when time goes by

Jag har just läst min kära väninnas blogg och kommit på att jag är snuskigt efter med min egen blogg. När jag klickat in mig på min sida chockades jag av att det har gått ungefär en månad sedan jag skrev sist!

Denna månad har jag hunnit med att TA STUDENTEN!!!!! JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Så nu är jag arbetslös, tack Sverige.

Men det kanske är lika bra det, för mina föräldrar har lämnat mig och min bror hemma för att själva åka till Filippinerna en månad för att fira deras 20e bröllopsdag, grattis :) och att mamma fyller 50, men det får man inte tala om ;) I alla fall, vi är ensamma hemma, med min karl då naturligtvis och jag tycker att vi klarar oss hyfsat! Vi äter varje dag, vi sover, vi duschar och vi hittar på saker att fördriva tiden med. Vad mer kan man begära? Livet leker! Önskar dock att mina matkunskaper kunde sträcka sig lite längre, men det kommer väl. Vi kommer i alla fall bara vara hemma med bror tills den 3e juli för då åker vi till Göteborg, och han får bo hos moster :)

Hur som haver, idag har jag, mannen och annat folk fyllt bilen och åkt till berga för att bada. Ja, det var åtminstone målet, men det slutade med att Madde var den enda som badade. Dock fick jag några ofrivilliga vattenstänk på mig. Men det var mysigt ändå,

Nu tänker jag titta på Scrubs!


Peace out

RSS 2.0