countdown

Nu har jag nästan fått sova ikapp mig.
Helgen har inte känts som en helg då man får vila upp sig efter en hård skolvecka, utan mer som en weekend i Stalins gamla arbetarläger, Gulag. Lördagen började 8.30 med högskoleprovet som verkade ha en inriktning på matematik. Det var inte alls bra för mig eftersom min största retardness är inriktad på just matte. Det blev lunch med Micka, Jennifer och Carro och sen fortsatte provet till ungefär 16.30.

Direkt efter provet följde Carro med mig hem, så åkte vi ut till buschen för att fira EmmaStröm. Inte mycket firande för henne, den stackars flickan, då jag och Carro knappt var vid medvetande. Det blev dock många sjuka bilder eftersom mina ansiktsmuskler var lika okontrollerbara som min hjärna var ur funktion. (http://0nelastbreath.bilddagboken.se/p/main.html?#0)

Jaha, nu fick mitt tangentbord ett akut slaganfall och vägrar ändra tillbaka texten till normalt skrivsätt? Är det inte tillräckligt att min Backspace-tangent är borta och bara en lilla gummipluppen är kvar? Min bror har verkligen dissikerat denna stackars dator!

I alla fall, tillbaka till min redogörelse av helgen: När jag kom hem vid... halv tolv så hade min hjärna varit igång väldigt mycket mer än vanligt, så jag kastade mig i säng, men hann knappt få besök av John Blund förrän jag fick ett fint litet fylle-sms från pojken. Jag kunde inte tyda hans avsikter med smset och jag fick heller inget riktigt svar när jag pratade med honom då han var i nyktert tillstånd. Hans minne var lite luddigt efter hans pokerkväll. När jag till slut somnade kändes jag mig fortfarande inte utvilad, men var tvungen att masa mig upp. Fick då till min förskräckelse se att jag hade missat att Sverige hade ändrat till sommartid och fick utstå några gliringar från familjemedlemmar och fyllot aka pojkvän xD

Så helt plötsligt blev det måndag och nu är det tisdag. Imorgon väntar nationella prov hela dagen, och på torsdag är det samhälleprov. Jag är så nöjd med tillvaron.

bäjbi kommer i alla fall hit på fredag så det är lätt veckans höjdpunkt <3 =D


Peace out


And then I swear I´ll go away

På grund av att mina äggstockar spottar ut ett ägg och massa slemhinna ungefär var fjärde vecka har jag lyckats bli osams med majoriteten av min omgivning på ett eller annat sätt, för att sedan bli sams med dem igen och skratta. Tur att alla mina vänner är av samma kön som mig, annars hade jag varit utan vänner kan jag säga! Att gå från att berömma någon till att sedan skälla ut den totalt är inte att föredra när man vill behålla sin umgängeskrets.

Nu är mina uppgifter för dagen klara, åtminstone de jag vill göra. Ryskan. Hehe.
I stället har jag sysslat med att lägga in alla låtar jag har på datorn (nästan) i Winamp för att kunna ha en vettig spellista och inte behöva pluppa dit nya låtar varje gång jag ska lyssna. Det var tidskrävande, men lätt värt det då det gick bra, Murphys lag funkar inte på mig, ha! Så efter mycket arbete fick jag ihop runt 1400 låtar i en spellista. Jag är nöjd som en get!

Efter det lilla äventyret märkte jag att min dator inte är helt oduglig. Trots att den är rispad, tappad i golvet, inlämnad fyra gånger och väldigt ärrad har den fortfarande bra ljud! Har lyckats ljudsätta hela huset med denna lilla maskin på högsta volym... It still rocks!

Det luktar inte bra i köket när lillebror och pappa ska göra våfflor. Men jag antar att det är komplicerat att grädda våfflor när man inte vet hur mycket 100 g smör är, eller hur våffeljärnet fungerar. Jag tänker inte vara den som hjälper dem med våffel-expeditionen. På dem däremot, kan man tillämpa Murphys lag.
 
Resultatet av deras eskapad i köket blev två (!) väldigt bleka våfflor.

Nu tänker jag reträttera till mitt ytterst ostädade rum och undersöka om mitt golv fortfarande finns kvar där. Men det är mer sannolikt att jag fortsätter läsa Breaking dawn, nördig som jag är! Twilight-serien lämnar djupa spår i mitt huvud. Jag kan knappt skriva på svenska, jag börjar nästan tänka på engelska och det finns otaliga uttryck som jag tänker på engelska och måste översätta till svenska. Ugh.

Jag kanske borde hjälpa till i köket ändå, familjen börjar låta lite panikslagna.
Våffeljärnet anfaller!

SuperKäs till undsättning!


Peace out

Gone so young

Okej, mitt lilla nervsammanbrott igår var bara ett resultat av PMS. Nothing to worry about.

Inatt blev det bättre när jag fick prata om mitt... "problem" med både den ena och den andra. Den ena ville att jag skulle skälla på honom och bli arg, den andra lovade mig en kaka, så mitt problem löstes rätt fort.

Skola idag, och det första jag såg när jag slog upp ögonen var förvånansvärt nog sol! Men det var inte så varmt ändå, men man kan ju alltid låtsas...
 Sitter i hedbergskas datasal med de uråldriga datorerna med snuskiga tangentbord och blir massead på huvudet av kaka-givaren, så hon neutraliserar smärtan i magen och i psyket.

Jag måste skriva ett CV och ett personligt brev på engelska. Carro är duktig och faktiskt sitter här bredvid mig och gör det, men jag.... har inte riktigt börjat. Jag kommer nog snart komma igång....

Eller inte, jag vill ha kaka! Och lite mer huvudmassage, mmm..


Peace out

No big deal

I feel angry, I feel helpless





... Fuckit

I'm strong on the surface, not all the way through

na, na nananana, nanana, naaaanananaaaana..
Ja, jag har fått en låt på hjärnan. Leave out all the rest. Den blir sjungen i duschen, innan jag somnar, när jag vaknar, ja till och med när jag äter (dock utan att skvätta ner familjen med halvtuggad föda). Men det var ju ingen intressant nyhet, men sånt finns inte hos mig, haha.

*ATCHO*
Damnit! nu fick jag en fettfläck på glasögonen. Anledning till att jag bär glasögon idag är för att min ena linsa krånglade lite. När jag tog ur den såg jag att den var alldeles svart-randig, så det var ju inte det bästa. På något vis hade jag lyckats måla i ögat utan att känna det. It's the downside.

So if you're asking me I want you to know....
WHEN MY TIME COMES, FORGET THE WRONG THAT I'VE DONE
help me leave behind some,

reasons to be missed

Okey nu får jag ge mig, speciellt eftersom min förödande brist på sångröst för tillfället gör att jag låter som Janis Joplin. Stackars min familj!

Jag har inget vettigt att säga. Kanske att jag fick köra bil igår för andra gången! Det var mycket kul, kom upp i 90 km/h så jag var totalt nöjd.. Förutom det faktum att det svåraste är att sakta ner och svänga normalt, och att jag är barnsligt rädd för mötande trafik, bilar bakom mig (speciellt bussar) och smala vägar. Helt enkelt, jag är rädd för trafiken. Men köra fort, på en ensam väg, det är helt okey!

Spanska prov imorgon, på konjunktiv. Jag vet inte ens vad konjunktiv är på svenska. Fail. 

Nu har jag fått mitt löshår, det är långt... lååååångt.... 60 cm lååångt!
Jag var orolig för att jag skulle se ut som "cousin it" i familjen addams, men det klarade jag mig ifrån =)
Så nu är nästan min student och bal räddad. Förutom det faktum att jag saknar biljett till bal nr 1 och 2, inte säkert att jag ens kommer gå på en av dem, och att jag varken har klänning eller skor till studenten. Men jag har HÅR!! Det är en liten tröst. Jag låter som en bortskämd liten brat känner jag, men ingen är perfekt!

Nu tänker jag sitta här i min nördhet och läsa lite spanska, börja på Eclipse och smsa med Knoppen  =)


lv     ..

Slående likhet?

Peace out

Idag är det söndag,

vilodagen enligt Gud. Så mycket religiös skulle jag kunna tänka mig att vara, att lyssna på att söndagen är en vilodag. Men det är jag ensam om, eftersom en viss svenska fröken med hörselproblem lägger det muntliga nationella provet på en måndag för halva klassen, och självklart är jag med i den delen! Så nu sitter jag här och försöker komma på någonting totalt oväsentligt och oviktigt att prata om i fem minuter för att tillfredsställa (nej, inte så) min svenskalärare. Det går ju sådär, hehe..

Jag tänker hellre tillbaka på adrenalinkicken som börjar gå ur mig efter min första tur ut på vägen med pappa! Först några varv på travbanans parkering medans jag försökte luska ut när, var och hur man skulle göra allt för att bilen skulle ta sig framåt utan större missöden. Första hindret var att jag knappt nådde fram till gasen, bromsen och kopplingen, även när sätet var så långt fram som det går. Alltså är det biologiskt omöjligt för mig att köra bil. Men det var bara att göra det bästa av situationen och köra på (det resulterade i att jag fick ont i "fuck you"-tån, av alla kroppsdelar). Själva körningen gick faktiskt riktigt bra, både framåt och bakåt, att parkera gick också bra. När pappa sa:
- Det här gick ju riktigt bra! Nu kan vi åka hem,
trodde jag att jag skulle få sätta mig på min riktiga plats i passagerarsätet, men så var icke fallet. Under vilda protester från min sida körde jag ut från parkeringen, upp i backen vid travet och runt Österro och Lillhällom. Vid varje bilmöte gav jag till ett skrik som fick pappa att hålla hårdare i bilbältet och jag förbannade alla hälsofreaks som var ute och gick/joggade inom en kilometers radie av min bil. Men jag tog mig hem till slut och undvek att köra på alla levande organismer. Det gick så mycket bättre än väntat och nu vill jag bara köra mer, mer, mer!

Nu ska jag sluta drömma om att bli en F1-förare och fortsätta med svenskan.

Peace out


well well

Min decemberfödda vän Micka sa till mig på skarpen att jag skulle uppdatera min blogg, trots att mitt liv är lika intressant som en svenska-lektion. So here it goes! Kan kvinnan skapa ett helt äventyr av skolmat och vaginor borde jag kunna skrapa ihop ett inlägg. Eller inte. KANSKE!

Inte mycket har hänt under tiden jag inte har skrivit något. Jag har haft lov, då jag mest har sovit... och sovit... och sovit! Och protesterat mot de snuskigt många läxor vi fick, genom att inte röra något som helst material som hade med skolan att göra. Det funkade rätt bra, tills mannen fick reda på det och slutade prata med mig förrän jag hade gjort åtminstone en läxa. Det var sista dagen på lovet, så det räknades ändå inte som lov så 1-0 till mig!

Jag är officiellt med i ett band, hehe. Det började som ett skämt mellan mig och Mack, och slutade med ett första rep i en källare, hell yeah! Alla är vi begåvade på något sätt, men att få ihop våra talanger i en låt var tillräckligt svårt! Efter många timmars spelande, dampande, dansande och pizzaätande lät det dock helt acceptabelt! Nästa rep är lördag och då ska det låta bättre! Vi diskuterade även namn men kom inte fram till något. Men man mäste ge oss lite credit för våran uppfinnigsrikedom! Vi hade som förslag allt från "The fuck ups" till "sparv.". Såå bandnamnsförslag tack??

Min lilla bror har fyllt år, 13, men det märks inte. Kanske på hans Ronny och Ragge-insprirerade nya snack. Han har lärt sig nya ord som En Raggarballe med svängdörrar, brudar osv... DUMMA UNGE.
Han fick en mumsig tårta med choklad... och choklad haha!

Vad mer kan jag säga? Jag har rövmycket läxa och jag kommer fara som en skållad råtta mellan göteborg och sundsvall i maj/juni!


Fa la la la

Tydligen är jag utmanad här av mikaela och hon har visst skrivit det till mig några gånger, lite överallt. Till slut nådde det mina öron när hon i ett av hennes hysteriska moments berättade det live.

So here we go!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Cassandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cell
3. Flicknamn:  Carina
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: Civilingenjör
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Canada Goose jacka
8. Mat: Chili con carne
9. Sak i badrummet: Clearasil-ansiktstvål
10. Plats/stad: Cannes
11. En orsak att vara sen: Campande medel-Svenssons kidnappade mig
12. Något man skriker: CAARAMBA
13. Film: Carlitos way
14. Något man dricker: Cider
15. Band: Children of Bodom
16. Djur: Chinchilla
17. Gatunamn:  Cederströmsvägen
18. Bil:  Chevrolet
19. Sång: Chop Suey
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Checka in på ett hotell 
 
Jag utmanar:
Madelene Larsson
Caroline Björklund
Ronja Lenander
Johanna Lindström
Julia Berggren


Peace out

RSS 2.0