It was Christmas Eve, babe

.... In the drunktank!

Ja, nästan i alla fall. Julen firades hos moster och innehöll mat, i massor! vi åt hela tiden, eftersom maten stod på bordet. Hela tiden.
dricka,
lite kalle, missade det mesta, mina traditioner försvinner!
 mycket godis och
mycket Guitar Hero Rock Band, vad det nu heter xD Trummorna på det spelet var inte att leka med!!

hejdå, om några timmar åker jag till Göteborg och jag är så lycklig!


Peace out

oh!

Julia påminde mig om att jag faktiskt har en blogg!

Nu sitter vi och har samhälle, jag ska skriva om prostitution i världen med Emmaström. Tror jag. men hon är inte här och arbetet sträcker sig till februari någon gång, så jag är inte direkt stressad. Ingen av oss är det, Carro kollar julklappar och julia tittar på bilder, lite onödig info.

Jag har tänkt på en sak btw.... Den lilla sjöjungfrun utspelas ju för fan på 1700-talet! Hon hade stora klänningar när hon fick ben och de körde häst och vagn. Prinsar hade stor makt och de med störst "Vasa" - skepp hade mest status.
men när man är liten reflekterar man aldrig under vilket århundrade det är utan allt är gulli-gull och kärlek. Det var det i och för sig nu med när jag såg den och jag kan öppet erkänna att jag fällde en tår eller två. Rättare sagt jag fällde en flod.

Nog med dösnack nu, min dag förstördes för ungefär en timme sedan. Det går inte så bra som väntat på ryskan. Fuckit.

Ikväll kommer bäjbi hit ^^ <33

voodoo child

Tänkte dokumentera de sista dagarna på min praktik här, men det orkar jag inte. De finns i mitt huvud och det räcker mer än väl. Plus att jag redan har berättat om och om igen för hela världen om vad jag har varit med om! Poor people.

Jag klarar inte av att få íhop en sammanhängande text och jag vet inte riktigt vart jag ska börja heller. Kanske med att klassen är söndersjungad. Förra helgen trippade vi runt på norra berget och sjöng sönder oss i ett antal minusgrader, men mysigt var det. Sen gick det en vecka med några hetsiga diskussioner och vassa kommentarer, men så blev det helg igen och Lucia. Så ännu mer sjungande på betalande ställen och nu, äntligen, har vi sjungit för sista gången! Det var ju riktigt kul, men min röst är helt f*cked så nu låter jag som en kedjerökande höna. Inte det vackraste.

Peace out


RSS 2.0