och då sträckte han ner handen i vattnet men jag sa åt honom att sitta stilla i båten så att han inte tippade, så han höll sig fast i handtagen. När planet hade landat och stod stilla stod våran taxi i vattnet bredvid planet. Det var en elefant med en stor korg på ryggen, där vi skulle sitta. Vi hoppade på elefanten och den vadade in till kanten och hem till hotellet vi skulle bo på. Dagen efter skulle vi ut på sightseeing på elefantryggen, men det ville inte jag så jag hoppade av.

och hoppade in i en ny dröm. Där drömde jag att jag och Fredrik var ute och gick en sommardag i ett villaområde. Då kommer två kvinnor (min pappas kompis tvillingdöttrar) och frågar om vi vill följa med dem och campa. Vi sa visst och följde med dem hem. Där stod de med husvagn och allting klart. men ingen bil. Så vi skulle dra husvagnen själva till campingen, för de tyckte att det var lättare att parkera utan bil (?). Så vi började dra husvagnen och när vi hade kommit ut ur villaområdet skulle vi svänga vänster och sen höger direkt, och där låg campingen. Jag kände igen campingen och insåg att jag var i Rättvik! Haha. När vi hade parkerat så vart jag och Fredrik hungriga och vi hade sett ett Burger king utanför ett badställe så vi skulle gå dit. Vid Burger king träffade vi på Johanna, Madde, Carro och Emma och de skulle till badet. Vi sa att vi skulle bara äta lite och sen möta upp dem inne på badet. När vi skulle äta fanns det bara tre vegetariska rätter kvar och jag blev jätteledsen för jag ville verkligen ha en hamburgare med kött! Så jag började nästan grina och Fredrik började skälla på dem i kassan för att de hade gjort mig ledsen.

Så kom jag vidare till nästa dröm. Emma och jag var ute och gick i skogen mellan Granloholm och Granlo, då en man dök upp bakom oss. Han såg jättekonstig ut. Han hade på sig en svart kostym och massa olika guldsmycken. Han hade långt rött hår där halva håret var permanentat och nedre halvan rakt och läskiga gröna ögon. Emma sa att han stirrade på oss och att vi borde gå fortare. Så vi ökade takten och det gjorde han med. Då skrek Emma: SPRING! Så vi började tokspringa, och han följde efter. Jag tog av mig mitt halsband för jag tyckte det saktade ner mig, men jag höll det kvar i handen. Han började flaxa med armarna och ville ha mitt halsband. Då blev jag förbannad och sprang ännu fortare. Vi sprang hur långt som helst, det tog aldrig slut och vi blev aldrig trötta. När vi kommit ut ur skogen hoppade vi in i en buss och tänkte att vi blev av med han. Men han stod några personer bakom oss så vi hoppade ur bussen och var på samma badställe som fanns i min förra dröm. Där utanför stod det några poliser och vi sprang emot dem och skrek att mannen bakom oss jagade oss och vägrade lämna oss ifred. Då skrek polisen: Ner allihop!! Så alla duckade och Emma och jag hoppade snabbt in bakom en bil för att ta skydd. Riktigt smidigt och snyggt som på film. Där bakom satt Fredrik och åt på en hamburgare (han fick den till slut då) och var glad att vi lyckades komma undan mannen. Poliserna började skjuta hejvilt mot mannen, som också hade något vapen så han sköt tillbaka.

Sen hamnade jag i ännu en dröm. Jag och Fredrik var tillbaka på Mallorca och jag skulle ut och handla något, så han gick hem till hotellet och jag sa att jag skulle komma så fort som möjligt. Jag började gå runt i stan och upptäckte att jag var inte alls på Mallorca, utan i Salamanca. Så såg jag mig själv i ett fönster och upptäckte att jag hade trosor och glasögon på mig. Endast. Inget mer. Det kändes bara lite pinsamt, för det var ju faktiskt varmt ute. Så jag gick runt där i bara trosor och glasögon, det var bara några stycken som kommenterade det. Sen mötte jag en tjej som bara pratade spanska och som försökte kasta upp en enorm basketboll på en lägenhetsbalkong, antagligen hennes. Men hon missade och den studsade ner på mig. Jag slängde tillbaka den till henne och sa att hon skulle vara försiktig. Då kastade hon den på mig och ville leka, så jag skrek till henne att hon måste vara försiktig för jag hade på mig mina glasögon, de kunde gå sönder! Så hon la ner bollen och sa åt mig att följa med henne. Följde efter henne och efter en bit började det regna ner jättestora ballonger, verkligen gigantiska, från himlen! Och jag som är rädd för ballonger försökte komma undan dom så gott det gick, alla runt omkring mig smällde dem och jag var jätterädd. Den här tjejen drog in mig i en gammal stängd butik och sa åt mig att börja städa, detsamma gjorde hon. Så vi städade och när jag kollade ut genom fönstret stod det en neger där och såg alldeles vansinnig ut, han var jättearg! Jag sa det till tjejen och hon klättrade upp på en bokhylla och la sig i utrymmet mellan taket och bokhyllan och sa åt mig att gömma mig för negern. Jag satte mig i ett kylskåp i personalrummet. Mannen kom in och hittade mig och skällde på mig för vi fick inte vara där, ägaren till butiken var död och han hade dött i butiken, men ingen hade hittat honom än. Han sa något om att butiksägarens ande skulle sätta sig i min kropp om jag stannade här. Jag sa att jag bara städade här för det var så dammigt, men mannen slängde ut mig.

Sen, äntligen, vaknade jag! Och jag lovar, jag har inte hittat på det här och jag har inte drömt så här mycket på länge. Så här bra fantasi har inte jag.

Dag 12 – I min handväska

har jag inte så jättemycket grejer, för den är liten. Hade jag haft en större (som jag är på jakt efter) skulle jag nog ha ganska mycket mer i den, som jag känner att jag behöver.

I min handväska finns alltid plånboken, mobilen och nycklarna. The end.
För närvarande ligger det två läppglans där i, i två olika fack så att jag slipper leta, en lypsyl, bindor, en gammal inköpslista, massa kvitton och jag tror det ligger 400 kr löst där någonstans också.

No more!

Dag 11 – Mina syskon

Jag tänkte att nu är det ju faktiskt dagen efter igår, så då kan jag ju skriva nästa punkt också, annars glömmer jag det imorgon!

Jag har bara ett syskon, lillebror Timothy. Han är fjorton och han älskar allt med hjul. Det är ganska stor åldersskillnad på oss, så vi har aldrig riktigt varit väldigt nära varandra. Han har även lite andra problem som gör att han är ännu yngre i hjärnan. Vi har alltid varit äkta syskon som bråkar och sen skyller på varandra när föräldrarna lägger sig i. fast det har blivit bättre måste jag säga, vi båda har ju blivit äldre, men det händer att vi fortfarande ryker ihop.
Jag är hans stora förebild, det har jag märkt. Han tar efter hur jag pratar, hur jag beter mig, och jag har skämtat om att han kommer börja använda mina kläder inom en snar framtid. Det är bara jag som tycker att det är kul, han finner det inte ett dugg roligt. Han blir ganska förbannad när jag säger så haha.
I alla fall, den här ungen är irriterande ibland, men han har sina stunder då han är sjukt gullig.
Vi har ett starkt band och om jag har hört att någon har varit taskig med honom på skolan eller någon annanstans blir jag alldeles skogstokig.
Om någon får vara elak mot min bror så är det jag! Ingen annan, den som provar får stryk.


Så jag älskar min lilla bror, kommer alltid att göra, men vi kommer också alltid gå varandra på nerverna.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Tekniskt sett så är det 5e december nu, alltså imorgon, har precis kommit hem från jobbet och klockan är två på natten. Men jag skriver fortfarande som att det är igår, 4e december. Förvirrande? haha.

När jag vaknade tog jag på mig morgonrocken för jag var för lat för att ta på mig mer än ett plagg. Sen fick jag klä på mig lite finare kläder för jag skulle jobba på Dressmann, så det blev svarta jeans, grå kofta och mina bruna boots.
Väl hemma igen hoppade jag i min blå munkjacka, mjukisbyxor och tjocksockar.
Senare på kvällen blev det dags för dusch och göra sig iordning för andra jobbet, karaokevärdinna. Det blev lite avslappnat och kanske de kläder som jag trivs bäst i nu;
nya blåa jeansleggings, AC/DC-tshirt, och min väst-munk-tröja? och såklart converse på fötterna, de som ursprungligen var vita. Svår att beskriva, men fasen vad fin jag kände mig! Som käre pojkvännen sa:
Du passar i det där, du ser lite smårockig ut, men med lite mode i det!
Ibland är han ju för snäll. :)

De sistnämnade kläderna sitter jag fortfarande i, utom conversen då. Ska snart gå och lägga mig.

i'm lööövin' it




I'm alone
Yeah, I don't know if I can face the night
I'm in tears and the cryin' that I do is for you
I want your love - Let's break the walls between us
Don't make it tough - I'll put away my pride
Enough's enough I've suffered and I've seen the light


CHORUS:

Baby
You're my angel
Come and save me tonight
You're my angel
Come and make it all right


Don't know what I'm gonna do

About this feeling inside
Yes it's true - Loneliness took me for a ride
Without your love - I'm nothing but a begger
Without your love - a dog without a bone
What can I do I'm sleeping in this bed alone


CHORUS



Come and save me tonight



You're the reason I live

You're the reason I die
You're the reason I give
When I break down and cry
Don't need no reason why


Baby, Baby



CHORUS



You're my angel

Come and save me tonight
you're my angel
Come and take me allright
Come and save me tonight, Come and save me tonight, Come and save me tonight,
Come and save me tonight, Come and save me tonight



Även om Steven Tylers röst är jobbig så gör de bra låtar! Den här ska jag försöka peta in på lördag när jag ansvarar på karaoken, då ska det sjungas!

Dag 09 – Min tro

Jag blev döpt i katolska kyrkan, men konfirmerad i svenska kyrkan. Jag visste inte att det skulle vara ett problem att jag var döpt i katolska kyrkan ända tills prästen på konfirmationen fick reda på det och sa att jag var tvungen att fixa det. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men jag skrev på några papper, mamma och pappa också och sen kunde jag konfirmera mig som alla andra. Konfirmationstiden var en rolig tid och efter det var jag ung konfirmandledare i två år, men jag är inte speciellt insatt i kyrkan. Det är egentligen bara gemenskapen jag tycker om där, för egentligen tror jag inte på Gud. Jag tror på en högre makt, visst, men inte på Gud och skapelseberättelsen och allt det. Då är Darwins teori vad som gäller för mig.
Jag tror nog på ödet, om jag ska fastställa vad jag tror på. Alla har en plats på jorden och ett speciellt mål i livet, men vägen dit kan man påverka själv. Låter det konstigt? Ja kanske, men alla har ett val.

Den här punkten var ju svår! Jag vet inte vad mer jag ska säga...

Dag 08 – Ett ögonblick

Jag vet inte om det här kan betraktas som ett ögonblick eller en hel historia, men jag känner att på något vis passar det in under den här rubriken.

Något jag brukar tänka på mycket är när jag först började prata och lära känna Fredrik och veckan då vi träffades för första gången. Det är något som jag inte vill glömma, hur lång tid det än har gått från den perioden i mitt liv. Jag fick hans msn av Cilia, en kompisj i Skövde.
Vi började prata via msn ca en månad innan vi faktiskt träffades, och det var då som vi började lära känna varandra riktigt. Jag tyckte bara att det var en sjyst kille i början som det var roligt och intressant att chatta med. Efter bara några dagar upptäckte jag att det blev svårare och svårare att gå ifrån datorn när han också fanns vid msn. Vi pratade varje dag och när jag berättade att jag skulle till Skövde för att hälsa på Cilia sa han att han funderade på att åka dit, men fortfarande var tveksam. Det gjorde mig alldeles varm inombords när han sa att han också skulle åka dit för att få träffa mig. Jag tänkte att det är något speciellt med den här killen. Under den här månaden pratade vi varje dag och jag längtade till den dagen jag skulle åka till Skövde.

Den 25e juli tog mamma och jag bussen till Stockholm, varifrån jag fortsatte till Skövde med tåg och hon stannade i Stockholm över dagen för några grejer hon skulle göra. På tåget på väg till Skövde satt jag som på nålar, jag sprang på toa stup i kvarten för att se hur sminket låg och om kläderna var skrynkliga haha. Jag störde mig på en liten tjej som satt mittemot mig med hörlurar i öronen och sjöng för sig själv, för jag hade glömt mina egna hörlurar så jag kunde inte distrahera mig med något. Efter tre långa timmar var jag framme i Skövde och Cilia mötte mig på tågstationen, jag var så glad men fortfarande nervös för jag visste att nu var Fredrik i samma stad som mig! Cilia förstod varför jag var så nervös, såklart, så hon berättade att Fredrik var med en kompis (hennes kille) Ricky och att vi skulle träffa dem när vi kom hem till henne. Jag tyckte inte att hennes pappa körde tillräckligt fort. När vi kom hem parkerade jag väskan i hennes rum, hon hörde av sig till Ricky och sa att vi var på väg och Ricky sa att de skulle möta upp oss. Jag började skaka av nervositet, Cilia skrattade och försökte lugna mig, men jag började vandra runt i rummet i stället. Då sa hon att vi skulle gå innan jag började riva tapeterna av hennes väggar. Jag tyckte det lät som en bra idé.

Det var gångavstånd mellan Rickys och Cilias hus så vi började gå, det var en grå och duggig dag. Det hade regnat så det var pölar överallt och Cilia puttade mig mot en pöl så mina fötter blev alldeles blöta. Vi hade bara gått i ett par minuter när hon pekade framför sig, på två personer som kom gåendes emot oss och sa: Där är de! Vi började jogga emot dem och jag såg att de gjorde samma sak. När vi kom närmare och jag såg honom på riktigt första gången tog det andan ur mig, bokstavligt. Jag kunde inte andas. Han var så snygg. Och lång! Även med säckiga kläder på sig såg jag att det döljde sig en jäkla kropp därunder. Jag dog. Cilia skrattade åt mig.
De sista metrarna saktade han ner, men det gjorde inte jag, så jag praktiskt taget slängde mig i hans armar och råkade i hastigheten spotta ut mitt tuggummi på hans tröja.

Han skrattade men släppte inte taget om mig. Det har han fortfarande inte gjort efter snart tre och ett halvt år. ♥

Dag 07 – Min bästa vän

Jag kan inte katalogisera någon till den speciella kategorin måste jag säga. Däremot har jag några väldigt nära vänner som jag kan berätta allt för och som jag alltid har roligt med, som jag känner mig trygg med.

Johanna, Emma, Madde och Carro.


Johanna träffade jag redan i kyrkis, vi var inte gamla, kanske.. tre år? Så hon är den vän som jag utan tvekan har haft längst. Vi har alltid vart vännner men jag tycker det har funnits perioder då vi gled ifrån varandra, och sen hittade tillbaka till varandra. Jag har alltid kunnat vända mig till henne och vetat att nu kommer jag få de tips och den hjälpen jag behöver. Hon vet allt! Hon ger mig nästan alltid ett nytt perspektiv på saker och ting och det är guld värt. När hon åkte till USA och var borta ett år var jag såklart ledsen, men jag visste samtidigt att vi inte skulle tappa kontakten, och tänkte, ett år är ju inte så långt. På vissa sätt var det visst långt, på andra inte, kanske just för att vi uppdaterade varandra ganska bra om vad som hände i våra liv. Efter hennes år i USA har vi blivit ännu närmare, och det känns alldeles underbart.

Emma, Madde och Carro träffade jag i gymnasiet och det är under den här tiden som pappa säger att man hittar de vänner man kommer ha livet ut. Och det tror jag att jag har gjort i dessa tre.

Emma lärde jag inte känna riktigt förrän vi hade gått i samma klass ett tag, men när vi väl lärde känna varandra sa det klick nästan haha! Jag vet inte riktigt men det riktiga Breakthrough var nog när hon en gång sov över hos mig och vi nte kunde vara tysta tillräckligt länge för att faktiskt sova. Hon älskar skor lika mycket som jag och det märks. Vi kan smsa varandra när vi har köpt nya kläder eller ett par nya skor och då ska pris, färg, butik de köptes i och typ av skor eller plagg stå!
Inte bara "Jag köpte nya skor idag"
Nej nej, det ska stå "Jag köpte de nya röda pumpsen på Scorett 299, de var prissänkta en hundring!" (ett exempel bara)
När man kommer under skalet på den här tjejen har man hittat en äkta pärla, en sån man håller fast vid. Och som man brukar säga, i de lugnaste vatten...

Madde åh Madde. Vad ska man säga? Humor, musik och dans kan jag sammanfatta henne med. Och total galenskap. Tjejen har inga gränser, åt något håll. Hon är som mig känslomässigt. Hon känner, mycket, vilken känsla det än är. Så när vi träffas kan det bli extremt känsligt haha! Henne har jag också vänt mig till många gånger för att få tröst och råd. Säger de rätta orden. Tyvärr har jag inte kunnat hjälpa henne lika mycket som hon har hjälpt mig, för hon är duktig på att hålla allt inom sig. Skärpning puppunge, du vet att du kan prata med mig. :)
Våra goaste stunder på sista tiden har defintivt varit våra True blood-möten! Jag åkte oftast hem till henne varje onsdag runt halv tio på kvällen för att se på True blood tillsammans. Säsongsavslutningarna var aldrig roliga. Vi köpte glass och åt, skrattade, grät, suckade åt den älskade serien. Vi hade till och med ett True blood-marathon när hon fick första säsongen på dvd. Ingen av oss orkade igenom tolv avsnitt på raken när alla är en timme långa haha! Tror vi somnade efter sjunde eller åttonde avsnittet...
True blood har fortsatt att hålla oss samman. Inte så länge sen skickade hon ett USB via posten så jag kunde ge henne säsong tre haha!

Carro. Trots att vi inte har känt varandra länge känns det som om hon alltid har funnits i mitt liv. Jag har så mycket att berätta om Carro och hennes påhitt, men jag ska försöka göra mitt bästa för att korta ner det. Från första början har jag skrattat med och åt henne. Mycket. Vi började umgås i spanskan och efter det har hon alltid varit med. Vi har haft för oss en massa grejer på lektionerna, vi köpte pepparkakor till en svenskalektion för vi var sugna, och det vi gjorde mest: vi smsade varandra under bordet när vi satt två stolar ifrån varandra, för långt för att skriva på papper med andra ord. Och vi hade gratis sms. Det är helt otroligt att lärarna inte tog av oss telefonerna, men det bevisar ju hur diskreta vi var med smsandet! Vi var också duktiga på att rita och klottra ner baksidorna av papper vi fick från lektionerna. Det var sjukt kul att gå igenom dessa papper när jag skulle flytta och vissa kunde jag bara inte slänga!
En annan grej som jag tycker har fört oss närmare varandra var Spanien resan.Vi fick bo tillsammans hos en ascool kvinna. Det var helt underbart att hon, liksom jag, älskar mat och allt som går att äta! Speciellt choklad. Så vi gick ut på onyttig-mat-jakt en dag och hittade ett supermercado inne i stan. Där plockade vi på oss alla möjliga kakor, chips, nutella, jordgubbar och vatten (man ska vara nyttig!) tills vi kände oss nöjda. På väg hem hittade vi ett annat litet ställe där de sålde jättesöta små munkar, det var vi ju också såklart tvungna att köpa! Så gick vi hem, och hällde ut våra inköp över hela golvet mellan oss och bara åt. Helt underbart. Detta var en kväll då vi tänkte plugga lite svenska läxor kan jag tillägga.

Det var om mina vänner, och jag känner att det blev ett långt inlägg men det behövdes. :)


vi i rättvik :)


våran picknick i spanien!

Dag 06 – Min dag

Detta glömde jag igår, Johanna har blivit lite som min personliga påminnare haha! Så jag skriver om min dag igår :)

Min dag var tråkig. När man bara sitter hemma så uppehåller jag mig med tv och hushållssysslor. Vilket jag gjorde idag. Åt frukost när jag vaknade och satte mig sedan framför tvn. Satt där och kollade på Tyra Banks Show, Top model-repris. Sen behövde jag en paus och hämtade upp alla kläder jag har tvättat och började vika dem, framför tvn. Fortsatte med att kolla på Förhäxad och unga mödrar. Då ringde mannen och undrade om jag kunde packa hans träningsväska, vilket jag gjorde.
Han kom hem, tog väskan, vände, och jag satte mig och läste lite i Breaking dawn, gick ner och hjälpte till att duka för middagen. Vi åt middag när fredrik kom hem och då fick jag veta att alla ska iväg på julbord/after work på fredagen, utom jag, så det hjälpte ju inte precis att ljusa upp dagen. Kul, rub it in my face att jag inte har ett jobb eller liv här.
Efter middagen tog vi med oss pepparkakor, lussebullar, saft, julmust och mannens lilla Grouse black (whiskey och cola färdigblandat) upp och kollade på Avatar i blu-ray. Det var coolt.
Hans Grouse black smakade apa förresten.

RSS 2.0