Prom 2009

Ja nu har jag varit på studentbal! x2 :)

I göteborg och i sundsvall och det var hur jävla kul som helst! Göteborgsbalen är lite suddig, men jag fick träffa många nya bekantskaper som jag hoppas kommer hålla :) Sundsvallsbalen bjöd på mycket (!) dans och underhållning, så de båda balerna kompletterade varandra!

Lägger upp några bilder i stället för att rabbla upp allt jag gjorde :)

ENJOY :)










......
............
..................
..........................
.....................................

Nej skitsamma! Internet laggar, ingenting fungerar och jag är lika teknisk som en bokhylla! Bilder kommer upp när datorn är normal..


Peace out

location, location, location

Jag kan ha fått svininfluensan då damen bredvid mig satt och hostade oavbrutet ända till stockholm!!

Just nu befinner jag mig i det mest perfekta rummet som existerar, dock inte med den perfekta människa som bor i det. Han har åkt tillbaka till skolan och lämnat mig ensam med Elvis och en massa gubbar som ska renovera badrummet.

Så vad ska jag göra nu då? Huset står till mitt förfogande, så något borde jag kunna hitta på....

Hm... Undrar vad alla hemma gör? Säkert bakis hela bunten, hihihi.

........... För att ha något att göra...... Något att göra.......

Har lokaliserat en gitarr!
Jag har precis hittat något att göra :)



Peace out

SPSK SHA-LALA-LALA, SPSK SHAAA-LALALALALA, SPSK SHA-L...

Osv osv, ja ni fattar!
Idag kan jag officiellt kalla mig student, eftersom mösspåtagningen ägde rum idag på stora torget! Innan var det redovisning av Nötknäckarna 2009, en tillställning som innebar att min klass och jag blev instängda hela dagen igår i en liten, varm datasal i källaren på hedbergska och skulle bygga upp ett nytt Sundsvall. Det gamla Sundsvall hade nämligen enligt lärarna rasat samman i ett enormt jord-skred och lagt hela centrum i vatten. Därför skulle vi bygga upp ett nytt fungerande Sundsvall (sundsvall nova) med industri, centrum, jobb, miljö och allt som hör till. Inte nog med att vi var tvungna att bygga upp ett samhälle med inte mer än vår fantasi till hjälp, utan "nord- och sydsidan" av sundsvall startade ett inbördeskrig, kristna ville bygga en ny noaks ark, och Guantanomo ville placera överflödiga fångar i vår nya stad. Bland annat.
Nio timmar senare, efter mycket slit och skrik, panikutbrott och svettattacker, blev vi klara med både en "vägg" som skulle redovisa vårt arbete och den nya staden och en rapport. Klassen åt middag på Jop's och hade allmänt mysigt.

Idag skulle då skiten redovisas, Eleni och Ronja, våra representanter skötte sig alldeles lysande och enligt mig var de självklara vinnare. Synd var då att vi hade en jury som inte tyckte som mig, men vi kom i alla fall trea, vilket inte är helt fy skam!

När det var färdigredovisat fick vi slänga i oss lunchen, göra oss lite fina och ner till stora torget för att officiellt ta på oss mössan och kalla oss studenter! Bara för att jag tappade bort mina vänner och virrade runt bland SPIN:are i tåget på väg från skolan till torget kunde jag inte vråla ut SPSK-ramsorna, men det tog jag igen när jag hittade dom på torget. Det var en härlig känsla, att ställa sig i centrum, skrika att: NU JÄVLAR ÄR VI STUDENTER och skaka bakdel på scenen till en massa sommarmusik, med vänner. Ca två veckor kvar till studenten och då är jag arbetslös, utan inkomst. men vägen dit kommer kännas underbar!

Ikväll, 23.22, bär det iväg till Göteborg för att imorgon gå på bal med min boy! Åker hem på fredag, för på lördag är det min egen bal. Åker tillbaka till Göteborg på tisdag, torsdag är hans student, kommer hem på måndag och drar med mig honom. Nästa torsdag är det min egen student och sedan börjar himmelriket :)


OCH VAD HÄNDE AV MINA 32 LÄSARE???? COME BAAAAAAAACK, I'LL BE NICE...

Peace out

ny design

Detta inlägg tillägnar jag Julia som gjorde min blogg fin, wiie! Tack girl ^^



Peace out

Problem

Nej det här är ju totalt omöjligt!
Nog för att filosofi går ut på att tänka mycket och diskutera med sig själv tills man är på gränsen till att betraktas som presonlighetskluven, men det här är för mycket!


1. Eva is in the library or at the gym
2. Eva is not in the gym
------------------------------------------------
3. Eva is in the library

VAD ÄR DET SOM SKA LISTAS UT?

Dammit.

Bus

Det känns ganska livlöst att sitta framför datorn och skriva filosofi-prov (ja, snart i varje fall) när solen för första gången i år värmer min lilla stad. Hela dagen har det varit soligt och varmt med enstaka vindpustar som har varit uppfriskande! Så jag trotsade mina skuldkänslor, tog ut en stor stolsdyna och satte mig i gräset. Hade inte uthärdat det länge, eftersom jag inte har vant mig vid värmen haha, om inte min älskade boy hade insisterat på att ringa mig. Dock var det nog bara för att reta mig, men det var det värt!

Nu ska jag i alla fall börja med mitt prov, piss och blä på det.

PS. Julia, gör min blogg fiiin!!!! Snälla???




Peace out

That's life

That's life
I tell ya, I can't deny it,
I thought of quitting baby,
But my heart just ain't gonna buy it.
And if I didn't think it was worth one single try,
I'd jump right on a big bird and then I'd fly

That's life
That's life and I can't deny it
Many times I thought of cutting out
But my heart won't buy it
But if there's nothing shakin' come this here july
I'm gonna roll myself up in a big ball and die

Salamanca 09

Nog för att jag är väldigt efterbliven när det gäller att uppdatera mig... Men mina två läsare avlider nog inte ^^
Ska i stället för att skriva om Salamanca-resan lägger jag ut lite bilder.
En bild säger ju trots allt mer än tusen ord, så varsågoda,
här kommer historiens längsta blogg-inlägg!



   




    





    

          




1. Från flygplanet, då Carro kidnappade min kamera och knäppte många bra, fler mindre bra bilder :P
2. & 3. Andra dagen, söndag, utflykt till två andra städer; Segovia (med viadukten) och Ávila, som hade en mur runt hela staden.
4. Plaza mayor (= stora torget) i Salamanca.
5. & 6. En av de enorma katedralerna i Salamanca. Vi fick gå rätt högt upp i tornen, trånga utrymmen och små passager, som den jag står i. Notera då att jag är 1,55 m :P
7. Välkomstfest som skolan ordnade :)
8. Salsakurs på skolan :)
9. & 10. Fiesta de latino (= lationofest) med Julia, Emma, Carro, Dionne från Korea och.... Hennes kompis från Storbritannien :)
11., 12. & 13. Ännu en utekväll som till största delen bestod av Tequila och Salsa :)
14. Sista kvällen ute, då vår spanska-lärare bjöd oss på shots!

Min resa till Salamanca var bäst!

Peace out

RSS 2.0