singsnap

Jag har hittat en awesome sida för oss som gillar att sjunga! Singsnap.com, karaoke online. Man letar bland massa låtar, sjunger, spelar in dem om man vill så får andra kommentera och betygsätta. man kan även lyssna på andras inspelningar och kommentera och betygsätta. jag har suttit och haft kul med detta i flera timmar nu!


SINGSNAP.COM

singsnap

Jag har hittat en awesome sida för oss som gillar att sjunga! Singsnap.com, karaoke online. Man letar bland massa låtar, sjunger, spelar in dem om man vill så får andra kommentera och betygsätta. man kan även lyssna på andras inspelningar och kommentera och betygsätta. jag har suttit och haft kul med detta i flera timmar nu!


SINGSNAP.COM

mina nya skor

de nya skorna, som jag skulle ha visat bild på för... ett tag sen :P





199:-!!

nya skor

Idag fikade jag med Mabel, i tre timmar ca. Mycket mysigt, på ett café med ett franskt namn och jäbarns goda kyckling och bacon-baguetter och frestande bakelser med massa choklad och nougat.
När vi lämnade caféet gick vi runt på nordstan och jag köpte äntligen ett par svarta pumps, med en dragkedja över tån. Alldeles wonderful är de, jag ska ta kort på dem. Efter det gick vi in på Scorett fram och tillbaka och där mötte jag Gloria som ville se mina nya skor. Då upptäckte jag att limmet under skon hade typ, kletat ut sig, så jag gick tillbaka till den andra affären och visade hon i kassan och undrade om hon inte hade ett par andra 35or jag kunde få byta till. Tyvärr hade hon inte det, men hon sa att jag kunde få ett par sneakers i stället. Då började Mabel buffa mig i ryggen och viska vad najs, gratis sneakers. Jag hade inte riktigt greppat vad det slöa biträdet förklarade för mig, hon var väldigt seg och kunde inte riktigt öppna munnen när hon pratade så jag trodde att hon menade att jag kunde lämna tillbaka pumpsen och ta ett par sneakers. Men nej, det menade hon inte utan jag fick behålla mina pumps och ta ett par sneakers för att kompensera att hon inte hade andra 35or. Skitnajs tyckte jag! Så idag fick jag två par skor för 199:-

Det lönar sig att klaga :D

jobb

Idag fick jag jobba lite och det var skönt. Känner att jag kommer få en hyfsad lön i slutet på denna månaden, vilket är välbehövligt! Telefonräkningen har ruinerat mig och jag ska fixa biljetter till Sundsvall i mars. PLUS betala vissa konsertbiljetter också kom jag på nu!
Fick jobba i Högsbo, ett annat Dressmann, som jag bara har jobbat på en gång tidigare. Väldans trevligt att prova jobba i olika butiker och träffa mer människor. Dressmanns nya kollektion är alldeles underbar, vi samarbetar numera med självaste Rolling Stones och har släppt sjukt snygga t-shirts, kallingar och tjocktröjor. Jag har köpt en tshirt och lagt undan en annan och funderar även på att lägga undan en tjocktröja. Eller två. Ruinerad är jag som sagt.

Imorgon ska jag träffa Mabel på stan och titta på när hon klipper sig. Och förhoppningsvis köpa ett par vacka pumps som jag har tänkt på sen jag såg dem första gången. 199:-, svarta med en dragkedja över tårna. Så coola. Oh. Shoegasm for sure. Mabel kommer inte vara den som stoppar mig. Boyfrienden kommer få spader när jag kommer hem med ytterligare ett par skor hehe.. Får nog laga nåt extra gott till middag till honom så han blir på bra humör.

I helgen kanske jag är ledig, så då har jag planerat att göra ingenting. For a change. Haha.

och alla hjärtans dag?? Inget vad jag vet, suck. Jag tänker inte vara den som står för den fucking romantiken hela tiden! Jag vill ha blommor, finmiddag och en ormring från Kenzas guldfynd-kollektion. :)

Jag har tre hål

Ja alltså nya. I öronen. hihi ;)
Det gjorde hyfsat ont kan jag meddela, men det var värt det. :)

Vänster öra:




höger öra:

RSS 2.0