Talibaner i blodet




Haha Mr C-Walk har knäckt koden.


Peace out



hästfötter

I fredags var vi ute och firade Emmas födelsedag. Efter tre vändor på stan stannade vi på BK. Jag dansade rumpan av mig (ja, typ) och har nu haft träningsvärk i lår, rumpa och svank i två dagar.
Så går det när man har roligt! Så det är bara att ha roligt fler gånger, hoppas på nästa helg igen :D


Take me out dancing! Kom igen, nästa helg?

Peace out


Speed racer

Tittar på Speed racer i detta nu. Haha vilken cool film. Lite Tim Burton-anda över den, men inte lika mörk som Tim Burtons filmer brukar vara. Den är mer glad haha.. Vill bo bland alla de färgerna!!


Jaja, idag var det bestämt att jag skulle till arbetsförmedlingen och fixa med något jag tydligen hade gjrot fel, sen till tandvården och sen till körskolan för att plugga lite teori. Det som hände var att jag plattade håret i 45 minuter och sen satt i mammas café och stirrade rätt ut i luften. Jag väntade på att mamma skulle följa med mig när hon till slut kläckte fram att hon helt plötsligt inte längre ville/kunde åka. Jaha! Jobbigt då, eftersom jag även hade fått frågan av Madde om jag ville följa med på Birsta. Men det kanske var lika bra att jag inte följde med för hon hade tydligen köpt en present till mig?! vad roooligt!! :D Undrar vad det är? the Twilight-saga böckerna? En häftapparat? En mobiltelefon? Skor? Tv-antenn? Tejp? Ja, möjligheterna är oändliga.

Imorgon hoppas jag att jag kommer få göra något produktivt i alla fall.


Peace out

What can i say?

min katt är helt koko :)

 





Peace out


ploppen är botra

Okey... Knappen som man tar bort bokstäver med (vet inte vad den heter) och har en pil som pekar åt vänster är borta. :( Eller ja, den har varit borta länge så jag har fått använda gummiploppen som fanns under. men nu är gummiploppen lös, så den hoppar bara runt när man trycker på den... jag måste alltså trycka på ett ställer som inte ens verkar finnas. ELLER så använder jag Del-tangenten, men den raderar ju från "fel" håll. Haha.

Ja jobbigt är det i alla fall.


Peace out 

New moon

AAAH JAG HAR SETT NEW MOON NU!!!

ÅÅÅH JAG FICK SE DEN PÅ PREMIÄREN!!!!

GAAAH JAG ÄR GLAD!!

Det roligaste var nog när Jacob blottade kroppen första gången. Hela biosalongen went: waaaaah!*drar in andan* Jag tycker synd om de pojkvänner som följde med sina tjejer på denna film hahahahaaaa.

Jag överväger dock att se denna film en andra gång, då med min man. Om han vill. Det vill han, jag ska tvinga honom. Kan köpa en biobiljett till honom som födelsedagspresent/ julklapp! :D


Och ja, på tal om min man så fyllde han 19 igår (såg att klockan är 00.03 i skrivande läge). SÅ GRATTIS MIN ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKADE BÄBIS! Jag har firat dig med smörgåstårta, tacos, godis och bio :) Du hade en perfekt födelsedag! För endast mig. Tyvärr. :(
Men jag får fira dig i efterskott i stället, det hoppas jag duger. :) ♥

 

 

Peace out


the Herman

Jag har fått en Herman!!

Nej jag har inte fött en son.
Jag har heller inte fått något sorts djur.

Jag har fått en surdegskaka. Av Johanna. Som heter Herman. Ja degen alltså, inte Johanna, hon heter Johanna :)
JAG FÖRKLARAR INTE ALLS KOMPLICERAT!
Min Herman är jättegullig, han är en smet som ligger i plastförpackning, jag har matat honom idag och jag ska röra honom lite då och då. Inte på ett snuskigt sätt, utan jag ska ta en sked och röra om Herman lite.
Han bubblar och om han slutar bubbla är han död. Men han bubblar! Och jag är glad! Han ska tas om hand i 10 dagar och sedan är han klar.

Om några dagar ska jag stycka honom och dela ut honom med bruksanvisning till olika människor. Så...


Vilka vill ha en Herman?

You sexy thing



I love you

the future teaches you to be alone

Okey, let´s go!
Igår åkte jag då till Madde för att se säsongsavslutningen av True Blood. Mysigt värre! Jag övningskörde dit, parkerade som det proffs jag är (HAHAHAHA) och knackade på dörren. Fick då en bister kommentar om att de faktiskt har en ringklocka och Madde klädde på sig och vi vandrade iväg och köpte glass. Testade äntligen Ben&Jerrys Bohemian Rasberry. Den var inte så fantastisk som jag trodde faktiskt, men jag kan inte alltid köpa cookie dough eller half baked! Måste ju testa annat. men jag har alltid velat testa Bohemian Rasberry för dess grymt coola namn! Plus att den lilla kon på förpackningen säger "Galileo, galileo" Så coolt!

Ja, vi gick tillbaka hem till Madde och såg ut som två soldater på marsch hållandes våra glassar som gevär i vänster hand och svingade högerarmen i takt med att vi gick. Haha. Väl hemma tittade vi på extramaterialet till Twilight, pratade, kollade på True Blood, pratade, kollade på Scrubs, pratade och sen kollade på Jordan. OCh pratade. Och hon kliade mig i håret så jag var nära att somna flera gånger! När hon skulle skjutsa hem mig såg det ut som om en fågel höll på att bygga bo i mitt hår, men bara på vänstra halvan av håret, jag låg med högra sidan på kudden.

Denna frisyr var inte borta när jag vaknade imorse, vilket jag trodde den skulle göra. Mamma och pappa fick sig ett gott skratt när jag dundrade upp för trappan gäspandes, med svullna ögon och en stor "bulle" på vänsterhuvudhalva. Jag förstår dom.

Fick till håret i alla fall till slut och åkte in till Birsta, mamma gjorde lite research på willys och passade på att köpa kyckling och lite annat. Vi stängde in maten i ett skåp på willys och hämtade pappa på gubbdagiset (Biltema) och åkte hem. Hemma kom vi på att vi hade glömt den stackars kycklingen i skåpet på willys så det var bara att åka tillbaka och hämta den. Pappa skjutsade in oss till stan där jag träffade madde och köpte en pingvin-tshirt och ett linne på Cubus. Den är så söööt!!

Sen klippte sig madde och hon blev så fin! Passar jättebra i hennes nya frisyr och det är klart, det var ju Bella som klippte! Man kan inte bli annat än fin när hon ansvarar för håret. När hon var färdigklippt gick vi in på Bokia för jag har en idé om vad jag ska ge mamma i julklapp och där träffade vi en jättecool kvinna som älskar att scrapbooka. Vi pratade och jag fick hennes visitkort, med blogg och allt.

Så jag TVINGAR er att titta på hennes blogg! Sweet jesus, vilka kort hon kan göra! TITTA PÅ HENNES BLOGG!
http://missnomore.blogge.no/

Ikväll kommer soldaten hit, han ringde för några timmar sen! Glaad. :D

Och en mindre glad nyhet är att jag inte alls får en praktikplats på ÖoB. Två veckors väntan på INGENTING? SUCK. Gissa om jag är less nu. Får väl bara lägga energi på körkortet då. :/

Nu blev det ett äckelpäckellångt inlägg som ingen vill läsa, men ja ja. YOUR LOSS!!!

Peace out


I need my BFF's Ben & Jerry

Ikväll är det dags för det sista avsnittet på första säsongen av true blood på svt1. Detta ska ses hos Madde och jag övningskör dit när som helst, vi måste inhandla lite Ben&Jerrys! Kommer bli massa mys :)

Denna dag såg ut som igår, bakat, tvättat kläder och strukit kläder. Nu är berget nästan borta i alla fall, en maskin kvar så är det klart :)

En överraskning var att Evelyn och Sune kom och hälsade på oss. Det fikades och det pratades och var allmänt trevligt.

Uh, nu då? Ska åka kvart i åtta ungefär och det känns som om klockvisarna släpar sig fram bara för att jag längtar. gaaah! Sitter och dampar lite med olika folk på msn så länge.

Peace out


If it's not rock for you, it's not rock for me


Bara för att ibland är ju jag så cool. Och för att jag saknar sommaren!


Uuuh, vad jag ogillar dagar som dessa. (Från och med nu ska jag sluta säga att jag "hatar" så mycket. Har missbrukat det ordet hela helgen och jag börjar få lite dåligt samvete över det). Känns som om jag inte kan göra annat än att vänta, samtidigt som jag inte riktigt vill göra annat än vänta. Så ja, jag väntar. På vad? JAG VET INTE. Bättre tider? Ja så klart, men de kommer ju inte trilla ner från himlen rätt i famnen på mig. Nej, men däremot ett papper som ska komma trilla ner i brevlådan, det kommer ge mig bättre tider. Åtminstone fram till jul. Jag tjatar mycket om det där papperet, men jag får spunk! Det känns som om det har rest runt hela Sverige och blivit påskrivit här, för sent skickat där osv... COME ON, dagarna går och jag bara sitter. Gah...
Har ändå försökt göra något av dagen så jag började gräva i berget av smutstvätt som vi bygger i tvättstugan och tvättade kläder. Samtidigt strök jag massa kläder, så jag fick ju lite gjort i alla fall. Sen hjälpte jag mamma med att ställa i ordning lite mer i lokalen, snart dags för invigning!

Det blev tacos till middag och det påminner mig om 20e nov då det blir tacos igen på Biteline! Kommer svälta mig hela dagen så jag kan smälla i mig så mycket tacos som möjligt. Matmissbrukare? Ja.

Vi åkte till moster en sväng och fastnade framför elitserien. Timrå - Skellefteå AIK. Timrå vann, hör och häpna! Men det var i alla fall på tiden att de börjar vinna lite. Sju raka förluster liksom??

Och nu ligger jag här i soffan. Och läser Breaking Dawn. Igen. Ska nog lägga mig snart så det blir onsdag. Då jäbarns blir det skoj! Ska träffa Madde på kvällen, vet inte än om vi ska vara här som sist eller om jag ska till henne, måste kolla bussarna i så fall... Men ja, vi ska i alla fall ses för att se på True Blood tillsammans. Sista avsnittet, buäääh!

Undrar om min tv nere funkar nu eller om jag måste underhålla mig med filmer?

Peace out

chocolate fudge

Barnvaktshelgen är över och alla inblandade överlevde! I lördags bakade vi bullar, och ja... De hade ju kul i alla fall! Lite frustrerande för mig, för när jag ska baka blir jag lite kontrollerande av mig, vill att allt ska stå där jag har ställt dem, allt ska vara i rätt ordning och det är JAG som ska göra allt. Men vad gör man inte för barnen?
Söndagen tillbringades på IKEA och Birsta City. Att klä på barn är som att få på en full Peter Harryson en våtdräkt! Inte det lättaste alltså. Och sedan att fixa håret på barnen. De hade sina special requests och när jag var klar med dem hade de varsin inbakad fläta, rosa kläder och stora leenden. Då gjorde jag ett bra jobb, haha!

På IKEA var det lätt att ha hand om dem. Vi lämnade dem i lekrummet haha! Men sedan när vi gick in på Birsta city kunde vi inte lämna dem någonstans och I'm telling you guys, att gå med ett barn i varje hand var som att fösa boskap!

När vi kom hem hann de bara plocka undan sina leksaker och jag packade deras väska, och sedan bar det iväg till moster med familj för att äta middag. Mosters man var inte så glad över att ha två skrikande tjejer där men det var hans problem. Däremot tyckte han att det var väldigt lustigt att jag var nära ett nervsammanbrott. Senare åkte vi hem igen och då satt vi framför tvn och väntade på att de skulle bli hämtade. Tjejerna satt i mitt knä och vi kollade på Mulan 2. De var helt insatta i filmen och jag måste erkänna att även jag jublade när det visade sig att Chang överlevde och kunde gifta sig med Mulan!

Barnen blev hämtade till slut och när de skulle åka började en av dem gråta, inte av lycka, märk väl! Utan för att hon INTE ville åka. Hon klängde sig fast på mig med armar och ben och det andra barnet kramade om mig bakifrån. Jag fick bära dem till bilen och den ena bara skakade och snyftade och ville inte släppa mig. Lilla galning.

 

Så var den helgen slut och jag är fri och några kronor rikare!

 

Idag åkte jag in till stan och bråkade lite med arbetsförmedlingen, hämtade mina tågbiljetter till Göteborg och träffade Madde för att åka till Birsta. På Birsta bråkade jag lite med ÖoB och sedan bråkade jag inte mer med någon. Vi gick runt lite, hälsade på Emma på hennes praktikplats och åkte sedan hem igen.

Och nu sitter jag och väntar på att mina chocolate fudge ska svalna så jag kan bryta sönder dem och blanda ner bitarna i vaniljsås och hälla på lite chokladsås och frysa in igen! Snorgott är det! Ska nog frossa lite när sista True Blood avsnittet är på onsdag.

Ja... hm... Jag känner mig väldigt spännande idag, haha.

Nej.

Peace out


Nu är det avgjort.

Jag kommer definitivt aldrig skaffa barn. Jag gillar inte spädbarn, bäbisar, barn, barn i trotsåldern, unga tonåringar eller ungdomar. Hela dagen har jag haft en svans innehållandes två barn, 4 och 6 år gamla, varav en knappt kan svenska. Båda pratar ryska, så detta kan för mig ses som en intensivkurs i ryska. De kom hit vid tolv-tiden och vid sex-tiden var jag slutkörd och däckade i soffan. Det fick jag inte göra länge förrän de pickade mig i huvudet med sina äckligt små fingrar och ville att jag skulle klippa ut deras målade prinsessor ur papper.

Första dagen avklarad och jag har:
- blivit dragen i håret
- gått runt i huset på alla fyra och suckat "galopp, galopp" med ett skrikande barn på ryggen
- blivit stampad i ansiktet av en enorm plasthäst
- målat tills fingrarna blöder
- klippt MASSA papper
- torkat kiss, bajs, tårar och snor
- kliat barnen på ryggen till sömns

Det där är bara en bråkdel av allt som har hänt. Visst har de haft sina söta stunder med, när de såg mig sitta i soffan så kröp den ena upp i knät på mig och ville bli kramad och den andra satt bredvid och höll i min arm. Och när de skulle sova ville de att jag skulle läsa lite Tzatsiki och medan jag låg där i mitten och läste låg båda och kramade om mig. Så visst, de gillar att kramas, mycket, MEN de gillar även att skrika, leva rövare och bråka med varandra.

Jag bryr mig inte om de slår varandra sönder och samman, men jag tror inte deras föräldrar skulle uppskatta om de inte får hämta hem sina barn i originalskick.

Två dagar kvar, oj oj oj...

Peace out

jambalaya, crawfish pie, feeling jumbo

I helgen är jag barnvakt. JAG. Haha vilket skämt tänker ni. Nej det är faktiskt sant. Barnet jag ska vakta har jag haft hand om förut, men nu ska jag ta hand om henne hela helgen. Hoppas att vi båda överlever.

Hon borde komma hit när som helst nu...
Försökte fixa webcamen som jag inte har använt på år och dagar känns det som, men det funkade inte så bra. Bakar litegrann medan jag väntar.

Och ja, request av SpanienEmma, här är skorna jag köpte :)




Peace out


Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall in love

Melody Gardot - Baby I'm a fool


they say that a hero could save us

Jag låg vaken inatt och kunde inte sova, obviously. Råkade då titta ut genom fönstret och vad såg jag om inte stora vita snöflingor som föll mot backen. Det var helt vitt utanför mitt fönster, och det hjälpte mig knappast att sova. När jag vaknade imorse ville jag helst inte titta ut genom fönstret, men när jag väl gjorde det hoppades jag på att asfalten skulle vara grå och gräsmattan vara... Ja, kanske inte grön, men INTE VIT SOM DEN FAKTISKT VAR NÄR JAG TITTADE. Åh, vad ledsen jag blir.. Men jag har i alla fall snygga vinterskor, HAHA det är allt som räknas i min värld.

Så ja, första snön har fallit och den slutar inte falla. Det är snöblandat regn och har varit det ett tag nu, det verkar inte vilja sluta. :/ Well well, det är så när man "bor bland isbjörnar" som Mattias så fint uttryckte sig. Dumhuvud.

Trots snön fick jag ett fint uppvaknande av pappa då han kom in och berättade att jag kan åka till Göteborg (OCH ha kvar skorna, om mamma får låna dom ibland!!!), och han betalar resan! Det sista tyckte jag var onödigt faktiskt, så jag tänker insistera på att åtminstone betala halva biljetten! Så nu väntar jag bara på mammas kort så jag kan boka biljetten :) Meddelande även Carina (eftersom det nu verkar vara omöjligt att få livstecken från mannen) och hon såg fram emot att träffa mig igen!

Snart ska jag in till stan för att langa pengar till Sofie :)

Peace out


childhood is the kingdom where nobody dies

Hej :)

Om ni har råkat sett en människa av kvinnligt kön, blodröd i ansiktet med ånga pysandes ur öronen, som stampar sig fram och ser ut att explodera när som helst. RÄDS EJ MINA VÄNNER. Det var nog bara jag.

Det där förbannade lilla dokumentet har fortfarande inte kommit och efter att ha väntat i x antal dagar, samt spenderat två timmar till att städa ett rum ringde jag Nicklas och anklagade honom för min depression. Nej det gjorde jag inte, jag frågade honom snällt och vänligt vad som hade hänt av papperet. Han sa då att han skickade det igår, så jag tackade så snällt och lade på. Det var då det slog mig. Igår. Han skickade det IGÅR. Vad jag minns av det senaste samtalet var att han skulle skicka det i lördags. LÖRDAGS VAR INTE IGÅR. IGÅR VAR DET TISDAG. Ignoranta homo sapiens. Jag blir arg. Mycket mycket arg. Klart att han inte ska prioritera mig som om jag vore bäst, det begär jag inte, MEN HUR LÅNG TID TAR DET ATT SKRIVA NAMN OCH ADRESS PÅ ETT PAPPER? Gaaah.
ja, men nu är det iaf skickat och jag borde få det imorgon, eller? Ingen aning. Hoppas det.

Idag blev jag erbjuden att följa med på premiären av New moon den 20e november. JAAAAA SÅ KLART!!!!! Så vi blir ett följe på 14 personer som äter middag på Bite Line och sen blir det New moon, vampyrer, vargar/varulvar och kärlek för hela slanten! åååh vad jag längtar!

Igår gick jag lite på stan med madde, jag hade ju förväntat mig att kunna gå på arbetsförmedlingen med papperet, men det gick inte. Men eftersom jag redan hade lovat madde att komma till stan gjorde jag det och det var inte bra mot mitt konto. Det första vi gjorde var att gå på Dinsko, där skorna jag har suktat efter i två månader minst stod mitt i butiken. I storlek 36. jag provade skon, jag provade den andra. OCH JAG KÖPTE DEM, ÅÅÅÅH! Jag tycker dock synd om Madde som fick stå ut med min beslutsångest, ett bra tag! men sedan fick hon även vara med om min otroliga lycka när jag bar på min gigantiska påse, på väg ut från butiken. Jag gjorde några glädjeskutt och sken som en sol. Tror jag. Jag skuttade iaf. Sen köpte jag även ett coolt litet halsband till katten, rött med nitar! Synd bara att hon inte tycker om det, hon kliar hela tiden och försöker ta av sig det. Hon kan ligga och sprattla flera minuter på golvet och riva i halsbandet. Men hon vänjer sig nog :) Det är jättestort på henne, kan få in hela handen under halsbandet haha.

nej nu får jag lägga av, det känns som om jag skriver en hel bok haha!
Jag återgår till att lära mig texten till Nickelbacks Hero, ackorden kan jag redan :)

Peace out 

f- you, I'm drunk

DUMMA DUMMA BREV, DUMMA DUMMA, POSTEN OCH DUMMA DUMMA DUMMA ÖOB!

Jag har inte fått mitt dumma brev än!!

Jag är arg, jag är mycket mycket arg.



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

she says, I'm okay!

Eftersom jag har varit slarvig med uppdatering av bloggen ber jag om ursäkt. Men det har inte hänt något speciellt så jag tänker inte ta upp vad jag har gjort.

Jag fortsätter från idag i stället. Väntar på att postbilen ska lämna post i brevlådan, och då förhoppningsvis är mitt lilla brev där i. Butikschefen på ÖoB har skickat det säger han och jag hoppas att det är sant, annars j... Måste lämna in det till Af för påskrivning och sen kanske jag kan börja. Blir galen! Ska träffa madde på stan och har en hel lista på saker som måste göras, så jag hoppas hon går med på att dras runt på stan. Måste bl.a. köpa linsvätska, hårfärg och ett katthalsband. Ja alltså, inte ett halsband med en katt på utan ett halsband till katten. Hon ska få ett coolt halsband. Med nitar. Coolaste kissen i stan, yes box! Hoppas bara det finns, annars får jag väl köpa ett fult halsband, med reflexer eller något. Åh.

Nu ska jag bevaka brevlådan. Och göra mig iordning, mitt ansikte ser helt sprängt ut, dumma tonåringshormoner och överfettade porer. :(


Peace out

Halloween

Var i helgen, alla verkade ha varit ute på någon halloween-fest och klätt ut sig. Jag åt middag hos grannarna och såg dem bli gradvis fullare. Efter ett tag åkte jag till Emma och såg en halv skräckfilm under filtar och kuddar, i en hög på hennes säng (do not missuppfatta). Men innan allt det hände klädde jag ut och målade Timothy:

Så snygg. SÄG DET!

Peace out


RSS 2.0