True blood

tänker jag titta på nu :)

wtf hände med Sookies farmor förra veckan???

Jag tittar inte på True blood för att någon vampyr är snygg, utan för att det är en bra serie, hehee.


Peace out


http://juliahonkavaara.blogg.se/

Detta är Julia, skaparen av min fina header. Men det var inte detta jag tänkte ägna detta inlägg åt, utan jag svarar på hennes inlägg, så att säga!
Glad att jag kan få folk på bra humör, det känns som om det är mitt kall i livet ibland haha!
Jag tycker att vi ska träffas också! Vi har ju trots allt pratat ett bra tag haha. Och jag vet inte om Makky vill bli tagen i brasan och bli kastad till Coop, tror det är ganska långt till Coop från hans hus.. HAHA jag är lite stööörd.
Men om ni tar er ner till Sundsvall någon gång medan du är i den övre halvan av Sverige så ses vi med säkerhet ;) Jag har inga pengar så jag kan tyvärr inte ta mig upp till Härnösand!
Så: Smsa, ta en buss ner till Sundsvall och träffa mig!

Peace out


"pappa, katten klev i min pizza!!!"

Nu blir det ett "Idag har jag... " -inlägg. Fast jag inte har gjort mycket haha. Jag har mest bara hjälpt mamma att städa och råkat få Madde att tro att jag ljuger för henne, men JAG HJÄLPTE FAKTISKT MAMMA! Jag har rensat och sorterat cd-skivor och filmer. Lagt dem i rätt fodral och hittat fodral till de som saknar fodral. DET var ett heltidsjobb kan jag säga. Okey typ, det tog två timmar haha. Men det var jobbigt.

sedan fick jag äta pizza och jag fick kasta en tredjedel av pizzan på grund av min rubrik. Ja, katten klev i min pizza. Och nej, jag åt inte på golvet, men katten älskar att vara på bordet.

Det har inte hänt mer idag. Balle, vad tråkigt. Eller jo, jag körde bilen helt själv! Ingen pappa i passagerarsätet. I ärlighetens namn skulle jag bara köra den nerför backen och parkera bredvid en annan bil, men det var massa hinder i vägen och det var en berusande känsla att vara själv i bilen, höhöhöö (ÄTER HÄÄÄSTEEEEN)


Peace out


jag tror verkligen att jag måste sova nu

Ibland kan man ju få såna ryck! Idag fick jag övningsköra två gånger, det var himmelskt. Jag känner mig bara duktigare och duktigare höhöhööö (äter hästar). Sen ville jag absolut städa bilen för den är smutsig (OH REALLY?) och luktar äckelpäckel när man slår på värmen. Det är för att glykolen, som läckte ut i bilen när jag övningskörde sönder bilen, fortfarande sitter i bilens päls (det är som lite päls, ssch) under gummimattorna. Nu är bilen blöt i stället, men jag hoppas den blir torr snart, annars kanske den får svamp. VA?

Jag är lite mongo idag också, om ni inte har märkt det och det är nog för att självaste herr bäbis planerar att besöka mig denna och nästa helg! Nästa helg börjar redan på torsdag kväll men det skadar inte mig :D Jag kommer antagligen skriva helt sjukt, och skriva allt som ploppar upp i mitt huvud så det blir inget sammanhängande och mest en massa svammel och långsökta meningar som jag för tillfället tycker passar asbra.

Jag tittar på Scrubs, en av de bästa sjukhusserier ever. House är också en favorit.

Jordan: Kevin are you single?
Kevin: Yeah, are you?
Jordan: I'm thinking about it.

Hahaha...


Fasen också, hade ju en massa saker jag ville skriva, men nu kommer jag inte på ett enda.

Jo! Gjorde jag visst det! Tänk vad mätt man kan bli på vatten, salta kex och Marabouchoklad med digestive. Om jag fick bestämma skulle det inte bara bli fika, utan frukost, lunch och middag. Kanske till och med Sveriges nationalrätt? Okey kanske inte. Men min speciella diet kan det allt vara. Ibland för att lyxa till det skulle jag alltid kunna byta ut Marabouchokladen med digestive till en annan sorts Marabou, oh yeah. Och saft i stället för vatten? Ibland kanske :)

Nej nu får jag ge mig, kommer ju skämmas över det här inlägget, haha. Oh well, jag har ju typ... sex läsare så vad gör det??

Plus att jag känner mig konstigt nog lättad haha. Som om jag ens hade en börda att bli lättad från haha.


Bara för att påskina min mongohet, hahahaaaaaa!! Men jag kände mig ganska fin i håret i alla fall.



JAG FÅR TRÄFFA MANNEN PÅ FREEEDAAAAG! OCH JOHANNA FÅR TRÄFFA SIN PÅ FREEEDAAAAG OCKSÅÅÅÅÅ :D

Peace out


2 liter vatten

men åh, av alla de miljoner bloggar jag läser har TVÅ skrivit ett nytt inlägg sedan jag sist kollade. Antar att alla har varit ute på krogen och är bakis nu. Ha ha. Jag själv fick faktiskt förfrågan igår, men klockan var tolv på natten och ja... jag var bara allmänt äcklig och mitt i lingonveckan, så det kändes inte så passande. Plus att jag inte har ett öre typ.

Det känns som om denna dag kommer bli en händelselös dag. Det enda vettiga hittills har ju varit att bestämma att jag ska lära mig dricka två lite vatten om dagen för att rensa mitt system så att säga, och önskat dammsugaren till de djupaste hålorna i helvetet. Den ville inte dit.


Peace out

Snygga Charlie på sin Harley

Okey, så nu har jag dissat bloggen i typ... en dag? Och det bevisar bara att mitt liv typ fortsätter och inte bara står och trampar på ett ställe.

Ja, jag ljög nog lite.

Jag har ingen stigande stjärnkarriär i mitt liv eller något liknande. Jag har bara lekt med Lily och skrattat åt hennes busighet, i några dagar. Hon är så söt och jag befarar att jag senare i mitt liv kommer bli en galen gammal dam som lever med katter. Om inte mannen tänker stanna med mig då, vill säga.

PÅTAL OM HONOM! Han ringde mig i onsdags och just då, JUST DÅ, fuckade telefonen sig totalt. Han ringde från en kompis nummer så jag tänkte först inte svara för att jag inte kände igen numret, men som tur var svarade jag och hur förvånad var inte jag att få höra hans ljuvliga stämma i andra änden? Denna lycka varade då bara i några minuter, då min telefon handikappade sig. Helt plötsligt när vi pratade blev det helt tyst. Den hade fullt batteri, men stannade när han försökte ringa upp igen. Jag testade att svara, men hörde inte ett ord. Jag testade att ringa upp honom, men hörde inte ett ord. Jag testade att ringa någon annan, men hörde inte ett ord. Till slut skickade jag ett sms fullt av ovårdade ord och fraser och ställen dit jag ville skicka min telefon, och det funkade i alla fall. Men det blev bara ett sms från honom, vilket är förståeligt, men väldigt jobbigt att inse. Kom då på snilleblixten att starta om telefonen och se på fan, då funkade skiten. Såklart. Synd bara att jag inte tänkte på det tidigare, nöt som jag är.
Så nu längtar jag bara tills imorgon, för då ska han ringa mig. Hoppas jag!

Anyways, det har faktiskt inte hänt mer i mitt liv. Trist va? Men that's life. Egentligen tänkte jag inte skriva något inlägg alls, ville bara komma åt min e-book. Håller på att läsa New moon ännu en gång, trots att den får mig att gråta. Vill ju friska upp minnet tills filmen! I november. Okey då, jag kommer ihåg varenda detalj, men jag älskar serien.

Ja just det, jag har inte fått svar från McDonalds heller. Fuckit. jag som trodde att något kunde gå bra i mitt liv, vad naiv jag är!

Peace out

Lilla Lily <3

Lily, 11 veckor gammal på söndag, är den nya medlemmen i familjen :)


Leker med Johannas donerade hårsnodd


I verkligheten samma ögonfärg som familjen Cullen i Twilight, haha


sötnos <3


Fler bilder på bilddagboken, 0nelastbreath :)

 

Peace out


Counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone

Varför, varför måste alla barn stirra på mig när jag finns i närheten? Idag på bussen satt det ett litet barn, tillräckligt liten för att varken kunna kontrollera vare sig ben eller saliv, i sätet framför sig i knät på sin mamma. Den stirrade på mig utan uppehåll hela vägen från stan tills dess att den och mamman klev av, två busshållplatser innan mig. Så i en kvart satt den och glodde på mig. VARFÖR? Ska den växa upp och bli en framtida fjortis och börjar träna på sin nedvärderande blick i tidig ålder?

Kanske, kanske inte.

I såna fall borde alla barn jag träffar på växa upp till såna fjortisar för alla stirrar exakt likadant på mig. Jag känner mig väldigt obekväm i situationen kan jag säga och det känns som om det är min skyldighet att gulla med barnen som stirrar på mig och prata bäbis-språk med dom, men det är inte min stil. Jag kan inte hantera barn. De stirrar på mig och om jag mot förmodan skulle börja prata med barnet börjar det gråta.

Förstår ni mitt problem?

men bara för att jag inte gillar barn eller att jag inte kan komma överens med dom betyder det inte att jag vill bannlysa dom eller deras mammor till helvetets djupaste del, nej nej. Jag tycker tvärtom att det är mysigt och fint att se mammor som verkligen tar hand om sina barn och överöser dom mer kärlek. Det är så sött att se hur barnet verkligen är allt för sin mamma.

Och det är nog därför jag inte ska skaffa barn. Jag skulle mucka gräl med den varje gång den skulle titta på mig.

Peace out


Jag saknar min gamla katt :(


Min lilla bitch <3

Det är mer än ett år sedan du försvann men jag gråter fortfarande när jag tänker på dig Vilmis, min tjockis :(

 


I've got a crush on you



I've got a crush on you med Ella Fitzgerald. Inte den bästa låten, men med en underbart söt text! ♥

How glad the many millions of timothys and williams
Would be to capture me
But you had such persistence,
You wore down my resistance
I fell, and it was swell

Youre my big and brave and handsome romeo
How I won you, I shall never, never know

Its not that youre attractive
But, oh, my heart grew active
When you came into view

Ive got a crush on you, sweetie pie
All the day and night-time,
Hear me sigh
I never had the least notion
That I could fall with so much emotion

Could you coo?
Could you care
For a cunning cottage we could share?
The world will pardon my mush
cause Ive got a crush, my baby, on you


Could you coo?
Could you care
For a cunning cottage we could share?
The world will pardon my mush
cause Ive got a crush, my baby, on you

Yes, Ive got a crush, my baby, on you





Peace out

Åk aldrig långt på låst cykel

Idag har jag haft saker att göra, återigen! Detta blir bara bättre och bättre. Jag hoppas verkligen att det håller i sig så jag slipper sitta och vänta på att jag ska få höra av mannen.

Jag har idag skrivit in mig på körskolan, äntligen! Det gick bra och jag hoppas det går undan med körkortet nu haha. Sen åkte pappa och jag hem, hämtade mamma och åkte tillbaka till stan för då skulle jag träffa madde. Mamma åkte hem ganska så snart och Madde och jag gick runt på stan och kollade på allt vi ville ha men inte kunde/fick köpa. Uuh, det var jobbigt för psyket! Trots den psykiska påfrestningen var det några trevliga timmar :)

Jag har även hunnit med en liten promenad på en timme med mamma, som mest bara var en massa prat, prat, prat! men det var längesen jag hade något sånt med mamma så det kändes bra.

Nu sitter jag då här och är alldeles trött i både huvud och kropp. Min arm fungerar nästan som den ska nu också! Men bara nästan, jag låter fortfarande när jag rör den för mycket.

Btw, imorgon ska vi hämta en kisse!! Äntligen ska vi få en :D och vid matbordet idag satt vi och funderade på vad hon skulle heta:

Jag: Sally? Siv?
Övriga familjen: Nä...
Mamma: Bella?
Jag: Alice?
Övriga familjen: Nä...
Jag: Men ROGER DÅ???!
Övriga familjen: ........

Jag vet inte riktigt vad den tystnaden betyder. Det kan antingen betyda;
1. De tycker att jag är helt puckad och tror att jag vill försöka övertyga katten om att den är en kille. Med puppa.
2. De tror att jag inte kan skilja på tjej och killnamn (men det kan jag faktiskt)
3. De vill övertyga katten om att den är en kille, genom att döpa den till Roger. Roger med puppa.

NOBOODY KNOWS.

Peace out


Radiodiskussion

I bilen på väg mot stan satt mamma, pappa och jag och lyssnade på radion:

Radiopratare (till sitt offer): Så vad brukar du göra med dina barnbarn?

Jag (för offrets talan): Hänga dom i deras tummar från taket...

Pappa: Och kasta en boll på dom. Man får ju inte vara stygg mot barn, menar jag.


Några frågor senare:

Radiopratare: Har dina barnbarn några talanger?

Jag: Men snälla, vad är det här för frågor? Vad tycker kvinnan att man ska svara?? Nej de är totalt talanglösa, det kommer aldrig bli något av dom... ?


Detta var dagens höjdpunkt, jag skrattade så jag grät, men det kan bero på att mitt humör är helt weird just nu.


Peace out


pinsamt

Som jag skrev i det förra inlägget är det vanligt förekommande att när jag har skrivit ur mig det jag känner (i negativ mening) om mannen, brukar han höra av sig ganska snart. Det gjorde han inte nu och jag smsade C i min panik.

Jag fick då förklaringen till varför han inte hade svarat. Ganska pinsamt läge för mig. Hans telefon funkar inte för att han byter abonnemang och telefonen kommer funka igen den 26 september.

DEN 26 SEPTEMBER.

Är det meningen att jag ska överleva utan någon sorts kontakt med honom fram tills den 26 september??!

 

Holy Jesus, hur ska detta gå?


Peace out


urladdning

 Jag flippar sönder.
Helt på riktigt, jag flippar.

Jag har märkt ett underligt sammanträffande av att varje gång jag uttrycker min oro/ilska/frustration över en viss man i bloggen, finns det en tendens att han alltid hör av sig inom några timmar efter att inlägget är publicerat.

Så jag är arg, jag är väldigt arg. Men aggressiviteten grundar sig nog mest på oro.
Så rättelse: jag är orolig, jag är väldigt orolig.

Veckan som varit skulle han överleva i Värmlands skogar i några dagar, från tisdag till fredag. Måndag kväll var sista gången jag fick ett livstecken från honom; ett sms fem i tolv på natten där han skrev att han var redo för morgondagen och att han skulle sova.

Jaha?

Såklart svarade jag och sedan? Inget mer. Igår trodde jag att jag skulle dö inombords och skickade ett sms, som inte kom fram. Jag skickade om det några timmar senare, men ingenting hände. Jag gick och la mig, men vaknade hela tiden och tittade på telefonen om något hade hänt. Ingenting. Testade att ringa idag men en högst irriterande man sa: "Just nu kan du inte nå det önskade numret. Var g..."

Fuck you, då.

Jag får inte tag i honom, jag har ingen aning om vad som händer eller när han kommer att kontakta mig och jag får snart ett allvarligt psykbryt.

Peace fucking out

överansträngning

Klockan är bara halv två och det känns som om dagen är till ända! Okej, jag önskar att den var det i alla fall. Jag är så less på att bara gå runt och vänta och vänta utan att få veta något alls! Det är så frustrerande. Och sen att det inte går att göra något åt det, mitt enda altervnativ är att VÄNTA. Gaaah...

Jag har i alla fall försökt sysselsätta mig med så mycket som möjligt för att få annat att tänka på. Mamma är torr i ansiktet och hon hatar det, hon vill knappt gå ut för hon känner sig så ovårdad haha, stackarn. Så jag gjorde en liten hemma-ansiktsbehandling på henne, jag blandade olivolja och farinsocker och gnuggade henne i ansiktet med henne för att få igång blodcirkultionen, mjuka upp huden och skrapa bort döda hudceller. Det funkade riktigt bra och hon säger att det känns mycket bättre. Innan behandlingen tyckte hon att huden stramade så mycket, men nu kändes det helt annorlunda. Hon ser mjukare ut och så också, så det känns ju bra att jag lyckades göra henne glad! Senare kom tita också så jag fick göra en manikyr på henne, även hon blev nöjd =) Nu är mitt eget ansikte och mina naglar helt äckliga i stället, men tyvärr går det inte att göra något åt mitt ansikte. Finnar, tonåring, pms osv.

Träningsvärken är fortfarande kvar och jag är ganska handikappad. Jag befarar också att jag har överansträngt min vänstra triceps eftersom jag varken kan böja eller sträcka ut armen, jag kan inte klia mig i huvudet, kamma mig, ta upp telefonen ur fickan (Emma ringde nyss och jag svarade i telefon med: AAAAAAAAAAAAAHhallå??) eller annat som betyder att armen rör sig. Så allt jag har gjort idag har smärtat något så infernaliskt. Och bara för det så har mamma uppgifter till mig att göra; hänga tvätt, stryka kläder, städa osv. Allt som inkluderar att jag måste röra armen. jag känner mig älskad.


Peace out


utväxt

Mina armar känns idag som två utväxter utan något som helst syfte. Det smärtar i dem minsta lilla grej jag gör. Jag får ont när jag sträcker ut dem, när jag böjer dem, när jag stödjer mig mot dem osv. Jag vaknade i natt när jag skulle vända mig för att jag var tvungen att använda mina armar! Jag kommer aldrig förlåta Madde för detta. Haha.
Jag har ändå trotsat smärtan och tvingat mina armar att göra någon sorts nytta idag. Så jag har städat huset och bakat cupcakes. Igen. Men denna gång gjorde jag bara små =) De blev så söta hihi. Jag har också gått till Karin och gett henne två cupcakes som hon kan kalasa på.

Nu sitter jag mest bara här och väntar på att middagsgäster ska komma hit. Mamma har bjudit över grannen så vi har haft ett litet krig i köket om vem som får vara vart under hela dagen. Ingen kom till skada, kan jag meddela.



Dagens cupcakes


(Riiiiiing miiig, du är ju hemma från överlevandet nu, om du nu överlevde. Om inte, borde väl jag få veta det på ett eller annat sätt?)

Peace out

aj

Ännu en dag till ända innan jag ens hunnit reagera. Följde med madde på gratis prova-på-vecka på ett träningsställe; ETIC. Hon går där och ja... gratis är ju alltid gott! Vi gick på en halvtimmes Pace-pass (stations-träning, med nästan bara armövningar) och en halvtimmes Core-pass (med bara mage och rygg). Gissa om jag var slut efter det. Har aldrig någonsin känt en sådan utmattning i armar och mage och övriga kroppsdelar! Jag satt på golvet vid ett tillfälle i slutet av första passet och skulle ställa mig upp. Jag använde armarna för att komma upp, men vad hände? Armarna vek sig, jag kunde inte längre känna dem och jag låg stönande på en matta. Kände mig rätt maktlös där ett tag! Pass nummer två torterade min mage där jag låg och rullade på en blå boll. Rullade åt både det ena och det andra hållet och man skulle hålla den och den rörelsen och sedan fortsätta rulla. Jag låg mest och kved. Holy Vishnu vilka pass! Kvinnan som höll i passen var en klass för sig, sprang runt och peppade oss men kunde samtidigt gå till personligt angrepp på de personer hon kände.

Väl hemma igen var jag slut och säckade ihop i fåtöljen och kunde för mitt liv inte lista ut hur jag skulle få energi till att duscha, eller att TVÄTTA HÅRET?! Röra armarna liksom. Jag kunde inte ens hålla upp telefonen för att skriva ett sms, fick lägga den på ett bord och trycka på knapparna. En cupcake senare kändes det bättre.

En dusch och en måltid senare började jag känna mig mänsklig igen och då tog pappa med mig ut och övningskörde lite. Gick bara bra att köra och jag fick köra genom mina första rödljus!!! Och tanka!! Hihi. Jag körde genom stan, aggrade lite på övriga trafikanter och fortsatte hem till moster för jag hade tagit med mig cupcakes till henne. Där stannade vi i.. Några timmar, för emil hade en ny film vi kunde titta på. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men den var riktigt bra! En deckare, med en fenomenal handling. Russell Crowe, Ben Affleck, Jeff Bridges i rollerna, bland andra.

Nu är jag hemma igen och funderar på att lägga mig. Fast ändå inte, mannen kanske ringer mig. Han borde vara hemma från överlevandet nu?


Peace out


mer cupcakes



Min nya besatthet. Det är kul och tiden flyger iväg, perfect.

Synd bara att vissa (de flesta) blev misslyckade. Men helheten ser bra ut!

 

Peace out


koppkakor

Jag har bakat cupcakes, för första gången i mitt liv!


Timothys traktor-cupcake är ju coolast. Lätt.

 

Peace out


aktiviteter

Dagens aktiviteter?

9.00- möte på nyföretagarcentrum, vilket gick ganska bra :) Det går bara framåt wheeey! Det känns som om caféet kommer att bli framgångsrikt. Hoppas bara att när vi väl kommer igång, att det går runt.

11.30 - Träffa johanna på skolan, vad sjukt det kändes att vara på skolan igen! Kände mig helt vilsen. Hon hjälpte mig att skriva ut mitt cv i fall jag skulle behöva det på arbetsintervjun. Det blev utskrivet och jag åkte hem igen fort som fan, ställde alarmet så jag inte skulle bli sen och somnade som ett klubbat svin i sängen.

16.00 - Arbetsintervju!! Jag kom dit 20 minuter tidigare och såg att han redan satt och pratade med en tjej och att det var en tjej som skulle intervjuas innan mig. När det väl var min tur hade jag gått igenom både det ena och det andra. Jag trodde att jag skulle kissa ner mig och svettades som en klimakterie-gris. Så jag var lite nervös. Intervjuaren presenterade sig och tog direkt upp att min mamma är från Filippinerna. Jag kunde för mitt liv inte förstå vad som var så viktigt med det förrän jag tittade noga på honom. Han berättade att hans egen mamma var fårn Filippinerna och det gjorde att det mer blev ett avslappnat samtal än en intervju. Självklart frågade han allt han ville ha reda på och jag tyckte att jag svarade ganska duktigt. Fick ur mig allt jag ville ha sagt och kände mig nöjd när min kvart var slut. Jag får svar i slutet på denna vecka eller i början på nästa! åååh hoppas jag får det!


Peace out

"Vart ska jag komma?"

Nu har jag då varit hos Johanna, en trevlig kväll med henne, Madde och Emma. Jag fick köra dit och var först hos Johanna så jag tog Andreas gitarr och spelade lite, hehe. När de andra hade kommit satt vi och pratade lite, och bestämde oss för att gå ut och gå lite. Vi gick runt i bergsåker och stannade på bergsåker skola och gungade lite och knäppte kort hihi!
När vi gick tillbaka till Johanna skjutsade Madde hem Emma och kom sedan tillbaka. Vi fikade bullar och choklad/banan-kaka (MUMS) och drack saft, mysigt!
Vi satte oss sedan i Johannas rum igen och fortsatte prata. Det var då jag fick ett samtal. Från McDonald´s! De hade tydligen sett min ansökan och undrade om jag ville komma in på arbetsintervju. Hell yeah!? I min chock över att en arbetsgivare faktiskt hade hört av sig slutade min hjärna att fungera normalt:

McDonald´s: Går imorgon kl. 16.00 bra?

Jag: Ja absolut, vart ska jag komma? Ööh, jag menar, för intervjun! Eller ja, vart ska jag.... eh...
McDonald´s: Hehehe... ja, du kan komma till McDrive -restaurangen.

Ibland slår mina kommentarer allt. Väldigt bra första intryck på en arbetsgivare! Trots min dysfunktionella koppling mellan hjärna och mun hoppas jag att intervjun går bra!

När detta samtalet var över kunde till slut Johanna och Madde brista ut i skratt, samtidigt som jag skämdes ihjäl. Jag fick i stället panik över hur man gör på en arbetsintervju, jag har aldrig varit på en! Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag ha med mig? VAD SKA JAG SÄGA?
Jag fick som tur är mycket hjälp av girlsen och jag ska skriva ner tipsen och memorera. Nu ska jag lägga mig i soffan och vara allmänt lycklig!
(tänk om mannen kunde vara här också och vara glad med mig?)


 


 

Peace out 


Dude, looks like a lady!

Ännu en produktiv dag, det är välkommet!
Jag har hunnit med att köra bil igen på typ en månad? Det var såå kul, jag har längtat! Körde lite i Birsta bland rondeller, konstiga avfarter och massa bilar, gissa om jag kände mig stolt som klarade mig från att pinka ner mig av ren nervositet! Körde faktiskt ganska bra också, blinkade när jag skulle blinka och följde den ena trafikregeln efter den andra. Utom hastighetsbegränsningarna då. The pedal to the metal, så att säga. Ähum. I alla fall, var väl ute och körde i 45 minuter kanske.

Hemma igen bakade jag lite, pappa klagade över att det inte fanns något gottit att äta haha! Efter baket gick jag och välgjorde lite hos damen jag skrev om igår, hon blev glad :) Det värmde i den lilla köttklumpen i mitt bröst  (hjärtat alltså).

Nu är jag hemma igen och har precis ätit middag. Johanna ringde för några minuter sedan och undrade om jag ville komma förbi senare och SJÄLVKLART ska jag göra det! Det blir Madde, jag, Johanna och kanske Emma, vi får se.

Sitter nu med gitarren i knät och spelar lite trudelutter, sedan ska jag ta mig iväg till Johanna :)


Peace out

you shook me all night long

Woho fullt upp hela dagen! Äntligen en sådan dag som är över innan man ens har hunnit blinka.
Så vad har jag gjort då?
Jo.
13.00 var det dags för UGA-möte, alltså ungdomsgarantin. Det ger mig pengar eftersom jag varken studerar eller jobbar. ca 2600 i månaden och jag klagar inte. Men av det första bidraget ska jag ge mamma 900 för resan till Götlaborg =). Men innan mötet var jag en tvättäkta välgörare och gick och hälsade på min mosters mans mamma, som inte bor långt ifrån mig. Kanske 10 minuter, max? Jag gick dit med lite frukt som mamma ville ge henne men hon orkade inte gå själv. Jag erbjöd mig eftersom jag ändå skulle till stan så jag har varit snäll mot TVÅ till och med. Personligt rekord. Väl där berättade hon att hemtjänsten inte är så snäll mot hennes kläder och garderob, utan bara slänger in alla nytvättade kläder där de får plats och eftersom denna dam är ganska gammal har hon svårt att gå eller stå längre perioder och då vill hon gärna ha ordning i garderoberna, vilket är förståeligt. Det vill ju jag med fast jag inte har några problem med varken ståandet eller gåandet (mina egengjorda ord is the shit). Så jag lovade att komma tillbaka till henne efter att jag varit på stan för att hjälpa henne med garderoberna.
Så åkte jag då till stan, gick på mötet där jag inte direkt lärde mig något, de pratade en massa om pengar. Eller ja, det var då jag lyssnade vill säga. Bokade in ett individuellt möte med en handläggare som ska kolla mer vad som ska passa mig för att jag ska förtjäna pengarna. Ett jobb kanske??
Tog bussen mot min del av staden och knallade in till damen igen och började städa i garderoberna, men det var så otroligt kaotiskt så jag hann bara göra klart en garderob innan jag var tvungen att gå hem för att laga middag, men lovade att komma tillbaka imorgon för att göra klart.  Väl hemma gjorde jag pizza, eftersom mamma och pappa ville smaka och T blev galen i den första gången och har tjatat om den nästan dagligen. Pizzan blev gjord och den blev uppskattad, tack gode gud!
Mätt i magen och rätt nöjd med dagen promenerade jag till Emma och på vägen ringde jag till mannen så jag kunde få en glädjeboost och samtidigt underhålla honom på tåget. Han var på väg till regementet och från och med imorgon tills på fredag ska han överleva i skogen någonstans i Värmland på kottar och ormar. Okey, kanske inte kottar och ormar. Snarare bär, rötter och svampar. Mums fillibabba!
Kvällen hos Emma dominerades av musik. Vi lyssnade på musik. AC/DC, Bruce Springsteen, Volbeat, Aerosmith, you name it. Vi fortsatte sedan med att rocka loss på hennes rum, varsin gitarr och stämbanden i full gungning. Jag fick se hennes bäbis, en vit Fender. åh, vad fin =)

Och nu är jag då hemma igen och misstänker att min blodsocker ligger på en väldigt hög nivå, inte konstigt dock med tanke på hur mycket jag åt till middag. Jag är törstig hela tiden så jag ska ta med mig en tillbringare med kallt vatten och gå och titta på tv.

 

Peace out


tönt

Min dag har verkligen förflutit utan större händelser, det enda har varit att jag har frusit konstant om mina fötter i åtta timmar, kan ni tänka er! Och det trots att jag har haft på mig två par yllestrumpor. Men nu börjar de äntligen bli varma. =)

Jag har vuxit fast i soffan och har nyss sett klart... eeh.. Lite pinsamt men high school musical. Tredje filmen, den gick på tv1000 någonting eller Canal+ någonting, vet inte riktigt. Har inte sett de första två och efter att ha sett denna så har jag inga planer på att se de andra heller. Det var låååååångt ifrån en bra film. Alldeles för mycket sång genom näsan och showigt över det hela. Ska man se en musikal ska man se Mamma Mia! Det är en äkta musikal- och må-bra-film!

Herr bäbis håller nu på för fullt att byta telefon-operatör från Telenor till Telia, eftersom, jag citerar C, "Telenor är bajs." Rätt coolt sagt av en mamma faktiskt, hehehe. Jag ser även en annan anledning till att byta till Telia och det är att jag har det. Så nu kan vi ringa gratis till varandra och det var på tiden! telefonräkningen är inte snäll mot någon av oss nu när han ligger i lumpen, eftersom om vi vill ha någon sorts sammanhängande kontakt måste vi ringa, och då pratar vi... ett tag, haha. Nu är han i alla fall hemma så vi kan utnyttja våra gratis sms, från vilka han har informerat mig om att han hade hjälpt sin mor att baka bullar. 84 sammanlagt, men när de skulle ner i påsarna var det helt plötsligt bara 60 kvar. Så jag antar att mannen är ganska uppsvälld nu.

Anyhoo, tänkte knåpa ihop ett litet inlägg ändå, bara för att ha något att göra! Sitter nu och tittar på slutet på under Toscanas sol. Den hade säkert varit värd att se om jag hade sett mer än den kvart som nu är kvar av den :) Funderar också på vad jag ska lägga på pizzan imorgon, familjen ville att jag skulla göra pizza imorgon, eftersom min lilla bror älskade den och vill helst att jag ska göra den varje dag haha!

Jag har också kommit på att det är väldigt roligt att skriva High på telefonen med t9. 4x4 hihi.

Peace out

kallt

Jag har på mig två par tjocksockar. I september.

Ja, jag bor i Norrland.

 


en kväll

Igår blev det då en myskväll hos madde =) Emma var också med så vi var en mysig liten trio. Madde föreslog att vi skulle komma till henne vid sju, men båda anlände runt sex, haha det slår aldrig fel. Antingen är vi sena, eller för tidiga. Under dessa tre år jag har känt dem har ingen av oss någonsin varit i tid haha. I alla fall, vi var där, tittade på tv, pratade, madde gick och åt, vi pratade, vi sjöng, vi pratade, ja ni fattar! Det var en mysig kväll med mycket prat. Vi bestämde oss för att  se film och det blev Strandvaskaren bara för att jag är extremt rädd för läskiga filmer. Jag satt mest och höll för ögonen och nöp emma i armen. Efter den filmen behövde både emma och jag lugna oss så vi tittade på Wild Child, haha. För emma tog kvällen slut vid ett så att hon skulle kunna ta sig hem med buss, så självklart följde vi med henne till busshållplatsen. Väl där började vi jaga upp oss och bli rädda för alla möjliga ljud som vi hörde (eller inte?) trots att vi hade lilla vakthunden Mixa med oss. Så började Mixa jaga upp oss för att hon stod och tittade åt ett håll med öronen rätt upp. Vi kollade dit och såg några människor som pekade på oss och började gå mot oss. jag tänkte Strandvaskaren all over again och ville dö. Men det var bara några fulla killar som ville kolla på hunden.. ?
Min egen kväll tog slut vid tre då madde skjutsade hem mig =)



Lite gitarrspel och sång, ytterst lite. (ursäkta den psykotiska blicken, på något jävla vänster är det bara madde och hennes kamera som kan ta bra bilder på mig)


Umgänget =)

Peace out


Monster

Jag längtar efter den dag då vår dammsugare går sönder! Jag hoppas att den dagen är nära. Vi äger en stor Kirby-dammsugare som är osmidig, höggljudd, trasig och DÅLIG. Munstycket till den nedre slangen har en spricka så samtidigt som man ska manövrera hela dammsugaren (som för övrigt inte får plats i 75% av huset), se till att man inte kör över sina egna fötter, inte slå omkull någonting och att dammsugaren inte välter, måste man hålla i HELA dammsugarslangen för att den inte ska gå i flera bitar samtidigt som man dammsuger.

Det skulle bli ett nöje att städa om man ägde en riktig dammsugare. När jag får pengar igen ska jag handla en tidig julklapp till familjen. Gissa vad det blir?



Peace out

puppunge

ja. just du!

du är en puppunge.

jag är ledsen på dig.

jätteledsen på dig. Hoppas att du vet det och lider av det.

seeker

Nu har jag ägnat drygt en halvtimme åt att söka jobb på arbetsförmedlingens hemsida, jag är duktig. Hoppas bara att det lönar sig. Nu gäller det bara att ta tag i resten och lämna cv på stan och så...

Anyways, dagen har varit mysig :) blev en picknick på stan, vängåvan-parken. Ut med en filt och sitt i gräset! :D Madde ansvarade för fikat och det blev MYCKET. American pancakes (med kanel och lönnsirap), kex och hallonmuffins :D Perfekt, med perfekta människor! Riktigt riktigt mysigt. Vi satt på filten och pratade i två timmar tror jag. Men innan jag kom iväg hade jag ett smärre utbrott, jag ville ha med mig min gitarr men hittade inte mitt gitarrfodral! RAGE! Så efter att ha vänt upp och ner på huset, källaren, allt förutom vinden, fick jag åka iväg utan gitarr :( När jag sedan kom hem letade jag på vinden, och vad hittade jag?

JO, MITT GITARRFODRAL.

Det är fortfarande ett mysterium hur det kunde hamna där, då jag inte har rört det på över ett år?

 

Nu har jag som sagt suttit och skrivit till alla möjliga arbetsgivare och hoppas på napp. Har även väntat på att mannen skulle ringa. Han sa igår att han skulle ringa när han satt på bussen hem (mellan 16-19?). Sedan vet jag att han skulle ut ikväll och hade faktiskt hoppats på att få prata med honom medan han var nykter, men det kan jga ju glömma nu. Jag kan ju glömma att få prata med honom överhuvudtaget ikväll. kanske inte kan prata med honom alls i helgen? Döda mig långsamt.


Peace out


aerosmith

Lite Aerosmith - feber. Hade glömt hur fucking bra de är!


Crazy

Denna video är inte original-videon, det är directors cut, men jag har letat mig fördärvad efter den! har varit min favoritvideo med Aerosmith sedan jag såg den för många många år sedan. Tycker att det är så sött att han har med sin dotter i den :) (Liv Tyler, den mörkhåriga skönheten) Och låten är ju... GAH! <33





Cryin'
<3


it must be killing time?

Dagarna blir ju faktiskt väldigt långa när man kliver upp sju på morgonen! Anledningen till detta var att jag skulle följa med mamma till ett möte med en miljöinspektör, heehee ;) Nästa möte blir på torsdag och då hoppas vi på mer flyt.

Jag har absolut inget vettigt att skriva nu, men något borde jag ändå kunna knåpa ner, eller? Annars kan jag alltid försöka hitta någon liten bild att lägga upp!

idag skulle jag egentligen ha en date med emma st, men det sket sig då mamma bestämde dagen...

Mannen är sjuk igen :( Men jag tror att det är för att hans virus inte har gått ur kroppen än och han pressade sig för hårt ytterligare en gång. Igår ringde han mig, precis när jag gick och duschade så jag blev totalt alldeles förtvivlad när jag kom ut igen och såg att jag hade ett missat samtal... Ringde upp ett antal gånger och skickade ett sms, men inget svar, vilket betydde att han hade somnat. MSN blev min vän och jag beklagade mig inför mina stackars vänner. Idag ringde han då igen, mitt på dagen (!!), och det gjorde mig helt ställd. Hans dagar brukar ju vara fullplanerade liksom. Men det var då han berättade att han inte fick göra några övningar utan skulle vila för att han hade blivit dålig igen. Min stackars älskling ♥
Om han skulle få alldeles för tråkigt skulle han ringa mig igen och för att vara väldigt egoistisk så hoppas jag att han har väldigt väldigt tråkigt, HELA TIDEN.

 





Snart är det vinter and I'm NOT liking it.

Peace out


Jag tävlar!




"Jag är med och tävlar om ett linne hos
www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".

soldier




Min soldat i full mundering :)

FYI, han ringde mig igår när jag var på tåget :D

Jag: Har inte du kvällstjänst? Med betydelsen att du inte kan prata med mg??
Mannen: Jag är ute i skogen!
Jag: Får man ha med sig telefonen ute i skogen? :O
Mannen: Nej... Men man vet aldrig vad som kan hända!
Jag: Vad gör ni ute i skogen då?
Mannen: .... Går vilse... Vi skulle följa en bäck, men bara halva plutonen är här och andra halvan är borta. Vi har suttit här ett tag. Vi har gått vilse.
Jag: .... HAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!

Han hade tydligen glömt bort att jag bor i Sundsvall (eller bestämt sig för att jag bor i hans rum) och blev ganska förvånad över att höra att jag satt på tåget.

Mannen: Vadå tåget? Vad gör du på tåget??? :O
Jag: Åker hem till Sundsvall?

Älskade bäbis, vad skulle jag göra utan honom? ♥

 

Peace out


Förkrossande verklighet

Hemma efter en tio timmar resa, med tre timmars väntan i Gävle mitt i natten. Det var inte det roligaste eller bekvämaste, då vänthallen var stängd och jag fick stå i en läskig tunnel för att försöka hålla värmen. Det blåste storm ute och det fanns inte en ren fläck att sitta på. Jag fick helt enkelt stå på samma ställe, lutad mot en pelare och läsa min bok för att få tiden att gå!

I alla fall nu är jag hemma och jag känner inte riktigt för att vara det. Nu är det verklighet igen och jag måste hitta ett jobb, eller åtminstone någonting att göra på dagarna! Jag har ju liksom redan planerat vad jag ska köpa, för pengar jag inte har xD

Anyhoo, nu ska jag försöka komma igång och bli normal, haha. Jag tror att jag är hungrig, men jag är inte säker än.


Peace out


Elvis has left the building

Elvis has left the building heter den smått sjuka filmen jag tittar på som visas på tv4 film nu. Den handlar om en tjej som har gillat Elvis sedan hon var liten och nu när hon är vuxen vill hon hitta en man att dela sitt liv med. Samtidigt råkar hon ta död på alla Elvis-kopior som hon träffar på, haha! Den funkar, men den lyfts rejält av att de bara spelar Elvis-låtar, ooh yeah!!

Ikväll åker jag hem, efter tre veckor i Götet. Och jag vill verkligen inte. Allt är packat och jag vill nog egentligen också vara packad, det är nog lättare att uthärda en tio timmar lång resa och att inte få träffa mannen på tre veckor i det tillståndet.


Peace out

ice-icecream

jag har fått en plita på tungan (som de säger här i Göteborg, hemma kallas det blossa, vad jag vet haha) och det gör förjävla ont! Har haft den i några dagar nu och det är knappt så jag kan äta, prata eller någonting för den ligger på tungspetsen. Bästa lindringen för tillfället är is-glass.

Och jag klagar inte.

Så, isglass och Pirates of the Caribbean på 42" tv. That's my evening.

Peace out


dagens stjärna

JULIA ÄR DAGENS STJÄRNA OCH HÖJDPUNKT!

Hon hittade en av de låtar jag letade efter: Volbeat, med Maybellene i hofteholder. jag tyckte jag kände igen sångarens röst, men kunde inte placera den. Men nu, äntligen!!!




Peace out

någon som lyssnar på Bandit Rock?

Någon som lyssnar på bandit rock som kan hjälpa mig? Det finns två låtar där som är så sköna, men jag har ingen aning om vad de heter eller vilka som har gjort dem.

Första låten: En rock/hårdrock-låt som börjar med en akustisk gitarr, lite irländskt stuk på spelandet. Sedan fylls det på med trummor. Det är en man som sjunger och han har en stark röst. I slutet på refrängen till låten sjunger han "Dance forever my only one".

Låt nummer två: Lite lugnare, sötare låt. Det är utan tvekan en fransman som sjunger och i refrängen (om det inte ÄR refrängen) sjunger han "he's gone, he's gone".

Seriöst, jag blir galen! jag kan inte hitta dessa låtar någonstans! HJÄLP MIG.


Peace out


civilisation

Jag var då med på ett träningsläger för handbolls-tjejer -97. Kände mig ganska lost haha :P Lördagen har jag skrivit ner lite om, och söndagen bestod mest bara av att städa, roligt värre.

När vi var hemma igen (åkte hem nästan först av alla) landade vi i soffan, men åkte ganska snart iväg för att hämta ut min biljett. Så om det inte blir några fler överraskningar ska jag komma hem på onsdag morgon. Jag vill inte. men nu får jag i alla fall veta att jag får träffa mannen v. 40, så det känns ganska bra. Bara tre veckor kvar :) ♥

Så idag är ännu en dag då jag inte gör någonting, eftersom jag är ensam här, buhuuu.... Well, well, har tittat på Ice Age 3 och jävlar vad söt den var! :) Inte så bra, egentligen, men väldigt söt :)

Sid: It's a boy!
Diego: It's its tail...
Sid: It's a girl!

Hahaha, Sid är min idol ♥


Peace out

Handbollsläger, jag??

(Jag hittade ett inlägg som jag hade glömt bort, från i helgen, så jag kan ju lika gärna publicera det :) )

Jag är på ett handbollsläger.. (?!!!) Ja, det är sant, hahaha! Mannen och hans pappa är tränare för flickor -97 och de har dragit ihop en helg med lite skoj :) Så just nu befinner jag mig mitt ute i skogen med ett mycket väl fungerande internet! Kidsen har paddlat kanot hela dagen, jag har stått och dragit upp kanoterna ur vattnet, tjatat om flytvästar på, paddeln ska inte lämnas i vattnet osv. haha, det är ett full-time job indeed. Vissa föräldrar är också med och de kämpade med parabolantennen i fyra timmar igår för att kunna se på fotbollen idag. Göteborgare? JA.
Så nu sitter alltså alla vuxna fastklistrade vid tv:n. inklusive min karl.

Men nu är han på väg hit ser jag :D Eller det kanske är godisskålen han är ute efter?

Peace out



Psycho killer

http://www.youtube.com/watch?v=l5zFsy9VIdM

Dagens låt ♥

övrigt

jag har fortfarande inte kommit ur sängen!! This is some serious shit... Men idag har jag i alla fall lite saker att göra, tänkte städa lite här bland annat för att vara snäll, C, den stackars människan har en lång lista som hno måste göra, då kan jag försöka hjälpa henne med det jag kan :) Sen ska jag fan ta mig ur huset och gå på en liten promenad! Hade sprängont i huvudet imorse tror jag, men jag sov bort den, hehe. Men jag känner fortfarande av den. Ouch.
Det kanske berodde på min dumma dumma dröm jag drömde inatt? Jag drömde att mannen hade berättat för C att han tänkte göra slut med mig när han fyller 20, men hade inte direkt någon anledning. Haha, det låter ju ganska sjukt, att ha en speciell tid för att göra slut, men jag blev fortfarande ledsen när jag vaknade... Visst, vi kanske inte kommer vara ett av de lyckliga paren som träffar varandra när de är i tonåren och är med varandra hela livet, men jag kan ju alltid önska? Och just nu, när jag är den romantiska tonåring jag är, så känns det som mitt liv skulle ta slut och världen förintas om vi skulle lämna varandra. Åh blä, så deprimerad jag blir! Nu får jag ta och göra något, så jag inte gräver ner mig allt för djupt i depressionsträsket. Trots allt, det finns ju de som har det värre än mig, detta är ju ingenting egentligen, haha.

Och ååååh!! Jag såg so you think you can dance-finalen igår och ååååh vad jag grät. Dans brukar inte göra mig känslosam, känns inte riktigt som jag har rätt till det eftersom jag inte dansar själv, men dessa danser som domarna tyckte var höjdpunkterna var så rörande så åååh vad jag grät... Och "Turk" (brandon) vann inte. och inte Kayla heller :( Då blev jag också ledsen...
Ja, det bara ett litet by the way.



Peace out

öööh

Ännu en händelselös dag, jeez, det blir bara tråkigare och tråkigare att blogga när man egentligen inte har något att blogga om. Jag har till och med dragits så långt in i händelselösheten att jag tittar på talk-shows på 3an! Jag tror att skollivet är det jag ska leva, så jag har något att ägna mig åt... Usch.

Men vem vet, något roligt kanske händer innan dagen är slut? Jag tänkte gå ut och gå, men det blåser storm här!


Peace out

uppdatering

okey solen tog... räätt mycket för att vara september. Girl on fire! Men det kändes bra. Låg ute i den bästa solstolen ever och lapade sol med en hund springandes i cirklar runt mig. han är ju för charmig :).
Resten av dagen har gått till att spela gitarr, äta glass och sitta vid datorn. Fläskardag for sure!

Min biljett gick åt helvete, ingen ville köpa den, men men... Det är som det är.

Uppdatering:
Inlägget fick ett abrupt slut då jag hörde ett jamande utanför rummet och såg att grannens katt, Niklas, hade kommit in och ville ha lite kärlek. Och eftersom jag älskar katter så letade jag rätt på honom och klappade honom. Han satt i baren, ville väl ha en shot eller något, men han fick nöja sig med att sitta i mitt knä och kurra! ♥ Så jävla söt är han, norsk skogskatt med lite cappucino-färger. Underbart fin kisse! medan jag satt som förtrollad och klappade honom ringde mannen så C pratade med honom ett tag och sedan var det min tur. Fast jag var lite upptagen av katten haha.
Anyhoo, får ju träffa honom på torsdag igen! :D ♥


Nu beger jag mig upp till övervåningen och är social med C och T :)

Peace out

dedication

idag kommer bli en rätt händelselös dag känner jag redan nu. Kommer antagligen försöka sola en sista gång vid poolen, med tanke på vädret! ca 25 grader och inte ett moln på himlen. Frågan är bara hur mycket solen tar nu i början på september? haha. Ja, jag tänker då inte isolera mig i ett rum fullt med teknologiska prylar och en hund en sådan dag!
Min tågbiljett har oflyt. Inte ett bud än och den går ut om mindre än tolv timmar. Uh-oh. Får försöka ragga upp T och kolla om han vill ha biljetten, jag menar, hans tjej bor ju i Ö-vik och min biljett går ju mycket mer än halvvägs dit :)

Skulle Madde skriva denna text kan jag garantera att det skulle klinga mycket finare, men nu är det jag som vill visa vad jag känner för mina mongon hemma i Sundsvall :)
Mina vänner är fantastiska :) För att stå ut med mig krävs en hel del och Johanna och Emma som jag har känt sedan kyrkis, dvs fyra-fem årsåldern, står mig fortfarande nära. Även Madde och Emma som jag inte har lärt känna förrän gymnasiet har en alldeles egen avdelning i mitt hjärta. Vi har haft vårt lilla gäng både utanför och i skolan, vi har backat upp varandra, om någon bitchar mot någon av oss bitchar vi tillbaka. Lite en för alla, alla för en-stil and I like it. Vi har skrattat tillsammans, gråtit tillsammans, dampat sönder på och med varandra och upplevt minnesvärda stunder i varandras sällskap. Vi har fått leka psykologer en och annan gång åt varandra, bara mer och mer den sista tiden då både jag och Johanna har våra älsklingar way too far from us. Men avståndet känns ganska betydelselöst när det gäller vänner. Alla vi har åkt till olika delar av världen, men ändå haft kontakt. Johanna åkte till USA ett år, men vi förlorade inte henne för det. Jag tycker bara att bandet har blivit starkare sedan hon kom hem. Jag försvinner till Götet titt som tätt, men vännerna har inte övergivit mig. Ibland krävs det nog att man skiljs åt ett tag, för att inse vad det är man har. Det är lätt att ta någon för given och ännu lättare att nästan glömma eller stöta bort de man har närmast.

Det jag ville komma fram till var: mina vänner is the shit. Jag har haft mina stunder då jag kanske inte har varit den ultimata vännen, men de har aldrig övergett mig, de har snarare hängt fast vid mig, om möjligt, hårdare än innan. De kommer alltid ha en plats i mitt liv och mitt hjärta, även om jag inte alltid visar det. Utan er skulle inte den jag är finnas. ♥

Detta betyder nu inte att jag har glömt mannen utan han är ju mitt allt, mitt syre, det jag behöver för att överleva. Men det är en annan historia :)

Peace out

RSS 2.0