Äntligen!

Men yes, om exakt 6 timmar och 19 minuter är jag på väg härifrån! Fy vad skönt, att bara släppa allt överhuvudtaget och bara vara... Långt från människor man träffar hela tiden, tråkig miljö och en massa skola hängande över sig.. Det kommer bli underbara dagar tillsammans med dig. Det är ju en liten sak bara.. Jag vet inte när jag ska hem. Egentligen inget problem för mig, för om jag ska vara ärlig, så vill jag nog inte åka hem därifrån på åtminstone en månad. Men det är det ingen mer än mig och Fredrik som tycker, så det gick ju åt skogen.. Synd.
Men jag kommer antagligen komma hem på tisdag, för det sa mamma... Inget att göra åt, jag tyckte att jag iaf kunde få stanna tills torsdag, men icke. Usch, fy, blä och tvi. Hur jobbigt kan det vara att inte ha mig i närheten två dagar extra?

Men hej hej!

Gbg, here I come <3


Asså gah...

Jag avlider typ. Hur mycket kan man klämma in sista veckan innan lovet egentligen? Det är ju för fasen hur mycket som helst och jag vet inte riktigt om jag är klar eller inte. Måste prioritera, men det är svårt att ens tänka på skolarbete är jag vet att dagen med stort D snart är här. På fredag, då är alla bekymmer ut världen! Fan vad soft att äntligen få komma iväg till Göteborg och älsklingen! <3 Längtar som fan, verkligen... Enda bra som händer i mitt liv just nu. Älskar, älskar, älskar dig ♥

Äh, det kommer inget vettigt ur mig nu ändå, så lika bra att börja med naturen. Har inte hjälpt Ronja ett dugg! Förlåt Ronja.



c u

20071019

Gaaah...
Coopertest på gympan! xD Mentalt var det fruktansvärt, men inte fysiskt faktiskt. Bara nästan..
Geografi var kul.... Vi pratade om en höna med bh, haha. Självklart var det jag, Emma och Madde som pratade om det. Who else? xD
Madde skickade en massa, minst sagt konstiga bilder på mig och Emma, hahahaha!! Några Exempel:
image1

image2

Mitt enda försvar är att vi skulle ha natur... Det kan få alla att tappa vettet för en liten stund!

Hej hej


<3

Who'll smile and say I look fine?
And who's gonna stay on my mind
The whole day through?


Who, If not you?
Gud vad jag älskar dig! Smiley

Tråk.

Damp-öga, damp-öga, damp-öga. Det gör ju ont! Och det hjälper inte att skolsyster aldrig är där hon ska vara. Nu behövdes hon faktiskt!

Vad har hänt idag? Skola, en massa konstigheter med Micka, och ingen bild och form!
Vad ska hända ikväll? Läxor. Eller aa, tror jag.. Ska bara komma på vad jag har för läxor xD Min gbgare är inte hemma ikväll så jag kan ju inte prata med han heller... Buäh!



Nej, gör inte så. Snälla...

Nu ni!

Haha.

Jag ska börja blogga! Fast inte nu, nu ska jag sitta och ha ont i mitt öga. Jävla öga.

Men imorgon, då börjar jag. På riktigt. hahaha xD


God natt nu.

RSS 2.0