i thought i was blind before i met you

Älskling :(

Ibland är livet fan hårt


19 år

Igår fyllde jag år, ehehe!




önskelista

Johanna ville att jag skulle skriva en önskelista so here it comes:

* Pengar!!
* Dax Wax
* FiberWig Mascara
* the Twilight-saga på engelska (pocket med "hårda" pärmar)

:D

Hejdå håret!



Sådärja, det var väl inte så svårt :)

Tysklands svar på Ben & Jerrys?



Sitter och smaskar i mig en fuskversion av Nutella.

Max und Moritz nötnougatkräm. Tysklands version av Ben & Jerrys?

vågat

Jag har en idé om mitt hår. En vågad idé, som nästan gör mig tårögd av fasa, men det skulle vara så coolt att prova på.

Jag vill klippa det kort. Jättekort. Typ Rihanna-kort. Men först måste jag i så fall rakpermanenta håret, eller platta det varje dag haha. Jag måste rådfråga frisören någon dag och se vad hon tycker. men jag skulle verkligen vilja göra det! Bara det att nu har jag försökt spara ut mitt hår så länge att bara tanken på att klippa av allt gör att jag bara vill gråta.



Typ något sånt. Det är såå snyggt, men jag vet inte om jag skulle våga!


Peace out


pretty awesome

jahaja, nu gick det ett tag innan jag skrev igen. OH WELL. Bara att börja om.

Ja.

I fredags åkte jag till Johanna för att fläta hennes hår, hon och emma skulle ut. Tidsoptimist som jag är tänkte jag att 3 timmar borde räcka. Det räckte ganska precis, men de sista flätorna blev flätade ganska stressat. Jag skulle nämligen in och hämta pojkvännen från tåget då han skulle vara här under helgen. Det blev också bestämt efter två sms (?) att jag och mannen skulle följa med tjejerna ut till min stora glädje. Tyvärr var det inte kul ute, så jag hoppas det blir bättre nästa helg! Dock var det en ny upplevelse att gå ut sådär nästan på ren impuls. Så, mannen blev hämtad, vi åkte hem jag sminkade mig lite och sen skjutsade pappa in oss alla till stan.

lördagen passerade med massa bakning och sen blev det middag + dryck hos moster. Hennes man ville supa lite med pappa, så det blev hockey, Timrå mot Frölunda, ironiskt nog. Det var inte nådigt att sitta mitt i korselden där inte! Jag blev anklagad för förräderi från båda håll. Sammanlagt tittades det på en och en halv match, eller ja inte för min del. jag såg en. Sen somnade jag under armen på Frölundaren. Blev sedan brutalt väckt av en smålullig Emil som ville att vi skulle åka och köpa öl till han. Väl tillbaka igen skulle mamma åka till lokalen för att dekorera de sista tårtorna och då såg vi att några snorungar (antagligen) hade kastat ägg på dörren! Dumma ungar, jag lovar och svär att om jag får veta vilka de är ska jag jaga dem och i won't show mercy. Efter att vi hjälpt till att tvätta bort ägg-snusket åkte vi hem med en påse ostbågar och tittade på Babylon A.D, med Vin Diesel, karlns älskling. Urk.

Så idag: söndag.
Invigning av caféet! Det blev mycket mycket mer kalabalik än vad jag hade räknat med, det var FULLT med folk, många stod längs väggarna för det fanns inte tillräckligt med stolar! Det blev mycket live musik och när folkmassan senare började tunnas ut spelade även jag en låt eller två på gitarren. Det var alltså en riktigt lyckad invigning! Sen fick vi då skynda oss att lämna av karln på tågstation och nu sitter jag här i min ensamhet igen...


LÄNGTAR TILL KÖRKORTET! Bara sådär btw.


Peace out


RSS 2.0