roadtrippin

SNaaaaart! Imorgon för att vara exakt och jäbarns vad jag längtar!
Destination Rättvik med tält och hela faderullan. jag har fortfarande väldigt svårt att föreställa mig oss fyra i ett tält! Att resa det gick ju i alla fall bra, så länge Madde, uhm... reser det. Haha! Nej då, jag skojas bara.
Idag är det tvätta kläder och packa som gäller. Och dubbelkolla så allt är med. Vädrar sovsäcken också som jag inte har använt sen i.. trean? På lågstadiet alltså. Ikväll blir det middag på Biteline och sen PREMIÄREN AV ECLIPSE!!!!!!!!!!! Jag är lite exalterad hihihi :D:D

Och ja, jag har ju klippt mig också! Mamma nämnde för två dagar sen att hon ville klippa sig och hintade att även jag började se lite tufsig ut i håret. Så vi åkte helt enkelt in till stan och klippte oss. Mamma protesterade hejvilt över hur jag ville klippa mig, men jag hade frisören på min sida! Tyvärr blir det inga bilder eftersom bilderna är cp. Det är svårt att ta kort på bakhuvudet.

Nu ska jag fortsätta vakta på min tvätt!


fat bottomed girls they'll be riding today, so look out for those beauties oh yeah!

Det har varit en solig dag idag, blåsig dock, men vad hade jag väntat mig? Att det skulle vara ett perfekt väder? I Sverige? HA HA HA.
Vaknade av att mamma dundrade in i mitt rum och sa att vi skulle ut och åka bil. Jaja sa jag och klev upp gjorde mig iordning och trots blåsten klädde jag mig i shorts och linne. What the H, tänkte jag, det är ju sommar eller hur?! Och vi satt ändå bara i bilen. Det blev en liten tur på några timmar, sen hem igen.
Hemma kom jag på att jag ville cykla. Sagt och gjort, ut med snyggaste cykeln i stan i ungefär 45 minuter, så klart kändes det inte att jag blev svettig pga blåsten men jag hoppas det blev lite färg på mig. Därnäst: middag och två timmar senare ut på en ny tur, denna gång med lillebror. Och det var då smärtan kom.
MIN RUMPA!!! AAAAAAAH! Jag visste att sadeln var ganska nersutten, men snälla någon! Jag trodde faktiskt att min oversize rumpa skulle kunna dämpa lite, men icke. Ovan att cykla är jag. Nu har jag alldeles öm i skinkbenen om såna nu finns. Just de områdena som man sitter på sadeln med. Jaja, ni fattar.
Skinkbenen.

Sweet jesus, kan knappt sitta på datastolen. Soffan och sängen går bra och jag hoppas detta går över SNARAST.

Nya vrålåket!!

Före:


och efter lite tvättande och pimpande:


Och se även detta:

Emblem och allt!

En äkta Rex tydligen som har legat under grannens balkong, how convenient nu när jag har varit sugen på att skaffa en cykel, efter att min förra blev stulen för några år sen! Och den här var ju verkligen MIN färg, ni som känner mig haha.
Nu saknas bara tofsar på styret så är den fullbordad hahaha!

Det här gjorde min dag, helt klart.

set my alarm, turn on my charm

Mitt trådlösa internet är borta! Och det suger bajs, för stationära datorn är uråldrig. Men jag måste ju faktiskt meddela omvärlden att jag lever, right?!
De senaste dagarna har... Äh, jag vet inte, har hänt lite olika saker och jag har ingen större koll haha! Har varit med lite vänner, planerat, längtat efter sol (utan något imponerande resultat bör tilläggas) och lite shopping och så. Shoppingen var mycket bra måste jag säga, VIPerbjudande på Cubus, 40% på kläder och 25% på smink och annat grejsimojs. Då tänkte jag: åh vad bra! Jag har ju presentkort där! Så jag packade på mig lite saker, bl.a. ett linne som kostade 15:-, FYND! Ja, linnen, en kofta, nagellack, foundation. När jag väl hittade till kassan, hade betalat och stod och väntade på att Madde och hennes mamma skulle betala slog det mig att jag inte ens plockade fram presentkortet. Det sög ju ganska hårt. Men nu får jag väl hitta något att använda det presentkortet till. Något som blir GRATIS. Gaaah..

Idag jobbade jag i alla fall. Och imorgon blir det mer jobb, så jag är väldans nöjd!
Vad kan jag mer skriva? ööh... Jag saknar min karl så jag tror jag avlider, men det är ju ingen nyhet. Nu tänker jag låta som ett litet bortskämt barn men jag VILL åka till Göteborg, jag VILL, JAG VILL!'

Äh, hejdå.


tribute

Det är flera år sedan nu sedan jag först fick syn på dig. Och jag visste, där och då, att vi två skulle funka ihop som handen i handsken. Du var som gjord för mig och det gick inte en dag då jag kunde låta dig vara.
Jag var beroende av dig.
Du hjälpte mig att hålla ordning på saker, hålla mina minnen vid liv, du hjälpte mig till och med med att kliva upp på morgonen! Du har varit med mig i glädje, i sorg, i nöd och i lust. Jag tänker tillbaka på vår tid tillsammans och ler för mig själv, jag hade hoppats på ytterligare några år tillsammans med dig. Men let´s face it, vi båda visste att dagen skulle komma då det var dags att skiljas åt. jag är glad för den tiden jag fick med dig, men jag måste gå vidare.

Sony Ericsson w810i, jag har nu officiellt lämnat dig bakom mig. En annan har tagit din plats. Mr Samsung jet.

decisions

De två senaste dagarna har varit minst sagt omtumlande känslomässigt, min hjärna har gått på högvarv och några viktiga beslut har fattats... Det tar jag helst inte upp här, men ville bara få det ur mig utan exakta detaljer.

Nu till lite skojigare grejer! Min älskade karl som lyste med sin frånvaro ringde igår och jag blev så glaaad! Det kan jag leva på i några dagar till. :)
Sen har det diskuterats på riktigt om hur vi ska göra med road tripen :) Alla vill men det är inte riktigt säkert än om alla kan, så vi ska träffas snarast och planera, kolla priser och annat. Jag längtar!!

Idag blir det mitt älskade arbetsförmedlingen (ehe.) så att de kan skriva på min närvarorapport. Skulle egentligen ha fixat det innan helgen men ja.. Det vart så mycket, så jag hann helt enkelt inte :P Tror jag svänger förbi Bokia också och köper med mig Breaking Dawn :D

Nu ska jag fortsätta kolla upp stugor :)

luuuuuvv

Nu har jag fått något sorts bryt tror jag.
Från ingenstans började jag precis lyssna på Aldrig ska jag sluta älska dig av Jonas Gardell. Liksom WHAT?? Dryper av kärlek gör den och jag vill bara gråta när jag ser texten.

Samma med Du är allt, med Sonja Alden och Shirley Clamp:


Jag tror att jag lider svårt av att inte ha hört av min älskade karl på en vecka nu... :(

ny dag

Studentfiranden och skolavslutningar är över och jag saknar min egen student, ville så gärna gå ut på trappan igen och åka flak!! Men jag fick se Johannas glädje över att göra det, så det nöjde jag mig med :) I år hade de i alla fall bra väder, sol och blå himmel, till skillnad från när jag tog studenten! På kvällen gick vi såklart ut :)
Lillebrors skolavslutning var i kyrkan och avslutades på Ming palace. Innan vi åkte hem köpte jag även med mig Eclipse, på engelska, det är ju skamligt att jag inte har dem än! Så nu har jag påbörjat min samling :) Dock var den dyr, så jag får ta och köpa resten på Bokus.com eller något.
Så ni kan ju tänka er vad min kväll igår dominerades av :P Fick ett erbjudande om filmkväll också i och för sig, men jag var så fruktansvärt trött efter att vi var ute med vår student kvällen innan att jag fick stå över det.

Idag verkar det bli äckel-väder, för tillfället är det mulet och blåser ganska rejält, så det passar bra med städdag. :)

schema

The more you suffer, the more it shows you really care.

The Offspring träffar jävligt rätt ibland tycker jag!


Dagen har gått, inga spindlar i mtt rum, fortfarande ingen tv i mitt rum (haha jag är nog höjden av lathet) och det har inte hänt så mycket nytt. I think? Idag har jag kört bil som en galning, har skjutsat runt mamma och jagat jumboräkor, rädisor, nagellack, jordgubbar och annat smått och gott. Hon har mycket att göra nu inför studenten då folk har beställt tårtor och mat! Men kul är det :) Jag har ansvaret för tårtorna och ja.. De ser ju i alla fall somriga ut.
Imorgon tar min kära vän Johanna studenten så då står jag där vid trappan och tittar på henne! Det ska bli roligt :) Fredag är det dags för lillebrors skolavslutning och han fick bestämma vart vi skulle äta, eftersom vi tänkte äta på restaurang dagen till ära. Han valde McDonalds, men alla protesterade så han sa kinamat. haha så var det med det valet.
Äntligen har jag fått fixa naglarna lite! Dock har jag återgått till ovanan att bita på dem, men nu har de vuxit lite så jag kan måla dem utan att det ser alltför dåligt ut, fast det ser ju fortfarande inte bra ut. Men nu låter jag dem i alla fall vara :)

Ja där var mitt schema och nu har jag inget speciellt att skriva, så jag ger mig!

Här är tårtan som blev klar och levererad idag förresten!



(bilder tagna med mobilen, INTE DÅLIG KVALITET, right??)

Gjorde egen tårtbotten också och den kändes riktigt bra, lagom fluffig :)

Boris the spider

Är det kanske dags för ett litet inlägg??

Ja, sen jag sist skrev har jag köpt telefonen jag ville ha och jag är mycke mycket glad, trots att det finns vissa (läs: pojkvän) som tycker att Samsung är en skitmobil, typ. Jaja, min telefon, min lycka. :D
Sen.. har det vart cruising, i lördags, very nice. Hade en otroligt mysig kväll med picknick vid hamnen, soligt men lite för blåsigt. Jag åt och tog kort hela kvällen lång!

Något mer spännande har faktiskt inte hänt.

Jo förresten! Fast det var inte spännande, det var bara ren och skär skräck. Igår när jag gick ner till mitt rum och slog på en film (eftersom jag är alldeles för lat för att gå ut och rätta till antennen som håller på att blåsa ner) (det var Dukes of Hazzard. Filmen alltså) fick jag syn på en spindel. En sån där som springer runt i en rasande fart när den känner att det finns en överhängande risk att den blir totalmosad av en tjock gammal spanskamapp eller en bibel. Ja ni vet nog var jag menar. Den var ganska liten men jag höll ögonen på den. Efter ett tags vandrande så satte den sig på golvlisten vid huvudänden på sängen. Vilket såklart betydde att nu var det time to die för det lilla odjuret men den satt i en så omöjlig vinkel att det fanns inget annat att göra än att mosa ihjäl den med fjärrkontrollen. Sagt och gjort och efter en stunds ihärdigt bankande och mosande var den så död den kunde bli. Då kunde jag lugna ner mig och la mig tillrätta i sängen och vad tror ni då jag ser?
Jo. Precis.
EN TILL SPINDEL PÅ DÖRREN.
Och jag avled.
Den här var mycket större, i alla fall ______________ så långt mellan äckelbenen hade den. Den hade verkligen otroligt långa ben och den var också en sån som ovanstående, dock inte död. Jag övervägde att gå upp och lägga mig i stället för att tampas med besten, men 1. Det skulle fortfarande finnas risk att den är kvar i mitt rum nästa kväll (alltså ikväll) och då kanske ligga i mitt täcke utan att jag vet om det?!?!? och 2. Den satt på dörren. Jag kunde inte ta mig ut.
Jag bankade på dörren med min hockeyklubba så att den skulle röra sig, men den rörde sig inte av någon anledning så jag la mig igen och försökte kolla på filmen. Efter ett tag tittade jag efter om den hade rört sig. Till min stora förskräckelse hade den det och jag visste inte vart den hade tagit vägen eftersom den inte satt i närheten alls. Då tittade jag upp och där satt den. På samma vägg där jag lutade mit huvud, knappt en meter ovanför mig. Jag fick någon sorts hysterisk attack och flög upp ur sängen, fick tag i den pålitliga spanskamappen, hoppade upp på sängen igen och drämde till. När jag skulle kolla om spindeln var död lossnade den från väggen, benen sprattlade och den hamnade på sängen. Jag slängde mappen rätt in i ikeapapperslampan så den ramlade omkull och hoppade ner från sängen. Började gråta och skrika och fick svårt att andas. När jag hämtat mig lite tog jag upp mappen, puttade ner spindeln så den hamnade under sängen och mosade den. Två spindlar på en kväll är alldeles för mycket.

Det här med spindlar är illa. Väldigt illa. Det skulle vara skönt att inte vara rädd för dem, men enda som ska hjälpa är att hålla i en? Aldrig. Jag tuggar hellre av mig armen.

Nu har jag fått ha min lilla terapistund här på bloggen!
Tack för mig.

RSS 2.0