Mister! Look at your girl, she loves it!

Nu är mitt liv på väg i rätt riktning!

Körkort - check! 11 dagar idag haha.
Praktikplats - check! Dressmann och dess crew oh my god vilka härliga människor! Jag är så glaad.
Pojkvän incoming - check! Torsdag kväll, ihiii!!!

Ja, detta känns bra, väldigt väldigt bra :) Tänkte iaf informerna mina läsare (om jag har några) om att jag lever och är sådär hyfsat utmattad av att stå och vara trevlig varje dag. i promise, det är ett heltidsjobb bara det för mig haha.

Peace out


SÅ COOLT

JULIA HONKAVAARA GJORDE OM MIN BLOGDESIGN UTAN ATT JAG FICK VETA NÅGOT!! SÅ COOLT!!!

TACK JULIAAAA!!! :D:D:D Den blev hur snygg som helst!!

http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se
http://juliahonkavaara.blogg.se


(det är Julias blogg) xD


Peace out

true blood marathon

För några dagar sedan fick Madde ett ryck som jag fick ta del av via sms. Det var brist på true blood så jag gav henne lite råd om hur hon... kunde få tag på serien i fråga. Ca ett dygn senare hade hon hela säsongen i sin ägo och undrade då om jag ville slå ihjäl några timmar med henne. Och.. JA SÅKLART JAG VILLE! Vi bestämde igår att jag skulle sova hos henne och vi skulle vara uppe hela natten och se hela säsongen (12 avsnitt, varje avsnitt 1 timme. Kan till och med jag räkna ut att det är en stund). Jag kom dit vid sex och vi började vårat tittande vid sju och så fort en viss Alexander Skarsgård skymtades i rutan visade någon (läs Madde) att hon levde genom att utstöta en väldans massa ljud samtidigt. Riktigt underhållande att lyssna på! Vid tre-tiden började jag tappa orken efter att ha legat i alla positioner jag kunde komma på i Maddes säng och slumrade till. Vaknade dock abrupt varje gång unge herr Skarsgård visades i rutan, wonder why?? Ja vi (Madde) bestämde oss (sig) i alla fall för att se klart avsnittet och sen sova. Jag var närapå däckad medan detta beslut togs.

Vaknade vid tio av The Doors Peace frog men snoozade såklart. Ett antal gånger. Vi vaknade till slut till medvetande av en gnyende Mixa utanför dörren. Hon kom in, gäspade lite härlig hund-andedräkt i ansiktet på oss så vi skulle vakna riktigt. That we did. Det blev en lång mysig frukost och sen fick vi stressa på oss ansiktet och kläderna och mitt i denna hast rev jag sönder mina favoritjeans, Gah! Sen var det rask promenad till bussen som gällde. Jag kan lätt säga att jag skulle dö på fläcken om jag skulle ha så långt till bussen! Ten fucking minutes vs. 2 ½. Haha.

Väl på stan träffade jag min arbetscoach som skulle skriva på papper, titta på papper, diskutera angående ett papper, ja ni fattar. Sen var det upp till mig att springa runt hela stan och få ett papper påskrivet av alla Sundsvalls myndigheter, typ. Lång historia kort, jag börjar min praktik på Dressman på måndag klockan tolv!

Efter middagen somnade jag sittandes i soffan. Snacka om slut.

Ja påtal om slut, mitt äckellånga inlägg är SLUUUT!

Peace out


It's blixtring outside my tågwindow

På tåget hem till Sundsvall. Mannen har lånat ut sin dator till mig så jag kan utnyttja SJs internet, nice! Så hittills har jag hunnit med att läsa bloggar, nörda på Facebook och på msn och tittat på GI Joe - rise of the Cobra, eller något sånt. Vadå nedladdat, vad pratar du om? Den var överdriven med allt sitt POW, BAM, BANG och uniformer med superkrafter, men ändå bra när man inte orkar tänka!

Min vistelse i Göteborg var himmelsk, som vanligt. Inte för att vi gjorde något speciellt förutom att vända på dygnet haha, men ändå. Vi gjorde inte ens något på nyår, vilket var synd. Det var planerat att vi och några andra skulle fira nyår tillsammans, men precis när vi skulle åka så fick mannen ett migränanfall så han blev liggandes :/ Så det var bara att ringa och säga att vi inte kunde komma, vilket frambringade både den ena och den andra reaktionen.. och jag fick inte visa min fina nya nyårsklänning som jag hade hittat bara några dagar innan!! BUHU.
Vårt nyårsfirande blev ändå mysigt, vi var ensamma hemma och åt middag framför tvn (Haha), bakade lite kladdkaka och låg sedan i bubbelbadkaret i typ en timme, oh yes! I like a lot <3
Men den nyårsklänningen måste få rättvisa! Den måste användas omgående!

eh.. aa.. jag har inte något att säga egentligen.. jag är less


Peace out

RSS 2.0