It just takes a while to travel from my head to my fist

nu har jag samhälle, och jag orkar inte. Sitter vid bilddagboken ist *nolife* och undrar när fan min ofattbart skrivkunniga kusin ska skriva fler inlägg på sin blogg?? Det är ju det som brukar vara dagens underhållning och när hon inte skriver stannar tiden :P Julia skriv nu!
Jag själv har inget liv, så då vill jag läsa om andras!

Hej samhälle B, jag kanske borde börja skriva om usa-irakkonflikten? jaja snart. mierda.


Peace out

people are people

Men nu är jag duktig!

Svenskauppsatsen är så nära att bli klar, men jag har inget riktigt slut på den. Det kommer, det enda jag behöver är att inspirationen ska infinna sig.

jag har inte bloggat på år och dagar, men jag tror jag ska börja igen, kanske till omgivningens stora förtret, kanske inte. Äh, som om någon läser det här, haha!

Jag chattade med Johanna / Joli idag, det kändes så bra och jag kan medge att jag fick en liten tår i ögat. Jag har saknat henne otroligt mycket! Och än har hon inte varit borta så länge egentligen...
 
Snart åker jag till Australien! Wow säger jag bara, trodde inte att jag skulle få åka dit! nu i trean ska klassen göra en utlandspraktik och det är skälet till att jag reser till andra sidan av planeten. Läskigt!! men jag längtar... Jag ska bli brun, jag ska klappa en känguru och en koala och jag ska praktisera på ett vandrarhem i receptionen och i baren. Aaalriight...


Men nudå? Nej det blir nog inte mer skrivande förrän jag har försvunnit till Aussieland.

men jag har ju en bilddagbok: http://0nelastbreath.bilddagboken.se/p/main.html

Peace out

RSS 2.0