cheez balls

Måndag idag. Hela helgen har varit väldigt intensiv! Fredag jobb på Dressmann, hem och vila en stund, sen middag ute och direkt iväg till karaoken. Hyfsat trött när jag vaknade lördag morgon och vid frukosten fick jag valen att sova hela dagen eller följa med och inhandla nödvändigheter till Tommys kalas. Valde att följa med och kom inte hem förrän två, tre timmar innan jag skulle iväg och jobba på karaoken. Söndag ännu svintröttare än lördag morgon, men vi fick uppdrag att handla lite mer som behövdes samt byta eller lämna tillbaka en karaoke/dvdspelare, vad som nu skulle bli bäst. Vi kom hem flera timmar senare med en ny förstärkare, hundtabletter, en massa byggmaterial och en ursinnig pojkvän. Han hade ingen bra idag, började med att han vaknade upp hemma hos en kompis och inte i sängen med mig (var själv ganska sur över det), sen gick inget så där speciellt bra resten av dagen. Det var tur att en kompis stod och väntade på honom här hemma så han fick lugnat ner sig lite. Dampunge. Själv ställde jag mig med Carina i rabatterna och grävde fram stenar, ogräs och en och annan bajskorv från hunden. Hela helgen avslutades med Cheez balls och en Beck-film.

Idag har jag inte gjort nåt alls, vaknade tolv (!) Resultatet av för lite sömn hela helgen. Slutet på denna vecka kommer vara min första lediga helg på en månad minst, ser jag fram emot. Såg fram emot att vara ledig påsk med, men det var visst för mkt begärt..

vill ha

Nu har jag varit ledig några dagar och det känns väl sådär, jobbar hellre när alla andra jobbar och inte när alla andra är lediga! Har fått sysselsätta mig med att förbereda en spellista till Tommys stora 50årsfest samt ett musikquiz. Familjen kom överens om att utse mig till musikansvarig då jag är enligt dem "helt vansinnigt kunnig inom all musik" haha. Eller som mannen sa: helt jävla galen. Det går väl ganska bra, har fått bra tips både härifrån och därifrån. :)
Väntar på att dumma dumma SJ ska ge mig ett värdebevis på en resa eftersom jag var en timme sen hem till Sundsvall sist. Det är ju onödigt att köpa en helt ny resa när jag kan använda de pengarna. Men jag får dom ju aldrig så det blir ju bara dyrare och dyrare! Herregud... Och när jag väl inte orkar vänta längre och beställer biljett så får jag väl mitt värdebevis samma dag.

Idag är vädret murrigt och jättetråkigt, skillnad jämfört med lördags natt då det var 10 grader VARMT. på natten! vid ett :O Jätteskönt var det.

Dagens planer är att tvätta, igen. Jag FÖRSTÅR verkligen inte hur det en dag inte ligger ett plagg utanför garderoberna och nästa dag ligger det kläder i hela vårt vardagsrum. HUR? Som om mannen har haft på sig flera lager av kläder på jobbet och alla har blivit smutsiga samtidigt. Nej han får skärpa sig.

Jag klickade in mig på H&Ms hemsida och hittade såå mycket jag vill ha nu.

Dessa vill jag ha. Speciellt klänningen! give me. Jag vill se dem och prova dem, men jag vill inte gå själv, det är så tråkigt :(

RSS 2.0