I want

Den här telefonen ska jag köpa :)

Samsung s8000 jet, I love you. ♥



Idag blev det tvätt-dag, jag lovade bort mig till mamma och det bästa av allt - det var soligt och varmt! Kunde dock ha blåst lite mindre, men det stoppade inte mig från att lägga mig i gräset bland kusar och annat äckelpäckel för att få lite färg. Nu är man lite svagt rosa i ansiktet och det känns mycket mycket bra!
Sen blev det en liten promenad på eftermiddagen och sen iväg till moster för middag utan att jag visste om det. Jag som hade varit så duktig och lagat rena gourmetmaten till mig och lillebror - fiskpinnar och potatis! Men jag kunde väl offra mig och äta lite grillat kött. jag räknade ut (JA JAG RÄKNADE) att två middagar + en promenad = plus minus noll. Eller hur? Oh well, måste erkänna att tycker om mat mer än vad jag tycker om motion, haha! *tjockis* Efter maten fick jag hjälp med att välja telefon, det rådde delade meningar om priset "Mer än tvåhundra kronor på en telefon är värdelöst!" Ja, denna kostar rätt mycket, men tvåhundra?! Haha nä. Men vi enades till slut om att den här telefonen är nog värd pengarna, om jag ska bli nöjd. Vilket jag hoppas att jag blir.

hardworking girl

Efter att ha vaknat av ett sms från emma och fortsatt smsa med henne kontaktade dressmann mig och undrade om jag kunde jobba. OF COURSE! Så det blev till att duscha, göra sig i ordning och åka. Det gick bra och holy lord vad mycket folk! Vi fick sålt en massa kostymer och jag är så glad att jag fick jobba lite! Tänk vad några timmar på det där stället kan göra en så glad. :)
Fick jobba 12-20, så nu har jag varit hemma några timmar. Kraschade framför tvn med toasts och en snickerstårta och för nyttighetens skull lite vatten. Såg att Shanghai Knights gick på sexan med Owen Wilson och Jacke Chan. Perfekt film då man inte riktigt orkar anstränga hjärnan alltför mycket och har nära till skratten.

(ur filmen)
Jackie Chan - Are you okay?
Owen Wilson - No, I'm not okay! I've just been violated by a barnyard animal, John!
Och jo, det var en get som slickade honom i ansiktet :)

HAHAHAHAHA!

Nu börjar filmen igen :)

Stan&Birstaruset + Vårruset

Idag har jag och johanna vandrat runt på stan och jag har fortfarande inte köpt NÅT av det jag vill ha, för jag är helt enkelt för veligt. That's very interesting, tänker ni. NOT, fortsätter ni tänka.
I alla fall. Hon var tvungen att gå tillbaka till skolan efter några timmar, så vi bestämde att ses på Birsta, äta lite och fortsätta kolla runt.
Jag åkte hem ett tag, hjälpte mamma litegrann och åkte till Birsta.
Några timmar senare blev det hemgång och sen iväg på Vårruset där vi även mötte madde! och johanna blåste mig på en kexchoklad! Ungefär såhär såg det ut:

Johanna: Vill du gå med mig på vårruset?
jag: uhm... njaa, jag vet inte...
Johanna: Man får kexchoklad vid målet.
jag: skriv upp mig!

men fick jag någon kexchoklad? NEJ det fick jag inte! Fick en massa annat istället, men ingen kexchoklad. Snacka om besvikelse! :(
Sen vill jag även äta något salt, helst chips, bara mula i mig... Är jag bakis eller nåt??

The book of eli

Är nyss hemkommen efter att ha varit hos moster ett antal timmar. Vi skulle bara dit fram och tillbaka och skriva ut lite papper.
Det slutade med att vi tittade på en film.

Och vilken film! En av de märkligaste filmer jag har sett, samtidigt en av de bästa! Ett klart måste :)
Denzel Washington är en av huvudrollerna och bara det förklarar ju saken, de filmer jag har sett med han är ju bra! Och denna.. ja, I'm blown away.

Kom ihåg! The book of Eli.


Here by me - 3 doors down

I hope you’re doing fine out there without me
'Cause I'm not doing so good without you
The things I thought you'd never know about me
Were the things I guess you always understood
So how could I have been so blind for all these years
I guess I only see the truth through all this fear of living without you

And everything I have in this world

And all that I'll ever be
It could all fall down around me
Just as long as I have you right here by me

I can’t take another day without you

'Cause, baby, I could never make it on my own
I've been waiting so long just to hold you
And to be back in your arms where I belong
I'm sorry I can't always find the words to say
But everything I've ever known gets swept away
Inside of your love

And everything I have in this world

All that I'll ever be
It could all fall down around me
Just as long as I have you right here by me

As the days roll on I see

Time is standing still for me
When you’re not here
I’m sorry I can’t always find the words to say
Everything I’ve ever known gets swept away
Inside of your love

And everything I have in this world
And all that i'll ever be
It could all fall down around me
Just as long as I have you right here by me



En av 3 doors down bästa låtar.

here we stand and here we fall

Idag är en sån dag då jag helst bara vill gräva ner mig av olika orsaker. Så det bästa vore ju att sysselsätta sig med någonting, men vad gör jag? Jag sätter mig vid datorn, gör ingenting och ältar och ältar. Så puppigt... Inte ens katten vill vara med mig, han har gått och gömt sig någonstans.
Har hittat mina gamla brända Queen-skivor så sitter och lyssnar på dem, samtidigt som jag känner att nu är det faktiskt dags att städa.
Men som sagt, jag vill egentligen bara lägga mig i ett hål någonstans.

Och jag saknar Disneydags som brukade gå på svt1, tror jag. Det var glädje.

Generation kill

Generation kill är en serie som går på 6an. Såg reklamen förra veckan och tänkte: Vad är detta för bajs?

igår slog jag på tvn vanan trogen och hamnade mitt i ett avsnitt av just Generation kill. Började kolla då 6an är den enda kanalen som fungerar utan störningar och upptäckte att serien faktiskt var helt okey! Den var inte så allvarlig och skjutgalen jag trodde den skulle vara med tanke på namnet utan den drogs mer åt komedi-hållet. Väldigt ironiskt manus!

Och allas vår svenske hollywood-stjärna Alexander Skarsgård är en av huvudrollerna, så jag tycker nog att MADDE SKA BÖRJA SE DENNA SERIE! ;)

kissemjaau

Nu är det kväll och jag borde gå och lägga mig, men sitter ju här så då kan jag ju lika gärna skriva ett litet inlägg då :) TILLÄGNAT ALLA MINA FEM LÄSARE!!

Efter mitt förra inlägg läste jag Johannas blogg där hon hade laddat upp ett sött youtube-klipp på en kissekatt och då kom jag på att grannen har nyligen fått kattungar! Timothy är ju väldigt bra vän med pojkarna i den familjen så jag släpade med honom som en bra (?) ursäkt för att komma dit. och så fick jag se katterna. ÅÅÅÅÅÅH!!!! Två små kattungar, en grå med en gul fläck på huvudet och några ränder här och där, korthårig och en brun/svart/grå randig, långhårig. De hade precis öppnat ögonen så de krälade runt överallt och pep. Oh my lord vad söta de var!! Den gråa var jätteemysig och busig och skulle klättra överallt, den började kräla runt på golvet och efter ett tag låg den bakom nacken på mig. Misse <3 Jag och den kissen blev bästisar och till slut somnade den i min hand!! Låg och kurrade ett tag och sen slöt den ögonen och rullade ihop sig till en liten boll och somnade.

Så nu är det definitivt bestämt. Jag skaffar inte barn, jag skaffar kattungar!

Birsta city

Idag var en bra dag! Den är dock inte slut än, så vi får väl se om det händer något mer spännande!

Dagen började med att städa i festlokalen efter igår, vilket inte tog en så jättelång tid, men var ändå snortrött. Kan bero på vädret som inte är det roligaste. Kom hem och vände i stort sett och åkte till Birsta City där Madde så snällt satt och väntade på mig haha! Vi gick runt, hon letade efter någo att ha på sig på lördag och jag.... Ja, jag letar väl egentligen alltid efter kläder. Vi vandrade runt i några timmar, jag hittade EN MASSA kläder jag ville ha...
Jag fick med mig ett par shorts, en väska och ett par jeans (som jag åkte tillbaka senare och köpte. Fick sån ångest över att jag lämnade ett par perfekta svarta jeans på ett reabord efter att ha längtat efter ett par så länge)  hem. Nu har mitt begär stillats lite i alla fall. Just nu känner jag bara ett sug efter smink, skor (som jag faktiskt behöver och inte bara "vill ha"), stora linnen och en skjorta. Det ska köpas senare i veckan, hehe...

Det inhandlade:

Väska från Gina Tricot, 149:-. som jag har längtat efter ett bra tag nu och som alltid har varit slut när jag har bestämt mig för att köpa den.


Shorts från Gina Tricot, 199:-. SVARTA! jag har bara avklippta jeansshorts annars. TILLÄGGAS BÖR att Madde tyckte storlek 34 satt bättre på mig än 36. 34!!! :D GAH! fast ja, det är knappast för att jag har blivit smalare, utan det var nog stora storlekar på shortsen haha.. men man får väl låtsas?!


Jeans från Vero Moda, 120:-. I HEART REA. 399 ursprungligen, haha! <3 Förstår ni att jag var tvungen att åka tillbaka och köpa dem?

Jag känner ett inre lugn sprida sig.

kalas

Och så äntligen har kalaset varit. Jag ställde klockan på halv sju imorse, för mamma sa att vi skulle åka vid åtta och jag visste att jag skulle ligga och dra mig ett tag. Klockan ringde, jag snoozade, låg vaken och mådde illa för att jag hade sovit så lite. Min soldat ringde inatt vid halv ett och vi pratade ett tag, så jag antar att jag får skylla mig sjävl! Men det var värt det, som alltid :)
I alla fall, till slut tog jag mig upp (halv åtta, hehe) och såg att mamma låg däckad i soffan med pappa bredvid sig. Så jag la mig helt enkelt i deras säng och somnade om. Vaknade vid halv nio då mamma kom in och undrade "när i helvete" jag hade gått och lagt mig i deras säng. Jag som var halvt medvetslös kunde inte riktigt svara, så hon lät mig ligga kvar och sa att om jag ville sova lite till kunde jag göra det, men då var jag tvungen att ta med mig en massa grejer när jag väl åkte. DEAL, sa jag, och somnade om innan hon hunnit ut ur rummet.
Några timmar senare hämtade jag min moster som också skulle hjälpa oss och så åkte vi iväg till mamma.

Nu några timmar senare är jag trött som ett svin och har ONT i fötterna. Speciellt hälarna. och det är en konstig smärta, den strålar upp i typ, hälsenan? Kan den göra det? Och lite upp i vaden, helt sjukt. Nu vill jag ha fotmassage, det skulle vara himmelriket.
Well, får väl nöja mig med att lägga mig i en kall säng och titta på tv.

Jo just det, blev extra glad idag bara för att jag lyckades med sminket, håret och kläderna idag. Väldigt ytligt, men vadå, jag blev glad i vilket fall! Synd bara att jag ser efterbliven ut på egobilderna jag tog hehe..

Whole lotta info

Phew!
Både det ena och det andra har hunnits med idag.
Mamma har anlitats som catering på ett 50årskalas så hon har sprungit runt, halv-hysterisk, och jäktat över att hon inte  kommer bli klar i tid, medan jag själv har gått och funderat på vad jag ska ha på mig. Kanske ganska elakt av mig att inte vara lika hysterisk som hon (?) men jag har ju faktiskt hjälpt till, massor! Kört henne fram och tillbaka, hjälpt till med tårtorna, lagat mat, bränt mig på den fucking stekpannan. JA, JAG HAR OFFRAT MIG!
Så ja förtjänade en liten picknick med gott sällskap. Eller ja, picknick och picknick, de hade redan ätit, jag kom 45 minuter senare och hade redan ätit, så vi lekte i lekparken! Haha 20 år gammal och älskar att leka pirat och gunga. That's life people!! Det som var jäkligt synd var att batteriet var slut i kameran (eller något, den ballar ur totalt ibland) så det blev inga bilder :(

Jag har också hunnit med ett hippiemöte på arbetsförmedlingen. Totalt onödigt, satt först i ett gruppmöte med 12 andra arbetslösa ungdomar och satt och lyssnade på tre arbetsförmedlare mala på om inspiration, motivation och att kvinnor har svårt att se vad de är bra på. Det sistnämnde låg nog en av arbetsförmedlarna varmt om hjärtat då hon pratade om det i minst fem minuter. Till slut tyckte jag bara att hon lät: waa waa waa, wawa...
De frågade vad vi tyckte om Arbetslivsresurs, någon sorts utgrening på arbetsförmedlingen, och jag sa vad jag tyckte: Nej han var inte till någon som helst nytta för mig, jag ordnade min praktik själv och han hörde aldrig av sig till mig.
Förmedlarna såg rätt ställda ut och stammade fram ett "ja, det var ju tråkigt att höra..." och det var då jag kom på vad jag är bra på. ATT GE PÅ KÄFTEN, det är jag bra på.
På det enskilda samtalet fick jag ge på käften lite till och sen gick jag på stan och hämtade ut mina vänsterlinser, hälsade på emma på jobbet och gick runt och letade efter en vit skjorta. Letade dock inte länge, eftersom jag hade fel skor på mig, så nu har jag jordens skavsår på hälen. Bra att ha tills imorgon då jag ska hjälpa mamma hela dagen med att servera och se glad ut!

JUST DET JA! En stund efter att jag kommit hem från picknicken hörde jag en jädra smäll och ett jävla metallgnissel, och det orsakade ett smärre kaos på gatan. Grannarna sprang ut, frågade varandra vad det var som hände och oroade sig för sina barn som var ute och cyklade. Vi sprang till stora vägen och såg att övergångsstället med trafikdelare var totalt jämnade med marken och en bil lite längre bort som låg på taket. Pappa, nyfiken som få, sprang bort och nosade runt lite och kom tillbaka med insiderinfo. En kille kom till sundsvall för att hälsa på sin tjej, hade druckit några öl och sen satt sig och kört, skulle byta skiva i bilen och såg inte trafikdelarna och körde över hela skiten, in på en tomt så staketet flög åt helvete, han drog med sig en björk och han själv landade på taket. Han var oskadd som tur var, men straffet han får kan inte vara skojigt. Han höll knappast hastigheten heller, det är en 50-väg och han körde ner allt i sin väg? Runt dubbla hastigheten gissar jag på.
Nu ska jag sluta annars kommer jag skriva en hel roman om just denna väg där ingen håller hastigheten!

Gran Torino på tvn, så den ska jag äntligen ta och se!



Jag är med i en utlottning av goodiebag!

Jag är med i utlottningen av en somrig goodiebag från Lindas sminkblogg!


i am a vampire, i am a vampire, i have lost my fangs

true blood säsong två är slut. Säsong tre börjar inte gå förrän början på nästa år. NÄSTA ÅR!

Ni vet väl vad detta betyder? Jag måste skaffa ett nedladdningsprogram av något slag.

give it to me

What the hell, allting hopar sig över mig nu! Det känns som om det är sjuhundramiljoner saker som jag måste göra inom tre veckor. Jag tänker inte räkna upp dem.

Sen har jag ett jävla ha-begär nu också. Jag vill ha
-skor: svarta pumps och andra höga klackar, i färg. Har hittat typ 12 par jag vill ha. På endast två affärer, slå det ni.
- kläder: kostym, väst, vit skjorta, svarta jeans, trasiga jeans, höga jeansshorts, nya t-shirts
- smink: mineralpuder, concealer, ögonprimer, ögonskuggor, läppstift, läppglans
- jag vill gå på bio, har hittat massa nya filmer jag vill se
- jag vill ha ett långvarigt jobb

Någon snäll själ som känner ett behov av att hjälpa mig?

why oh why?!

nu funkar inte facebook!

VARFÖR??!

Ja, mitt liv kretsar kring facebook.


update: 3 min senare, nu funkar facebook igen. Hehe..

Cheating

Jag har varit otrogen.......

Med en Volvo. Mot min BMW. And I did not enjoy it! volvo 855 är inte min bil, den är way too stor!

Ja nu är jag iaf hemma igen och allt är som vanligt. Alla ha-begär dyker upp så fort jag kommer hem, fattar inte varför :S Nu vill jag klippa mig, IGEN. Vill klippa sidecut, big surprise, typ alla vill det nu. Men det var Emma som satte idén i huvudet på mig, så jag får väl kalla mig härmapa! Jag vill hur som helst klippa sidecut, men inte för kort, alltså nästan helt rakat, och jag vill heller inte spara en sån där liten tofs/polisong vid örat. Jag kan inte hitta några bilder heller på hur jag vill ha det. Såg en tjej på birsta bara som hade det absoluta perfekta håret, exakt som henne skulle jag vilja ha det, men henne har jag ju ingen bild på, en total främling haha...

fan också.
Någon som typ förstår hur jag vill ha håret? Hjälpa mig att hitta bilder?

TACK PÅ FÖRHAND!

detta.suger.hårt.

Nu är jag ledsen. Ovanligt!?! Nej.
Whatever, jag är ändå ledsen.
Denna långhelg i Göteborg var precis vad jag behövde! Jag behövde få träffa min soldat i en längre period (dock bara en dag mer, men ändå).
Nu är den till ända och jag åker hem imorgon igen. Och jag har ingen aning om när jag kommer tillbaka.

Åh, nu ska jag lägga mig i en ensam säng och sörja.

Ibland vet jag inte vad som är värst: att ses en gång i månaden två-tre dagar, eller att ses någon vecka åt gången var annan, var tredje månad.?

nöjd_tjej_90

Bara några timmar kvaaar!

Väskorna är packade och jag är ready to go.

Måste bara in till stan fram och tillbaka och se så det inte är något problem med tåget.

HEJDÅ

Nu är det fan nära!

nu är jag nästan klar med det jag skulle göra idag. Det viktigaste, typ, är gjort. Tror jag ska börja packa iaf och vakna sju imorgon och se till att ALLT blir klart.
Tränade som ett as och nu är jag helt slut är nära döden, vill bara köra ner huvet i kudden och tappa medvetandet.

jag kan verkligen se framför mig vad det skulle stå på min gravsten:

HÄR VILAR KÄS
1990-2010
DÖDSORSAK: CARINA.

I promise you.
Men nu är det ju i och för sig inte det jag tänker sträva mot. Nu ska jag leva! Leva i Göteborg några dagar! Och då försöka hitta på något på onsdag då jag är helt ensam hela dagen. Hoppas det blir fint väder så man kan sola lite :D

Godnatt och hejdå vänner :)

förberedelse

Aaah jag åker imorgon och det känns som om jag inte alls hinner med mig! Det känns som om jag har miljoner saker att göra innan (och då hjälper det ju att jag slösar massa tid framför datorn) jag åker.
Idag måste jag till exempel till arbetsförmedlingen och fylla i rapporten så jag (förhoppningsvis) får pengar för maj månad, i tid. Måste betala min tågbiljett, SNARAST MÖJLIGT. Så det tar jag också nu när jag väl åker in till stan.
TVÄTTA KLÄDER, kan ju inte komma naken till Göteborg?! Och om ca tre timmar vill Madde dra med mig till stan/birsta och sen träna. Så jag måste få allt gjort INNAN träningen för mina senaste minnen från Carina och ETIC är inte trevliga. Jag kunde inte ens skriva ett sms och DÅ mina vänner är det allvarligt.
Men på något vis ska jag också hinna packa ikväll så jag är klar tills imorgon. Måste in till tågstationen där någon gång på morgonen med och kolla så allt är okey med tåget och så, pappa berättade att det var något fuffens med spåret mellan Söderhamn och Sundsvall och att man i så fall får ta bussen och om så är fallet tänker jag inte vara ute i sista minuten med en tung jävla väska. JA JUST DET! Måste få plats med något jävla ben (kommer inte ihåg vad det hette) till mannen också, till bilen. Väldans convenient att ha en flickvän vars pappa har en massa reservdelar till Volvo.
Okey nu kör jag, önska mig lycka till.

Den här bilden

Den här bilden tänker jag visa min karl och säga: TITTA ÄLSKLING VILKEN FIN OCH MYSIG FILT JAG FICK LÅNA AV JOHANNA!

Jag är övertygad om att han kommer kalla mig äckel och vilja sanera mig.


my heart goes sha-la-la-lala

Nu, när jag har mina biljetter i handen är det på riktigt, det här är ju fan riktigt nice!
Snart, en dag närmare, GÖTEBORG!
Men det vet han inte om, så Gud nåde den som skvallrar! Jag har bara sagt att jag kollar biljetter just nu så det "är fortfarande inte bestämt om jag kommer", mahaha sneaky... Får se vad han säger när han kommer hem och jag redan är hemma hos honom! :D

Närmaste på to do-listan: åka till Johanna och sällskapa då hon har huset för sig själv :)

SEE YOU

Försäkringskassan, HA HA.

Jag skrev ju in mig på arbetsförmedligen för nästan ett år sen nu och nu är jag med i UGA, ungdomsgarantin, som ger mig en liten summa pengar varje månad, så länge om jag inte har ett jobb. Jag har ju lite extra på Dressmann, så de dagarna får jag helt enkelt räkna bort, men i alla fall. För att få dessa pengar måste jag en gång i månaden skicka in en närvarorapport till försäkringskassan och då ska det ta ca två veckor innan jag får pengarna. Nu har jag gått och väntat på mina pengar för april månad i några dagar, men inget har hänt på kontot så jag ringde till försäkringskassan och frågade vart mina pengar var.

Handläggaren jag pratade med svarade att mina pengar var inte alls på väg, så hon började kolla lite. Då såg hon att handläggaren som skrivit på min närvarorapport och som därefter ska skicka vidare lappen så att jag får mina pengar bara hade skrivit på, men inte skickat iväg någon lapp. Hon hade glömt. GLÖMT! Nu är det ju ändå ganska lugnt för min del, men tänk om de GLÖMMER och den som ska ha pengarna har räkningar att betala osv? Det ger ju konsekvenser!

Och nu, hade jag inte ringt hade de ju blåst mig på april månads pengar. Jag hoppas verkligen att det inte kommer bli en vana att ringa in till försäkringskassan och påminna dom att göra sitt jobb. :S

Shemale

Nu är det då bekräftat.
Min lilla tjejkatt som jag har haft i nio månader är inte en tjejkatt. Hon är en kille. Det är sjukt, jag blir faktiskt alldeles jävla ledsen. Hon är inte längre min lilla tjej... Hon är en han. Det är nog ingen stor grej egentligen, men jag känner mig helt konstig, min katt har bytt kön. Jag önskar faktiskt att det fanns könsbyten för katter, men om det skulle finnas så vill jag nog inte utsätta utsätta kissen för något sånt. Jag vill ju att min lilla Lily ska fortsätta vara min lilla Lily, ingen jävla Nils, Evert, Lillen, Bamse, Per osv... Det känns ju helt förvirrat, katten blåste mig på kattungar! Det kommer ta ett tag att börja säga han om henne. Men jag måste ju börja, kan ju inte kränka katten så illa genom att fortsätta säga Lily eller hon.

Det känns som om hon har dött och en ny katt har återuppstått i hennes ställe. En killkatt.

MIN KATT HAR EN FUCKING SNOPP! :(


Vad ska den heta nu då?


Svullig kisse.


Läskigt bajs!

Jag vet att internet är väldigt officiellt och allt sånt. Facebook är nästan värst har jag hört.
Men jag har aldrig tänkt på det! Fick plötsligt för mig att googla mitt för- och efternamn och första länken som kom upp var min profilsida på Facebook.

Some scary shit, I tell you.

Problem solved

Maaaah!! Jag har varit utan internet, tv och hemtelefon sedan igår. Har precis fått igång allt! Jag och min familj har aldrig känt oss så isolerade från omvärlden som då. Den enda kanalen vi hade på tv var BBC world news! Så det blev till att titta på en massa film för att få tiden att gå, haha...

Som tur var är min tv inte ansluten till det här tjafset, vilket betyder att jag bara har 1, 2, 4, och 6an, och det räckte gott och väl! Fick ju se True Blood, Scrub x2 och How I met your mother. Så dagen var ju inte helt förstörd. ;)

Idag var vi också utan det, så jag har haft ett mini Johnny Depp-marathon, men mot eftermiddagen började det fungera igen, så nu känner jag ett inre lugn igen!

Nu vill jag bara att det ska bli nästa vecka! NUU, KOM IGEN DÅ! Jag tänker på det när jag vaknar, under dagen, när jag går och lägger mig, jag drömmer till och med om det! Jag är så lycklig!!!

you put the as in astronaut

Ja, jag blev ju lite irriterad när min man inte kunde komma hit på grund av fullbokade tåg, men jag har börjat komma över det. Nu tar jag saken i egna hände och åker ner till Göteborg nästa vecka. Det betyder att jag missar en väns födelsedag och jag känner mig som ett arsel för det, men samtidigt har jag inte träffat karln sen påsk och kommer inte träffa honom förrän KANSKE sista veckan i maj. Han försökte fixa biljetter hit upp till nästa vecka, men de sa att det fanns inte en chans att han kunde få några, så då tar jag mig ner på ett eller annat sätt...

Jaja, i alla fall. Nu händer det inte mycket i mitt liv! Helgen blev ganska actionfylld vilket var skojigt, det var ett tag sen. Lördagskvällen började med förfest hos chefen och sedan personalfest på Våningen, väldigt fint ställe! Efter några timmar, strax före tolv, låg jag på en parkbänk och pratade i telefon och väntade på...

(Tillfälligt avbrott - var tvungen att släppa in katten som hängde på dörrhandtaget. Hon ska nog få en nyckel snart så hon kan öppna dörren själv)

Ja, jag låg där och väntade på övriga vänner och gick vidare till Allstar. Det var roligt, har inte vart där förut :) På hemvägen stannade vi på Subway där vi träffade på gamla klasskompisar :)

Söndagen spenderades framför tvn.

Måndag, idag, har inte varit så spännande så... ja.. Jag avslutar med en gruppbild från helgen, som jag inte riktigt vet vem som tog med tanke på att alla är med på kortet. Oh well, kameran är ju kvar så!



Ja nu är mysteriet löst, det var Madde som tog kortet och NEJ MADDE JAG GLÖMDE ALDRIG BORT ATT DU VAR MED. DÄREMOT TYCKTE JAG ATT DU VAR MED PÅ KORTET, MELLAN TJEJERNA. Så nu får jag väl hoppas på att jag inte är en okänslig kompis, utan det var bara ett ärligt misstag.

RSS 2.0