Åh nej!!

NEJ!!! Nu har det kommit sådär jättemånga filmer på bio som jag vill se! Detta kommer att ruinera mig!

- Alice i underlandet
- Farsan
- Prinsessan och grodan
- Shutter Island
- The imaginarium of Doctor Parnassus
- Valentines' day
- Precious

GAAHH!! ca 700 :- ....

Nu ni!

Ja, det var fan på tiden!!

Imorgon blir det äntligen utgång, som jag har längtat! Sist jag var ute var när jag fyllde år, vilket var ett tag sen... Har saknat att dansa!! Oj oj oj...
Nu är jag mest bara nöjd och glad och ASPEPP på imorgon!

Tror jag kör på en ganska ny stil för mig; hög svart kjol, halterneck-linne med krage och slips, tuperat hår och röda läppar. Kan bli nice. Om jag vågar, haha.
Vill köpa lösögonfransar, glittereyeliner och snygga strumpbyxor till, men det får bli till en annan gång I guess.

HEEELG!!


Pros and cons

Jag trodde (hoppades?) att Arbetsförmedlingen hade lagt mig åt sidan och igår och idag kom de av någon orsak på tal på Dressmann. Jag blir lätt agressiv när någon nämner Af, och dessa gånger var inga undantag.

Och när man talar om helvetet (trollen annars) så fick jag ett brev från dem idag. Öppnade det. Och ville bara gråta.

I brevet finns ett förslag till jobb i Härnösand, på com hem support och heltid. Jag måste söka det annars drar de in den monstruöst stora mängden pengar Försäkringskassan ger mig. Problemet är att jag vill vara kvar på Dressmann, åtminstone som extrapersonal. There is a dilemma. Därför måste jag nu tänka igenom en för och nackdelar-lista och ni, mina kära tre (?) läsare får, vare sig ni vill eller inte, ta del av den.

Dressmann

+

Personalen
Arbetstider
Arbetsuppgifter. Att stå i butik är min grej. Jag har lärt mig att prata med människor, jag har blivit mycket öppnare och stärker mitt självförtroende. Jag tycker till och med om att stöka runt i lagret och göra fint! Jag vill jobba med folk, inte för.
Läge (10 min med bil)
Skön atmosfär
Rättvis behandling

-

Praktikplats
Pengarna



ComHem

+

Lön
Heltid

-

Långt att åka (45 min) och därmed dyrt med buss/bil.
Arbetsuppgifter. Jag är inte en sån människa som vill sitta i telefon dagarna i ända. Speciellt inte support, och kanske bli utskälld dagarna i ända. 

Fan.

Om det ändå inte hade varit så förbannat bra på Dressmann, så hade jag lätt tagit ComHem, det är ju där det jag egentligen vill ha finns. Pengarna.

Fan.


swat kats

Äntligen har jag hittat det! Äntligen! Gaaaah!!
Okey lite bakgrund till mitt damp då: Det var en gång ett gäng flickor som började prata barnprogram. Då började jag berätta om ett program om tecknade, ascoola, katter (och nej det var INTE tomcat) som bekämpade monster och annat ont i sitt flygplan (sa ju det). De hade blå kläder och en katt var tjock och den andra smal. Den smala var coolast.

Det var inte en människa som fattade vad jag pratade om och jag visste att jag inte hittade på, jag hade faktiskt sett det! Dock hade jag ingen aning om vad programmet hette eller vad katterna hette.

MEN NU HAR JAG HITTAT DET! Google och Wikipedia är min vän.

Det fanns två intron; ett för säsong 1 och ett för säsong två.

Säsong 1:




Säsong 2:



Jag var nog en liten rocker redan som liten, jag älskade dessa intron!

How good as it gets

Jag var övertygad om att jag inte skulle se en minut av OS, men haha good luck with that. Ser både live och repriser av både det ena och det andra. Men såklart är det hockeyn jag är intresserad av och jag vart alldeles upphetsad när jag såg att ikväll/inatt går två asgrymma matcher. Sverige - Finland och Kanada - Ryssland. AAAH!
Måste se!!!! Fast, jag kommer nog dö på jobbet imorgon. Men det är smällar man får ta, jag tänker inte vara den som får höra resultatet INNAN jag har sett matcherna. Uhh...

Jaja, slut på OS-tjatet nu, ingen bryr siig!

Vad har jag gjort i helgen då? Jo igår gjorde jag en god gärning och köpte en LP-spelare till pappa, oj så glad han blev! Det värmde i hjärtat. :) och idag köpte jag en vinge till älsklingens 855:a, på order av just honom. HEY BIG SPENDER! Kunde inte låta bli att reta honom för allt som har med bilen att göra, som nu när jag ringde och berättade att den var köpt:

Jag: Så, nu kan du vara en stolt ägare till en vinge med inbyggt bromsljus till 855:an!

Älskling: Fan va niice! Tack!

Jag: Men jag måste säga att 900 för en plastgrej som ska sitta på bakluckan? Ganska ovärt. Vet du hur många skor du kan köpa för de pengarna??

Ojoj vad upprörd han blev. Men det var det värt. Lätt. :D

Sen har det inte hänt mer denna helg. Idag tänker jag baka cupcakes, kanske. Eller åtminstone muffins. Och om jag är snäll så tar jag med mig några till Dressmann med. :)


Angel - Aerosmith



Jag ville bara upplysa er om att detta är en av de bästa låtar Aerosmith har gjort :)

Lyrics:


I'm alone
Yeah, I don't know if I can face the night
I'm in tears and the cryin' that I do is for you
I want your love - Let's break the walls between us
Don't make it tough - I'll put away my pride
Enough's enough I've suffered and I've seen the light 


Baby
You're my angel
Come and save me tonight
You're my angel
Come and make it all right


Don't know what I'm gonna do
About this feeling inside
Yes it's true - Loneliness took me for a ride
Without your love - I'm nothing but a begger
Without your love - a dog without a bone
What can I do I'm sleeping in this bed alone 


Baby
You're my angel
Come and save me tonight
You're my angel
Come and make it all right


Come and save me tonight


You're the reason I live
You're the reason I die
You're the reason I give
When I break down and cry
Don't need no reason why


Baby, Baby 


Baby
You're my angel
Come and save me tonight
You're my angel
Come and make it all right


You're my angel
Come and save me tonight
you're my angel
Come and take me allright
Come and save me tonight, Come and save me tonight, Come and save me tonight,
Come and save me tonight, Come and save me tonight


Nä, ska vi gå och skjuta oss kanske?

Aahh, nu är jag ledig två dagar.
Asnajs!
Helg är alltid välkommet men det känns dumt att säga att att veckan har varit tröttsam, då vi knappt har haft kunder överhuvudtaget på Dressmann, men det är mer tröttsamt att bara stå där och göra ingenting än att ha fullt upp! Då gör man ju någon nytta. För lite att göra på Dressmann är aldrig hälsosamt för psyket.
Igår till exempel var det så otroligt lugnt att jag och Linda lämnade Jocke och gick över till grannen (Scorett) och tittade på lite skor. Och det var typ det enda actionfyllda som hände den dagen. Jo just det ja! Mack och Julia kom och hälsade på mig och det var jävlar i mig på tiden att jag träffade henne haha! Vi måste ju ha pratat över internet i något år nu eller något... Eller vad tror du Julia? ;)
Idag var det helt dött på Dressmann, åtminstone på dagen. Men när jag kom tillbaka från lunchen, då oj oj oj! Då kom det folk, så jag antar att det inte visades några repriser från OS just denna eftermiddag? Vi funderade på vad som skulle hända om vi satte en storbildstv bakom kassan i stället för reklam-bilden som sitter där. Vi skulle förmodligen få en kö ut till parkeringen...

Ja på tal om OS, såg slutet på hockey-matchen mellan Sverige och Vitryssland. OH MY säger jag bara, pappa och jag satt och svettades och brölade som två skadeskutna älgar när vitryssarna knappade in på våra Kronor. Det var på håret, men Sverige vann! Inte en imponerande vinst, men en vinst! Det räknas ju alltid...

Nu ska jag läsa lite mer Liza Marklund och försöka sova. Imorgon ska bror och jag köpa en liten present till pappa bara för att vara snäll och sen blir det kalas hos moster!

"he is my daughter."

Nu har barnet åkt hem och jag är fri.

Idag har vi mest gått på Birsta, mest för att trötta ut den lilla flickan men det funkade inte så bra. Hon var ännu mer hyper när vi kom hem, men med lite bullar i magen orkade hon inte göra så mycket. Så vi plockade fram mina gamla VHS-filmer så hela eftermiddagen har spenderats med att titta på Aladdin, My little pony och Kalle Anka. Det var nostalgi på hög nivå och jag kunde fortfarande alla repliker ur samtliga filmer. Jag älskar fortfarande anden i Aladdin, han är min idol! Dan Ekborg är klockren röst till honom.
Sen blev det middag och sen kom moster med familj och hälsade på och fikade lite. De skrattade skadeglatt när de såg att jag var barnvakt, tack för stödet liksom.

Jaja, som sagt nu är jag ensam igen och just i detta nu tittar jag på Bröderna Grimm där Heath Ledger och Matt Damon (ser det ut som) spelar bröderna Grimm som lurar folk. Med sig har de en starkt polisongprydd Peter Stormare som heter Cavaldi och är tortyrkonstens mästare. Låter som en mysig karl, eller hur?

Dagens lärdom/upptäckt:
Dagens lärdom:
Akta tuttarna och andra känsliga delar när det ligger ett sprattlande barn i soffan bredvid dig. Mina boobies har fått sig ett antal smällar nu.
Dagens upptäckt: Inget vad jag vet!

 

Peace out


olika syn på skönhet

Sharon: Nu ska jag göra dig fin i håret...
Sharon kammar mitt hår och sätter en rosett i min lugg.
Jag: Blev jag fin nu?
Timothy: Nej du ser ut som en babianröv... Hål!

Ja tack för den kritiken.


Nu är det såhär va...

Jo såhär ligger det till.
Jag vill ha sommar. Typ nu. NU!
Jag har även en idé som jag vill infria i sommar.

I och för sig har även Madde haft den idén men nu kan det bli lättare! I sommar vill jag åka på road trip med mina vänner. Vi behöver inte åka runt i Europa eller något, Dalarna funkar minst lika bra! Rättvik, Mora, osv, hur mysigt som helst! Jag vill bara plocka med mig Madde, Johanna och Emma x2, två bilar, massa musik, massa engångsgrillar och mat och bara dra iväg. Behöver inte heller vara borta i flera veckor utan en vecka eller något skulle ju vara ypperligt. Bara få känna sig självständig och bara ägna oss åt att vara de flummiga och galna tjejer vi är! Jag kan verkligen se detta framför mig och jag blir så lycklig.

Snälla? Snälla, låt oss göra detta i sommar.

Jo just det ja, nu är jag barnvakt igen. Barnet i fråga har somnat och jag är nöjd.

Jo en sak till! Idag blev jag stoppad av polisen. Inget allvarligt, de kommenterade dock reg. skylten fram, det är en liten spricka i den, så det kan bli svårt att urskilja bokstäverna. Tycker de. BULLSHIT säger jag; för det första måste de ju klaga på något och för det andra är det bara för att tjäna in mer jävla pengar.
Fuckers.
Men jag måste medge att jag var så nervös att jag höll på att pinka ner mig.
De spånen (förlåt, polismännen och poliskvinnan) hade dock roligt åt mig, stod och småskrattade när de tittade på mitt körkort. Antingen skrattade de på grund av att jag ser lika glad ut som en manodepressiv, halvdränkt råtta eller för att det är mindre än en månad sen jag tog körkortet.
Jag tror på det sistnämnda. 

Dagens lärdom/upptäckt:
Lärdom: 
Få inte panik och glöm inte hur du ska köra om du ser en gubbe med gul väst som vinkar auktoritärt vid vägkanten. Sakta ner, blinka och följ instruktioner.

Upptäckt: Seniliteten är på väg. Jag tappade bort min telefon idag. Fat chance liksom.

 

Peace out

 


Dockporr

Ännu en dag avklarad. Jag har en hel lista på saker jag måste och borde göra snarast möjligt men jag har ingen aning om när detta ska göras. Dock ska rummet städas nu när jag går ner, I PROMISE! Extrasängen är fortfarande inte bortplockad.
Det börjar sjunka in nu att jag inte kan träffa min man igen förrän om sex veckor. Jag börjar inse att det är ett tag. Och den insikten får mig att bara vilja dra täcket över huvudet på morgonen när klockan ringer och sova hela dagen. Blä.

Det finns ingen inspiration i mig nu, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om just nu. På Dressmann jobbas det och idag var Claudias sista dag. På måndag åker hon till Chile och jag får inte träffa henne mer! Min date, min solstråle bara lämnar oss själva! Fy på dig.

Ja, nu ska det städas.

Dagens lärdom/upptäckt:
Lärdom:
Använd inte lösnaglar direkt efter att du har gjort manikyr. Claudia berättade hiskeliga historier om en kompis som gjort det så jag har spenderat kvällen med att bända loss lösnaglarna. :(
Upptäckt 1: Åhléns. Damn vad grejer det finns där! Jag skulle kunna vandra runt där i timtal. Dock blev det bara 20 minuter idag men jag gick ändå därifrån med en tröja och muffinsformar!
Upptäckt 2: Fågelfjädrar i en av varukartongerna. Var resten av fågeln är återstår att se. Nasty.

Peace out


It's alive!

Whoa! När jag faktiskt tänkte få ett flyt här på bloggen bestämmer blogg.se sig för att fucka upp sig så igår blev det ingen uppdatering inte...

Men nu är jag back on track igen, men har lite svårt med tangenterna. Nya naglar är inte alltid så praktiskt.
Men I feel pretty, oh so pretty. :)

Ännu en dag avklarad på Dressmann och jag trivs. Ja, det gör jag. Jag bara väntar på att tröttna på att le falskt och kläcka ur mig ett käckt:

"nu har vi ju även ta tre betala för två på kalsonger och strumpor!"
"du behöver inga t-shirts till den tröjan? Nu har vi erbjudande på tre t-shirts för 199:-! Kanonpris!"
"har du chip kan du stoppa in det där framme. Nej, andra hållet, chippet ska IN i maskinen."
"nu piper maskinen som en galning, du kan ta ditt kort nu."
"ha en fortsatt trevlig dag"

Men jag tröttnar inte! Leendet är fortfarande äkta och jag låter inte som en vandrande reklampelare när jag upprepar mina inlärda repliker, det låter fortfarande som om jag verkligen vill att de ska köpa tre kalsonger för 198:- . Faktiskt.

Jag tänker nu i slutet på varje dag/inlägg lägga in dagens lärdom/upptäckt med tanke på att det finns en massa människor säger att man lär sig något nytt varje dag och jag vill se om det faktiskt är så. Men eftersom jag är en slow learner så stoppar jag in upptäckt lite då och då där också, så att det inte blir så fattigt. Höhö.

Så nu inviger vi detta:
Dagens lärdom/upptäckt:

Lärdom: Yllesockarna på Dressmann var inte One size, det var storlek 42-47. (vilket jag tycker är One size, innefattar de flesta storlekarna, men det tyckte inte kunden. Och KUNDEN HAR ALLTID RÄÄÄÄTT)

Upptäckt: Facebook är ändrat. Fackebook vart plötsligt bajs.

 

Peace out


maybe, you're gonna be the one that saves me

nej nu får jag ta mig i kragen och skriva lite om mitt ytterst spännande liv. HA HA. Det är ju faktiskt skönt att skriva lite om hur dagen har varit, tänk sen om jag blir gammal (klart jag blir gammal) och senil eller drabbas av Alzheimers i medelåldern, då har jag ju allt nerskrivet och kan återuppleva allt! För några minuter så, eller något. Kanske. Inte. What the hell.

Men ja, eftersom jag tillbringar måndag-fredag på Dressmann (ja,det är två N i slutet, upptäcktes för några dagar sen) så vet jag inte mycket om omvärlden. På Dressmann är vi väldigt instängda i vår egen lilla värld. Vår egen lilla crazy, oseriösa och hysteriskt roliga värld. Då Sundsvall en tid drabbades av alldeles för mycket snö på alldeles för kort tid lamslogs trafiken så det blev inte mycket sålt på Dressmann. Och för säljare är det inte hälsosamt för psyket! Det dansades till WHAM! med kartonger i händerna, förvirring av den sexulla läggningen (jag hade en date med Claudia?) och vi fick ett nytt husdjur. Husmusen. En enorm dammråtta som legat och samlat på sig ett tag, eller så var den genmanipulerad. Linda hittade djuret och hon och Carina började genast leta efter ett hus till den. Det blev en skokartong och självklart skulle den få lite mat med. En stor ostbit som både Jocke och Claudia klagade på.
"Den kommer ju börja luka anus om några dagar!!"

Skrek de i kör, varpå jag, Linda och Carina skrattade högt. Men nej, ostbiten luktar inte, men däremot börjar vi bli lite oroliga. Den börjar växa på sig, när jag tittade in i lådan i fredags kan jag svära på att den hade fördubblat sin storlek och även börja odla morrhår. Carina och jag misstänker att det är Linda som ligger bakom detta spektakel. Jag hoppas i alla fall det. Jag tänker inte vara den som blir instängd efter stängningsdags inne i personalrummet med denna råtta.

Sådär, nu efter min långa utläggning om dammråttan på Dressmann känner jag att jag har fyllt min dagliga kvot.

Jag vill i och för sig skriva om min heartbreak, en naturlig följd av frånvaro. Men det börjar kännas tjatigt i skrivande form. Det jobbiga är att det blir aldrig tjatigt för mitt psyke eller mitt hjärta. Där gör det alltid lika ont, inte något man vänjer sig vid. Alls. Det har inte ens mildrats, tvärtom, det förstärks. Vill bara slå, sparka, skrika, något som kan få mig att fokusera på en annan smärta.

Men så funkar det ju inte.

Peace out


RSS 2.0