Tallspene

Nu är jag hemkommen från Paradisbadet. Satt i stort sett bara i bubbelpoolen och studsade upp och ner i vattnet. Eftersom jag är kort så fick jag sitta på huk, på "bänken" man egentligen ska ha röven på, plus att jag fick kämpa för att hålla nere armarna för att de inte skulle flyta upp! Herregud. Men skönt var det. Sedan fikade jag också.. Väldigt mycket, hehe.

Påväg hem åkte vi direkt hem till moster och åt middag, och sen bänkade vi oss framför tvn och tittade på The year one med bl.a. Jack Black och Michael Cera, som Emil hade fixat fram. Så klockren film! Egentligen var den dålig, ingen direkt handling och inte genomtänkt, men hell vad rolig den var! Typisk Jack Black! Hahaha.. Och verkligen annorlunda att se den annars så blyga och småtöntiga Michael Cera (har bara sett han i Juno) som grottman.

Men nu är jag hemma i mitt hem, katten blev överlycklig och sprang runt överallt, och mannen ringde. Han var jobbig och dum som vanligt, men det står jag ut med.

(och ja, angående min rubrik, det är en lång historia som jag inte orkar skriva. HA HA.)

Peace out


R.I.P

Joel Viklund, jag kände dig inte, men jag visste vem du var. Alla som gick i högstadiet på Bergsåker samtidigt som dig visste nog vem du var. Det var liksom svårt att missa dig, då du alltid sprang genom korridorerna och skapade kaos.
Mina tankar är med dina bekanta och din familj.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6012339.ab

http://st.nu/start/sundsvall/1.1468384




Vila i frid.

imorgon

Jag kan ju säga redan nu att imorgon blir det inte mycket bloggande inte. Imorgon blir det paradisbadet i Ö-vik för hela slanten, med familjen och Tita med familj. Det vill inte jag. Jag vill inte bada. Jag är trött på paradisbadet. Jag vill att Himlabadet ska öppna nu! Det verkar roligare.
Men imorgon, nej då vill jag inte bada. Men jag offrar väl mig och tar med mig bikini, ett leende och får plaska i poolen med bror och Joshua.

Det kommer ju bli fika. Groteska mängder med fika.

Okey, jag offrar mig.

 

Peace out


fail

Sådär, efter ett tillfälligt avbrott (middag på MAX), är mina cupcakes nu klara! Av 48 cupcakes är 20 dekorerade. Och av de 20 blev 7 acceptabla och går att visa upp tydligt här i bloggen. Snacka om fail.
I alla fall, här är dum-cupcakesen. Efter detta gillar jag inte cupcakes längre.


De acceptabla


De förökar sig!!!

Peace out


I heard it all before

Nu har jag en ledig minut, typ, så jag passar på att skriva lite :) eftersom jag aldrig skrev igår så:

Igår körde jag bil på Traffiq 4 u. Klasse tjatade för en gångs skull inte hål i huvudet på mig, eftersom jag skulle få prova att köra självständigt. TACK! ÄNTLIGEN! Jag har väntat på denna dag. I och för sig har jag bara kört tre lektioner hittills, men ändå. Det gick bäst idag för att jag fick köra som jag "ville", behövde alltså inte tänka på när jag ska växla, sakta ner osv. Vet redan allt det och nu fick jag visa det :) Efter körlektionen åkte jag till ÖoB för att prata med Nicklas, men han var inte där så jag fick åka hem i stället. Väl hemma lagade jag mat med mamma, fläskfilé med potatisgratäng, oh yum!! Åt så jag höll på att spricka, hehe.. Sedan slocknade hela familjen framför tvn haha.. Vaknade i lagom tid till True Blood, men så klart skulle skit-tvn jag har i rummet dampa, så jag fick springa ut och rycka lite i antennen och vid det laget hade jag missat hela ÅTTA minuter av True Blood!!! Fasa. Efter avsnittet somnade jag.

Och nu är det idag. Vaknade, åkte till Birsta igen för att hitta olika butikschefer och allt gick bra. Dock får jag nog inte börja praktiken på måndag eftersom äckel-arbetsförmedlingen är jobbig. Men jag tänker börja på måndag ändå om Nicklas säger att jag får det, screw af. Åkte förbi Willys och handlade lite saker jag behöver till mina cupcakes, som nu får temat Halloween, hehe. Det är alltså så långt jag har kommit idag. Min första plåt (av många) står i ugnen, datorn pumpar rock för fullt och jag njuter. Chokladsmak är det på muffinsen och jag har kommit på hur jag ska få svart frosting! Bara så där by the way. 
Lakritssås.

Är man genial eller är man genial?

 

Bilder på mina skrämmande cupcakes kommer när de blir klara :) kanske!

 

Peace out


a kick in the butt

Eftersom alla mina vänner har varit så duktiga och uppdaterat sina bloggar kanske jag också borde göra det. Kommer inte ihåg när jag uppdaterade sist, men jag antar att det var innan helgen någon gång för att mannen var här under helgen. Det var ett kärt återförenande, som vanligt ♥

Medan han var här gick vi och tittade på lokalen och det ser så bra ut! Det går jättefort och snart är allt klart. På lördagskvällen tog vi min lialla BMW till emma där det var planerat att vi skulle äta tacos (men det visste inte vi, så vi hann äta hemma). Men såklart offrade vi oss och tryckte i oss en taco var! Sedan var det även planerat att vi skulle se film, men vi kom aldrig så långt utan vi kom till emmas filmskåp där vi säckade ihop i diverse hörn och högar och pratade i ungefär 9 timmar i sträck. Helt sjukt, men kul! Tycker att det är helt otroligt att det känns som om mannen har känt mina vänner lika länge som jag, trots att han inte har det. Han passar bland tjejer. HAHA, vet inte om jag borde se det som något dåligt eller något bra. Antar att jag kan känna mig lugn när det gäller kompisarna.

På söndagen åkte dum-ungen tillbaka till lumpen och lämnade mig ensam här med beslutet om jag ska åka ner till Göteborg runt jul/nyår eller inte. Jag vill, så klart, men jag får se hur det blir.

 

Måndagen passerade med många telefonsamtal till olika företag och det blev tisdag, idag. Åkte idag till Birsta för att träffa några jag ringde till och det verkade gå bra! Har nästan garanterat en praktikplats på ÖoB, trodde jag, tills jag kontaktade arbetsförmedlingen och de fckade upp allt, såklart... Jag blir sååååå såå arg på arbetsförmedlingen! Jag hade allt planerat och jag kunde få börja min praktik på måndag, men nu måste arbetsförmedlingen få ett papper och besluta och ha sig, och hur lång tid tar inte det då? Två veckor, minst, om jag känner denna j-vla arvetsförmedling rätt. GAAAH, död åt arbetsförmedlingen!

En sak har de i alla fall gjrot bra och det är att de har gett mig pengar. Fick lite pengar idag och jag har blivit alldeles nipprig, för nu vet jag att allt jag vill ha, HAR JAG RÅD MED. Åh herregud. Jag kan köpa skorna.. jag kan verkligen köpa dom... Holy Jesus... Och jag kan köpa en massa andra grejer.. IIIH! Om jag är duktig låter jag skorna vara för jag har en massa redan, som jag inte ens använder.. Åååh.... Nej nu ger jag mig.

 

Peace out


all day long

Förutom att ha varit på basketmatch idag har jag kört på körskolan. Det gick ju.. som det gick. Jag blir så frustrerad när jag vet att jag kör bra hemma, och när jag kommer till körskolan är det som att vara tillbaka på ruta ett. Inte för att körläraren säger att jag kör dåligt eller anmärker på något, utan det är jag själv som känner hur osäker jag är på bilen, hur mycket jag kan trampa ner på pedalerna innan det händer något osv.. Det är inte alls lika roligt att köra bil på körskolan, som hemma. Jag menar, igår var jag ute och övningskörde och hamnade i Gnarp! Jag körde fort, och jag körde om en lastbil! Den kicken alltså, den kicken... På vägen hem körde jag även om en personbil i Granlo, han körde 40 på en 70 väg? Satt och kokade av ilska och till slut körde jag om honom. Bli omkörd av en övningskörande tjej liksom. Känn dig ägd.

Sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket mer... Nu väntar jag bara på att åka och hämta mannen, han landar på midlanda tio i tolv. Läängtar! ♥


Peace out

Dragons

Ikväll har jag varit på min livs första basketmatch!
Det var Sundsvall Dragons vs. Jämtland basket, med sitt ytterst fantasifulla namn.
Gick med Timothy som fick en extra biljett från skolan, som sedan jag fick :) Det var faktiskt roligt, men jag trodde det skulle vara mer stämning, har nog blivit lite för influerad av amerikanska tonårs-filmer? Det fanns dock en grupp som jag önskade att resten av publiken var som; Jämtlands egna lilla hejaklack, bestående av några killar med puka och Jämtlands flagga minsann! Riktigt coola killar haha. Många störde sig på dem men jag tyckte de var hur roliga som helst. De älskade utan tvekan sitt Jämtland haha!

Lite bilder får ni till och med :)


Slutet på första perioden såg bra ut för Dragons :)


Komma igång lite


Spelet i full gång :)


Den grymma Jämtlands-klacken, haha! Synd att jag inte fick någon bild när de viftade med sin flagga :/


Och så slutade det :) 74-72 till Dragons.

Haha! Fick nyss se sammandraget från matchen på TV, värsta kul :)

 

Peace out


I guess I'm on my own?

Soft whispers in my ear
Your arms around me
All the feelings I have
Still fresh, still aching
I’ve realized that I’ve lost you


Remembering the day you left
You told me “I’m moving on”
Now my world is black
I can’t move on, I’m sorry
Hoping, wishing, you’d come back to me


All those memories with you
Quickly fading
I see your face everywhere
Every moment we spent
Visions fading
I guess I’m on my own


You’ve always been the one for me
Life’s changing and so are we
I fall on my knees and cry
What will I do? Please help me
Show me a way to get out of this


All those memories with you
Quickly fading
I see your face everywhere
Every moment we spent
Visions fading
I guess I'm on my own


I cry every time we’re apart
Every step brings me further away
Why did we end up like this?
Can we ever go back?

All those memories with you
Quickly fading
I see your face everywhere
Every moment we spent
Visions fading
I guess I'm on my own

All those memories with you
Quickly fading
I see your face everywhere
Every moment we spent
Visions fading
I guess I'm on my own

:)


bröllopsfotografen

I tisdags gick jag på bio med emma och madde och såg Bröllopsfotografen. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den, tyckte den var riktigt bra samtidigt som det inte var den bästa film jag har sett. Den ligger någonstans mitt emellan, men jag kan rekommendera den och vill se den igen!

Igår följde jag med mamma till lokalen och städade och hjälpte till lite allmänt, det blir hur fint som helst! Bara det att nu säger kommunmänniskor och diverse andra att vi behöver bygglov. Jag har kollat upp när, var och varför man behöver bygglov och det ser inte ut som om vi behöver det. Vi har gjort hål i en vägg, inget mer. Det är som att söka bygglov för att få möblera om? I alla fall, alla säger olika, pappa och hyresvärden säger "Nej, inget bygglov behövs" men Miljökontoret ( vad nu DE vet om bygglov) säger att vi måste ha det, och Byggnadsnämnden vill se vad vi vill göra (som vi redan har gjort) innan de bestämmer sig. Men vad händer om de inte ger oss ett bygglov om vi behöver det? Ska de stoppa igen hålet eller? Jag kan heller inte förstå varför INGEN säger något förrän nu, mamma har sagt redan från början att hon inte vet allt som man behöver göra och alla ansökningar om olika saker, så hon har fått hjälp. Men inte med det här. Hon har berättat för både miljökontoret och hyresvärden och alla andra viktiga människor hur hon har tänkt göra med lokalen men ingen har någonsin sagt ¨något om bygglov. Nej, nu när de nästan har byggt klart där, passar det sig att säga att man måste ANSÖKA om bygglov och SEDAN VÄNTA tills man KANSKE får det. Seriöst, det här är helt insane.

Ja det var igår och lite idag. Vaknade åtta av någon anledning och snart ska jag iväg till arbetsförmedlingen för att prata med handledaren. Måste skriva upp en lista på vad jag vill göra och prata om. Först på listan är att äta frukost.


Peace out


Somebody help! My hooker is not breathing!

Tänk om man för en gångs skull kunde göra något vettigt under dagarna??

Idag har jag strukit kläder.... och inget mer. Fy.
Jag följde med mamma och tittade på lokalen och det artar sig! I'm liking it. Hoppas bara att det kommer gå bra med resten :)

Som om jag har något vettigt att skriva nu...

Hejdå.

Peace out


dream on

Good morning!

Vaken efter en konstig natt, då jag drömde att det skulle bli översvämning i hela Sverige, vattennivån skulle öka med tre km? Not likely, men det var läskigt! På grund av översvämningen skulle man skriva på en lista för att få GÅ till härnlsand för det var det säkraste sättet att ta sig fram på. Pappa gick dit för att kolla så det var riskfritt och sen skulle han komma tillbaka och hämta resten av familjen som satt i ett övergivet hus som också skulle vara säkert. Där åkte jag med min kusins dotter på en övergiven räls (som fanns inne?) och träffade på en galen vildkatt som ville klösa sönder mig, men som gillade alla andra. Sedan fick jag någon sorts flash om att jag såg att pappa var på väg tillbaka för att hämta oss så vi fick packa för att möte honom. Då kollade vi ut genom ett fönster i det höga huset vi var i och såg att ett mindre hus hade blivit översvämmat och tippat på något vänster men vi bestämde att vi skulle gå ändå. Sedan fick jag ännu en flash om att mannen skulle åka tillbaka till Göteborg för att hämta sina föräldrar men då fick jag damp för att Göteborg ligger närmare vattnet än vad Skövde gör! Sedan vaknade jag och kände mig hyfsat panikslagen.

Måste även säga att jag om möjligt älskar min katt mer nu än vad jag gjorde förut! Det var en spindel i min säng igår, EN SPINDEL! Men katten jagade rätt på den och tuggade i sig den, ganska äckligt, men nu vet jag i alla fall vart den är. Snart i en bajskorv i kattlådan :)

Sitter och slökollar på en film om en dotter som fick sluta skolan för att jobba då hennes pappa blev inlagd på mentalsjukhus. Ingen aning om vad det är för genre, men det jag reagerar på nu är att varför är det bara alla amerikaner som det är synd om i filmer som ensamstående mammor, mobbade tonåringar osv köra en gammal Volvo? I detta fall en 245a. Finns det inga äldre bilar från bmw? mercedes? AUDI? Och jag har aldrig, ALDRIG sett en amerikansk film då någon rik kör en ny Volvo. Den nya s60n är riktigt cool, ser inte ens ut som en Volvo liksom, den borde väl få vara med i en amerikansk film, bara för att visa att det inte bara finns äldre Volvos? I don't like it, I do not like it.


Peace out


freedomland

sitter och kollar på Freedomland i skrivande stund. Riktigt bra film, synd att jag missade början bara. SE DEN FOLKS! Handlar om en mor som anklagar en svart man för att ha kidnappat hennes son. Polisen som ska utreda saken är själv svart (Samuel "motherfucking" L Jackson, hehe) tror att hon ljuger. Filmen handlar väl mest om rasism och den är grym. Jag kanske grips mer av den eftersom barnet som påstås vara kidnappad är väldigt lik min bror...

Men min dag?
Imorse vaknade jag av min höggljudda ringsignal med brutala trummor och hårdrockiga gitarrer. Tydligen tyckte min väldigt ödmjuka pojkvän att det skulle vara kul att väcka mig när jag för en gångs skull sover längre än honom på helgerna! Det tog ett tag att svara och när jag väl insåg att det var telefonen som lät och inte att jag hade självaste Dead By April i rummet, så svarade jag och det första jag fick höra var: ligger du fortfarande och sover din lilla latmask?! F- you säger jag. Nej, det gjorde jag inte, men nästan. Men trots att jag var lite tjurig var det ändå det bästa uppvaknandet jag har haft sen... han var här :) Så jag antar att jag borde tacka honom för ett relativt fint uppvaknande i stället för att skälla på honom, hihi.

 

När jag då tillslut hade klivit upp, gick jag upp och satte mig framför tv:n, och kom på att det var väldigt tyst i huset. Mamma och timothy var i lokalen och fipplade lite där och pappa satt och halvsov i fåtöljen. Han försvann ganska fort, någonstans och jag började kolla på den otecknade Inspector Gadget, hahaha! Också en bra film, faktiskt!

Nu hoppar jag fram i tiden lite, för jag har skriver för mycket om saker som inte ens är intressant! Ja i alla fall, 18.00 åkte vi på ett litet kalas på en restaurang, hon som äger stället (Thai Hao) fyllde år så hon bjöd in lite folk dit :) mumsig mat och tårta, inte helt fel!

Nu sitter jag då här, som alla andra kvällar och läser the host :)

(Efter tvätt nummer två är hårfärgen intensivare, wiiee!)

Peace out


blocket säljer då allt

På blocket.se hittar man allt!

 

Någon som vill sätta ihop en liten tant kanske?

 

Peace out


blocket säljer då allt

På blocket.se hittar man allt!

 

Någon som vill sätta ihop en liten tant kanske?

 

Peace out


to do-list

Dagen då?

Jo jag vaknade, plattade håret (var lite orolig ett tag att det skulle lossna eller något på grund av för mycket påfrestningar men det är intakt) och åkte till Madde för vårat lilla projekt :) Vi satt där ett tag, jag spelade igenom låten nu när hela melodin är klar och en stor del av texten, I like it! A lot! Känns som en hit haha.. Kom även på en överstämma på refrängen som kan funka.

I alla fall, vi brummade iväg efter lite försening och nu väntar jag bara på resultatet, får se hur det blir :)

Åkte hem igen, fikade hos Madde, sen ville hon inte ha mig kvar längre och skjutsade hem mig! Kom hem, åt mat och nu sitter jag här. haha.

Mannen ringde även idag när jag satt på bussen, och det var mycket uppskattat, har saknat hans röst så mycket ♥ Han har börjat styla bilen nu och jag får uppdateringar hela tiden! Senaste bekräftat var nya, blåa ljusdioder i instrumentpanelen, riktigt riktigt nice faktiskt! Såg fräscht ut :)


(Saker att göra innan du dör-lista:

- Byta kläder och därmed blotta sig från utsiktsplatsen över Sundsvall, check!)


Peace out


redhead

Håret blev inte som jag tänkt mig, jag trodde i alla fall att jag skulle kunna se en skillnad. Jag kan göra det ibland och bara när solen lyser på det.

Jag har även konstaterat att min nya nyans inte kan fångas på varken digitalkamera eller telefonkamera. Lite jobbigt. Får se hur en systemkamera klarar färgen, väntar spänt!

Här har jag i alla fall gjort mitt bästa för att få färgen på bild :)


Synd att blixten gjorde att håret lyser vitt, men det där är väl färgen typ :)


Peace out


Färgning in progress

Måste bara börja med ett: EMMA IS ALIVE!!! :D Hon kommenterade mitt senaste inlägg, och trots att hon skrev en ":(" så är jag glad, för hon lever :D Tydligen har barnen och eventuella marodörerna varit medgörliga :) och eftersom du, emma, läser bloggen så:

Jag saknar dig en massa! Hoppas du har det asbra där i soliga Spanien :)


Så, men nu, det jag tänkte skriva är att nu håller håret på att färgas, den ska vara i 45 minuter men jag brukar ha i den i typ... två timmar? Men nu kanske jag borde korta min egen tid lite eftersom jag tvättade håret alldeles innan! Det var tydligen något man ABSOLUT INTE FICK GÖRA. Det stod till och med med stora bokstäver i instruktionerna så då är det allvarligt, banne mig! Vill ju inte att håret ska smälta från mitt huvud eller något, vill ju gärna ha kvar lite lurv på skallen. :)

Det ser ut som om någon har blivit styckad i handfatet i badrummet för tillfället, men det borde jag kunna få bort. Hoppas jag, hehe.


(ursäkta den lätt psykotiska blicken, men what the h-, jag koncentrerade mig.) Jag i min "färga-håret"-tröja, vilken har fått både den ena och den andra färgen på sig!

Peace out


vad heter den?

Varför är verser mycket svårare att skriva än allt annat som behövs i en låt? Det känns som om jag har ord och text och material så att det räcker för tre och en halv låt. Minst.

Det absolut lättast är ju att tonsätta texten, men det är ju också lite problematiskt utan text! Ja, jag vet att jag nyss skrev att jag har text, men det är inte RÄTT text. Vi behöver de rätta orden.
I alla fall, det som jag och Madde har lyckats åstadkomma hittills känns riktigt bra, fast jag har ändrat lite här och där, men inte utan hennes tillåtelse!


Lilla kissen och jaag :D

Peace out


massa text

Även fast ni puppskallar till läsare (där förlorade jag just alla mina fem fans) inte gjorde som jag sa så fick jag läsa del två på Maddes novell, nu väntar jag spänt på övriga delar! Och ni som vägrar lyssna på mig.. Ni kan förvänta er bajs i brevlådan!!! Ska bara ta reda på vilka ni är och vart ni bor först. Kommentera?

Dagen är till ända, typ, jag ska i alla fall inte göra mer än att titta på tv och fila lite på låten. Klev upp sent idag, och det var skönt. Dock blev det ju lite jobbigare när mamma sa att vi var tvungna att kolla upp lite saker i lokalen som ska fixas och sättas in. Så jag fick skynda mig att duscha och göra mig iordning för att gå iväg.

Men det är inte det enda jag har gjort idag! Har även kört lite bil och jag kan knappt förklara i ord hur skönt det kändes att sitta i BMWn igen efter att ha kört körskolans nya Audi. Min älskade, svårväxlade BMW med dåliga bromsar och knappt befintlig handbroms <3
Urk, för Audi. Med sina konstiga knappar, spakar, rattar och väldiga braiga bromsar. Inte ens blinkersen var normal på den, säger vi. Rörde man den lite blinkade den tre gånger, petade man mycket på den blinkade den hela tiden och man skulle låta den vara för att den skulle sluta blinka. High tech shit. Blinkers spaken på BMWn är i alla fall förståelig! Rör man den blinkar den, rör den igen och den slutar. Svårare än så behöver det inte vara.
Men trots att jag tyckte att jag körde lika bra som en avhuggen mask tyckte körläraren att jag körde förvånansvärt bra för att vara första gången i en så annorlunda bil från min, och för att vara första gången på körkolan efter att ha kört hemma ett tag. Nice. Han hade väl förväntat sig att min formel 1-förare-wannabe till pappa hade undervisat mig fel, men icke. Hihi!

Imorgon ska jag träffa Johanna, Madde och Emma för lunch på stan, och säga hejdå till Johanna som åker till Tyskland en månad. Jag hoppas det blir Wayne´s med deras underbara, goda, Ceasar-sallad. Muuuums, det vattnas i munnen på mig redan nu!
Jag kanske ska köpa hårfärg med, är less på min nuvarande, riktiga hårfärg. Tråkigt svart/mörkbrunt. Plus att det är så skönt att ha nyfärgat, skinande hår. Vad det blir för resultat får ni se, om det blir något!

Nu går jag ner och pillar lite på låten.

Btw, jag har precis upptäckt att jag bara har noppat ena ögonbrynet. He he.

Peace out

.

NU!

Novell

Min vän Madde skriver en novell, men just nu har hon bara gjort en del, del två kommer OM LÄSARE VILL HA EN DEL TVÅ.

Jag har läst del 1,
JAG VILL HA EN DEL TVÅ.

Ni som tycker om mig kommenterar på hennes blogg.

NU.

NU SA JAG! I SEE YOU!

 

Peace out


Katt? Råtta? Who knows?

Idag blev katten badad, bara för att se om hon gillade det eller inte!
Hon gillade det inte.
Det var lätt värt det i alla fall, pappa och jag skrattade så mycket att vi varken kunde andas eller stå upprätt.



Jag lovar, det ÄR en katt!

Peace out

hej

Ligger i soffan och läser the host :) Nä jag har inte köpt den, jag har den på datorn, wihii! Men det är jobbigt att läsa på datorn. Dock värt det för jag har suktat efter boken ett tag nu.

Idag har jag inte gjort mycket.. Inte gjort något typ. Jo duschat, haha.

Kände bara för att skriva lite sådär typ liksom, ba! hehe.

Det luktar blöja här.

Imorgon blir det körskolan, teorilektion. Ingen aning om hur det kommer gå, men jag hoppas det blir kul :)

Igår ringde mannen. Han ville veta hur man säger Bravo på spanska. Tre bokstäver, kan börja på O. Ja det var ju svårt liksom! Hans lumparpolare höll nämligen på att lösa korsord. Var riktigt kul att höra i bakgrunden: JÄVLA KORSORD! DET GÅR INTE ATT LÖSA DEN HÄR SKITEN!
Så glad pojke :) Min man ville egentligen inget mer än att få reda på ordet, utnyttjning till tusen, men såklart pratade vi lite mer för annars hade jag ringt upp och skällt lite på han.


Peace out

Back in black

Nu min långhelg med pojkvän slut och jag vill helst bara gräva ner mig någonstans. Men det går ju såklart inte, så det tänker jag inte göra. Ska verkligen ta tummen ur röven och skaffa ett f-ing jobb! Så imorgon blir första prioritering arbetsförmedlingen för att lämna en närvarorapport som ska ge mig lite pengar i slutet på oktober. Sen tar jag med mig ett antal CVn och personliga brev och går runt och lämnar överallt.

Eller så fixar jag ett plakat som en man någonstans i Sverige gjorde, och skriver:
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA ARBETSLÖS!
JAG KAN JOBBA MED VADSOMHELST, BARA JAG FÅR ETT JOBB.

Det skulle kunna vara en sista utväg. Några utbildningar kan jag ju inte gå nu, mitt i terminen liksom. Det var ju synd.

I alla fall, min helg med karln var som vanligt en ljuspunkt i mitt liv. Vi gjorde inte mycket, men what the H, så länge jag är i samma rum som honom är allt bra. Vi bråkade lite lagom mycket sådär och jag fick fastslaget att han kommer stå ut med mig ett tag till:

Fredrik: Jag kanske borde kolla om jag kan jobba på Hydro efter lumpen...

Jag: Gör det, om du inte vill gå någon utbildning?

Fredrik: jag vet inte! Hur jag än gör, kommer jag ändå inte få träffa dig så ofta som jag vill!

 

Sötnos <3 Men tydligen har inte jag något att säga till om här, men jag tror att jag överlever att han vill träffa mig ofta! Sedan glömde jag berätta att om jag bestämmer mig för att vilja plugga i Göteborg så blir ju det ändå nästa år, samma som han kanske ska jobba. Så då får han kanske träffa mig oftare än vad han vill?

 

Jaja, nu ska jag fortsätta tröstas av katten och sen måste jag duscha.


Peace out

 


I was born to tell you I love you

Egentligen sitter jag vid fel dator om jag ska lägga upp en bild eller två, men what the H, har nog inget vettigt att lägga upp ändå. och jag har precis insett att det spelar ingen roll vilken dator jag sitter vid, katten ska ändå upp på tangentbordet. Nu med hjälp av mitt byxben och skrev. Hon använde sina ytterst vassa klor och började klättra. Hon är fan inte dum! och hon har frosting på huvudet?! What the F? Jaja nog om katten.

Skrev ingenting igår för.. Ja, jag orkade inte, som om någon läser det här då haha!  Ja i alla fall, Madde kom hit igår och vi bakade cupcakes, två satser, och det blev.. ja, miljoner cupcakes. Okey runt 40 stycken tror jag, men det blev ett antal! De blev söta, både att se på och äta! Senare gjorde jag en till smet men nu med choklad för att bli av frostingen som blev över. Jag orkade inte dela upp smeten till små muffins så jag gjorde en kaka i stället. Så använde jag då frostingen och resultatet är inget jag vill visa upp, så jag hoppas att familjen kan förbarma sig över mig och äta upp den innan cupcakesen. Det ser ut som om någon har kräkts på den. Eller som att det är ett blint barn som har frostat den. Med hjälp av sina fötter. Ni kan ju tänka er, haha. Våra cupcakes tog sin lilla tid, kanske mest eftersom vi inte hade alla ingredienser hemma så vi åkte till Willys och Madde (hem till henne, finns ingen mataffär som heter Madde, bara för att klargöra) för att få ingredienserna vi behövde. Men sen gick det bra :)

Ja sen hände inte så mycket mer, och nu är det idag, onsdag. Idag hade jag bara tänkt fixa naglarna, de behöver en rejäl makeover. Inget avancerat förstås, men bara så de blir renare :) Ikväll blir det True Blood och jag är glaaad!

(btw, vad många som kommenterade mitt förra inlägg! Gissa om jag blev chockad!)

Peace out

allt är tyst på den västra fronten

Allt är tyst på denna bloggen är kanske mer passande. (som om jag vet åt vilket håll väst är liksom.)

Ja, men varför är det tyst då?

För att jag inte har haft något att skriva! Eller för att jag inte har velat skriva :)

Jag har varit totalt ointresserad av att skriva i helgen eftersom MIN SOLDAT KOM HEM TILL MIG I FREDAGS KVÄÄÄÄLL!

Det ni. :)

Så jag har varit lika lycklig som en hög hippie denna helgen. Vet inte hur jag ska sammanfatta helgen annat än med: SÅ JÄVLA BRA. Sådär, nu har jag sammanfattat klart :)

När nu den biten är avklarad så vad har jag då gjort idag?
Jo jag har varit som en god samarit som finns i Bibeln (ja, jag kan min Bibel, jag). Först följde jag med mamma för att kolla lite mer om Cafét som kanske kan öppnas. Det tog inte lång tid och när vi kom hem igen ringde Emils mor och ville att jag skulle köpa mjölk till henne. Jag traskade iväg och när jag hade köpt mjölken och gett den till henne kom hon på lite andra saker hon ville ha, så jag gick tillbaka och köpte det. När jag kom tillbaka en andra gång ville hon ge mig 100 spänn för besväret men nej nej, jag skulle få så dåligt samvete om jag tog emot pengarna så jag "glömde" dem på hennes bord när jag gick därifrån.
Kom hem igen och bakade någon sorts äppelkaka. Efter att min moster pallade äpplen (med tillstånd) från hennes vårdtagare gav hon oss en Cubus-påse full med äpplen. Så jag har fått baka kaka efter kaka som man kan stoppa äpplen i. Gissa om jag är less på äppelkaka (jag som inte ens gillar äppelkaka från början)?

... Och nu sitter jag här igen och räknar ner... till.. TORSDAG KVÄLL 21.57! Då kommer mannen hem till mig igen :) Jag kan faktiskt vänja mig vid att träffa honom varje helg! ♥

 

Det står 2-2 i matchen Timrå mot Rögle. Vafan...

 


En bild från min helg in paradise :)


Peace out


Sopranos

Emma tycker att jag är lik Paulie Walnuts i the Sopranos. Det för att jag kan vara lite allmänt agressiv och kan hota folk till höger och vänster. Jag vet inte jag, det kan nog stämma.

Ex.
Johanna: Och hennes röst! Den är så jobbig och hon är aldrig tyst.

Jag: Jag vet, jag vill slita ut hennes tunga.

 


Paulie längst till höger. haha.



Peace out


now you´re messing with a son of a bitch

Seriöst, snart kan jag recitera Twilight-serien ordagrant. Läser om dem flera gånger om och jag inbillar mig själv att jag gör det för att friska upp minnet inför New moon filmpremiären den 20 november. My ass.

Men det är inte vad jag har ägnat min dag åt faktiskt. Tog bussen med Emma Sv in till stan runt tolv och träffade Madde. Vi kände för fika och stannade på Wayne´s där jag åt årets godaste Ceasarsallad. OH MY GOD den var himmelsk. Och tillräcklig mängd till ett överkomligt pris. Trots att jag var mätt som ett svin ville jag ha mer, bara för att det var gott! Bad. Vi satt på Wayne´s i timmar och bara pratade och pratade och hade allmänt trevligt, det kändes som väldigt längesen som vi träffades och pratade sådär. Kändes härligt som fan :)

När vi väl rörde på fläsket irrade vi runt på stan och letade efter lite avskedspresenter till Emma St som åker till Spanien på söndag och blir borta till februari, minst!! Vi hittade lite småsaker som påvisade om gamla minnen, så nu hoppas jag att hon inte glömmer oss! När detta var inhandlat hälsade vi på Johanna på skolan, och vi hittade (letade) även en massa gamla lärare att hälsa på. Hur kul som helst :) träffade också på de små tvåorna som kände igen oss haha. Tror att jag lyckades skrämma dem med: Jag är arbetslös och jag gick språk! Så nu vet ni vad som händer när man går språk.

Stackars pojkar..

 

Sedan träffade vi Emma St och Alfred, men han försvann ganska fort, vi var ju bara tjejer haha. Vi satt och fikade på Café Evolet (Hur säger man? Evolée, Evolett??) och pratade ännu mer. Och sedan tog vi farväl av Emma :( Det blev några tårar... Jag kommer sakna henne, mycket! Trots att jag inte har känt henne länge, har vi gjort så mycket tillsammans som jag inte kommer glömma i första taget. Emma St är en sån person som vet hur man festar och det gör hon galant! Man har aldrig tråkigt om man går ut på krogen med henne. Men oftast hinner man inte så långt som IN på krogen, i hennes fall ;) En härlig människa är vad hon är!
Jag ångrar att jag inte sa att jag kommer sakna henne när vi tog farväl.. :( Men jag hoppas att hon vet det ändå.


Ett exempel på en festkväll med Emma :) <3



Peace out


RSS 2.0