lucky day

Det här är ju sjukt coolt!
Igår var jag ut och lämnade mina reterande cvn på några olika butiker, bl.a. Dressmann där de inte behövde folk akut, men att det kan komma någon gång då de kan behöva lite extra.
Idag vaknade jag (efter många om och men) av att telefonen ringde och vem var det som ringde? Exakt. Butikschefen på Dressmann som undrade om jag kunde jobba! Gissa om jag var nöjd! Fick jobba en 10-18 så nu är jag en mycket nöjd flicka! Hoppas bara på mer sen.
Som om inte det var nog så vann jag 50 kr på en trisslott som jag fick av Carina när jag kom hem! Maha, me happy. :)

Nu går jag och lägger mig, godnatt!

tillbaka till verkligheten

Jo just det ja, nu är ju jag hemma igen från våran lilla semester. :)
Det var riktigt fint och välbehövligt! Varmt och soligt varje dag utom två eftermiddagar då det regnade. Vi låg vid poolen och solade, gick till stranden och badade, åkte in till stan varje dag och åt på restaurang. Snacka om omställning när man kommer hem och lagar egen mat! Det var riktigt härligt och nu vill vi bara åka utomlands ännu mer! Jag röstar på Japan, Australien, Thailand eller Filippinerna. :)
Nu är man alltså tillbaka i verkligheten och det är bara att fortsätta söka jobb, jobb, jobb. jag hoppas verkligen att jag får något snart!

Idag fyller Carina år, så stort grattis till henne!! Har nästan dekorerat klar tårtan, men det saknas grädde som Fredrik kommer med snart. Jag har även lovat att laga middag så att hon slipper göra det idag, tänkte laga kycklingfilé fylld med fetaost och vitlök, inlindat i bacon med lite klyftpotatis, sallad och tzatsiki (tsatziki, tsatsiki? Vet inte hur det stavas). Hoppas det blir gott!

ja det var väl ungefär vad jag hade att bjuda på idag!

Ett sista inlägg

YEEY idag åker vi! :D WOHO!! Jag är glaad!!
Men så klart vart det ju lite strul med tågbiljetterna, vann enn Tradera-biljett så var tvungen att boka den andra på sj.se, sen stod hans namn på båda biljetterna så han fick ringa och säga till om det. Det tog längre tid än väntat och sen fick han racea till tandläkaren, som han skulle vara hos fem minuter senare. Själv satt jag och åt frukost och tittade på. Vad skulle jag göra liksom? Haha!
Nu ska jag bara duscha, göra mig iordning, packa ner de sista grejerna, fixa middag och mat som vi ska ha med oss och sen går tåget vid 15.00, WIIEEE!!

See you om en vecka! :)

COOLT!

Kolla vad coolt! Det där var något jag inte hade en aning om! Det sista stycket i förra inlägget var ett misstag, men nu efter att ha tryckt ner alla tangenter på tangentbordet har jag hittat olika funktioner jag inte visste fanns.

Se här:

Jag är bäst

Jag är bäst

Jag är bäst

Jag är bäst

Jag är bäst
Jag är bäst

Jag är bäst

Jag är bäst


Fan vad coolt! :D

packad

Nu är jag nästan helt packad, ungefär. Allt som jag ska ha med mig ligger i alla fall i resväskan, men det ska ju fixas, organiseras och så vidare. Vi åker imorgon till Stockholm, ingen aning om när eller hur, men det löser sig nog. Flyget går ju från Arlanda 07.15 på fredag så vi kommer ju i alla fall ha ett dygn på oss att ta oss till Stockholm, haha!

Sitter och kämpar hårt med mp3n, tänkte rensa lite bland musiken, men den är fast besluten att hålla sitt innehåll strikt för sig själv. Hur många kombinationer jag än knåpar ihop när jag kopplar in den till datorn vägrar den ge med sig. Det roliga (läs: högst frustrerande) är att det går väldans smidigt och smärtfritt att koppla in den till fredriks dator. OF COURSE. Dåligt less jag är nu alltså.

Jag får väl nöja mig med en glappande jävla mp3 och böcker på tåget/ i bilen/ på planet DÅ! Och så klart en alldeles underbar pojkvän, MEN MP3N FUNKAR FORTFARANDE INTE NORMALT. Det drar ner mitt humör en yttepytteliten smula.


det regnar bara så här i göteborg

Åh vad det regnar ute! Usch, fy och blä. Det är bara här i Göteborg som jag har sett sånt här regn, har aldrig någonsin sett det hemma i Sundsvall. Göteborg är en konstig stad, med konstigt regn! Nu känns det om möjligt ännu bättre att vi ska åka utomlands om bara några dagar! Jag har redan packat haha, men jag har garanterat med mig för mycket, trots att jag inte ens har fyllt upp halva väskan. Vi skulle kunna dela väska, men om den då blir knökfull så kan vi inte köpa något där, om vi hittar något, och det skulle ju vara rent katastrofalt! Jag hörde nämligen att kläder och skor var billigare där än här hemma, i alla fall tjejkläder. Låter lovande tycker jag.

Idag står Forex och käftis på listan. Det är alltså på med mössan och ut i regnet! Mitt hår kommer inte palla regnet, så lika bra att strunta i allt vad hårstyling heter och dra på sig en mössa.

Viva bahia, Alcudia













Jag och min älskade andra hälft åker till Mallorca på fredag! Vi bokade igår efter att ha suttit och kollat ett tag, tyckte att det skulle vara skönt att åka någonstans en vecka innan han börjar jobba och jag börjar söka jobb på riktigt! Så detta är vårt val, Mallorca, Alcudia, på detta hotell! Gaah, det ser jättefint ut så nu hoppas jag bara att det är fint väder när vi är där så man kan ta vara på tiden och gå runt i stan, se allt man ska se och såklart ligga på stranden och bli brun! Till Fredriks stora belåtenhet fanns det ett gym och två pooler på hotellet. Jag gillar däremot sängarna som är vid poolen, det ser himla härligt ut måste jag säga. Där kan jag ligga medan han plaskar i poolen haha!
Åh vad jag längtar! ♥

jag börjar bli gammal

Igår följde jag med älsklingen ut på krogen, och fick träffa hans kompisar från lumpen. En kväll som jag trodde skulle bli rätt okey, jag hade ju aldrig träffat dem innan och jag kände mig inte på något festhumör. Det ändrades snabbt då killarna var riktigt trevliga och roliga att vara med! Som vanligt var jag ensam tjej, men hey, sju manliga livvakter är väl inte helt fel? Vi förfestade, eller något, på någon liten bar, satt på uteserveringen när det regnade (?) och myste på och de pratade om roliga händelser från lumpen och annat sånt. Riktigt trevligt att sitta och lyssna på. När alla hade börjat piggna till gick vi vidare till ett annat ställe och satt där och pratade och skrattade. Jag ville dansa men det fick jag inte. Eller jo, fick fick jag väl, men ingen ville dansa med mig. Så ingen dans för mig och då kan jag säga att jag saknade mina tjejer från Sundsvall!

Och ja, anledningen till min rubrik - jag klarade knappt av denna utekväll. Vi kom hem, jag mådde bajs och hamburgaren jag åt på väg hem kom upp ganska omgående. Två gånger. Men! Jag har en teori om detta; när vi var ute hemma i Sundsvall gick vi alltid och dansade, så vi slutade dricka runt 11 på kvällen och dansade oftast fram till 3, så jag kände mig nästan aldrig full när jag kom hem. Här var det inget dansande och bara drickande från det att vi kom in till stan tills vi åkte hem. Alltså behöver jag dansa för att må bra!

Idag var jag på arbetsintervju! Gick nog ganska bra, trots sen utekväll kvällen innan. Det syntes inte på mig, höhö. Det var boomerang solutions som intervjuade mig, ett säkerhetsföretag som behövde telefonförsäljare och enligt dem var ett stoort, STORT plus att jag var från Norrland haha! Citat: Din allra bästa egenskap är att du är från Norrland! Fy fan vad bra! Alla älskar norrlänningar!!
Klart de gör, eller hur??


Här har vi en bild på min stackars Scarface från igår. Ni vet, det var 20 man mot honom. Han lyckades ta alla, men en kille fick in ett snitt på honom!
Det är den officiella anledningen.
Den äkta anledningen? Han skulle kissa i några buskar och hoppade över ett staket och en gren snärtade till hans ansikte. Inte lika coolt.
Det är synd om honom haha! han har så ont, så han får pizza till middag. jag med. som moraliskt stöd.

update

Man vet att man uppdaterar för sällan om man inte kan komma ihåg vad man skrev i det sista inlägget. Nog för att jag har väldigt krångliga inlägg och jag skriver om både det ena och det andra i ett och samma inlägg, men jaja.
Idag tycker jag att jag har varit duktig i alla fall. Jag blev skjutsad till mitt ÄLSKADE arbetsförmedlingen (host) för att fylla i min närvarorapport, sen hem, koka lite ris och steka lite vårrullar och åh, det var efterlängtat. Det kändes som hemma, och det kändes väldigt bra ♥ Inte för att jag vantrivs här, absolut inte, men jag vill ju inte tappa mitt hem och maten jag äter hemma för det. Mamma har delat med sig av enkla recept och vi har köpt en liten säck med ris som vi brukar ha hemma (lite kladdigare än typ uncle bens och så) så i helgen blir det lite experimenterande. :) Biff med lök står på matsedeln för en dag i alla fall.
Jag blev kallad till en arbetsintervju ganska nyss också! Det kändes helt fantastiskt med tanke på att jag sökte jobben igår, via Platsbanken (arbetsförmedlingen). Så på söndag ska jag på arbetsintervju, håll tummarna för mig!

Nu ska jag försöka göra något åt mina naglar som börjar tappa lacket. Jag blir så less att jag inte har några nagellack eftersom jag och mamma delade när jag fortfarande bodde hemma. Så det enda jag har är lila, svart, aprikosfärgat, och ett fransk manikyr-set. Hm. Kommer man inte långt med. Det är i så fall det svarta och aprikosfärgade, jaja vi får se! Blir det något värt att visa, knäpper jag kort. :)

ey see dee see

Jag är kissnödig som ett monster, men ett litet inlägg tänkte jag beta av innan i hit the toilet.
De senaste dagarna har det inte hänt mycket. Alls. Igår åkte vi in till stan för att ja, vara ute! Det var fint väder och vi skulle inte vara borta länge, så jag tog på mig mina höga höst/vinterstövlar för de passade med kläderna. Dumt val. Jag tänkte aldrig på att när vi tar oss in till stan ställer vi bilen vid ett köpcentrum (typ) och går över Göta älv-bron som är lång och jobbig. Det tar väl kansk 20 minuter att ta sig över till själva stan och jag hade som sagt på mig högklackat. Det enda bra var ju att jag fick träning haha!

Sen i måndags har jag varit besatt av ostbollar, för att johanna nämnde att hon hade köpt en påse. Jag tjatade hål i huvudet på karln här och jag fick min vilja fram igårkväll! Han åkte och spelade innebandy och jag och carina åkte och skulle köpa plastrosor (det slutade med att hon köpte en kofta och ett linne och jag köpte en AC/DC-shirt. Och rosorna med såklart.). Jag körde! Det var läskigt, men kul, och jag saknar min bil!! I alla fall när vi kom hem igen låg det en vacker ostbolls-påse i hallen och jag blev så glaaad. Glädjen försvann lite då mannen kallade mig tjockis för varje ostboll jag åt.

idag blir det en liten promenad tror jag, det är faktiskt fint väder ute igen! Efter det vill jag gärna åka och köpa lite vårrullspapper och annat och testa på att göra vårrullar, själv. Jag tycker att jag borde ha lärt mig det nu, plus att det är lätt att göra i ordning om man är lite hungrig, det känns mer mättande än att leva på mackor under dagarna.
First things first, jag ska kissa och sen ska jag försöka få liv i min bättre hälft som ligger bredvid mig i sängen med ett fast tag om mitt ben (?) och sover.

ölrally

Nu är jag hemma igen efter en helg med rally och öl mitt ute i skogen hos Rasmus. Vi åkte i fredags kväll efter en massa velande om när vi skulle åka, vilka som skulle ses osv. Tanken var att åka dit på lördag morgon och stanna över till idag, söndag. Men ja, det sprack ju, så vi åkte på fredag kväll i stället.
Det var en väldigt rolig helg, och kovikshamn all over again; jag var ensam tjej bland sex killar. Men som rasmus sa: du har ju kommit in i grabbgänget nu! Vi ser dig som en av oss! Ja, tack, alltså förolämpar du inte bara mig genom att kalla mig kille, utan du påstår därmed också att min kille är bög. Haha! Nej men det var kul att höra att man är välkommen och "en av dem". Fredagkväll var jag klar runt sju på kvällen och tänkte att: oj nu är vi säkert ganska sena, på grund av mig. halv elva började vi åka till rasmus. HALV ELVA. Och då var det inte jag som uppehöll oss, då jag var klar. Nej, det var min bättre hälft som absolut var tvungen att se klart en film han redan sett tre gånger förut, sen måste han invänta en annan kompis som skulle komma med bilen, sen skulle han duscha, sen kom han på att vi måste ha sovsäckar att sova i. Och kupéfläktar så vi inte skulle frysa där vi sov (förklarar snart). Och ja, lite kläder kunde ju ha vart bra att ha med sig ja. Det sista hade jag redan fixat, men det tog ju fortfarande några timmar för resten att bli klart. Hans kompis hann komma hit och vänta lite han med innan vi var klara för avfärd.
Runt kvart över elva var vi framme och jag lovar er, mitt ute i svarta skogen var vi, de säger att Norrland (och Sundsvall) är öde, men jag har aldrig sett något liknande hemma! Vi var mitt ute i ingenstans, haha. Som ni kanske förstår så var han ju då bonde och hade både kor och höns, och ett gammalt höloft som var ombyggt som ett sällskapshus och det var där vi sov. Det fanns ingen isolering och ingen värme. Jag lovar att det var kallare inne än ute. Och ute var det bara någon plusgrad på nätterna. Vi dog. Det fanns en dubbelsäng uppe på ett loft och en våningssäng nere + en soffa och tv. Supernaaajs då vi var några stycken. Kvällen kom igång med öl för de stora starka männen och rom och cola för lilla mig (Gud är god tänkte jag då det kom fram att det kunde bli problem om jag inte gillade öl och de undrade om det gick bra med rom och cola).
Sen blev det en ny dag och dagens innehåll? Rally och öl. De körde på vägen alldeles utanför där vi bodde så vi tog med oss stolar, kylväskor, brännbollsset och chips och satte oss på åkern på andra sidan vägen. Hur kul som helst! Där satt vi hela dagen tills sista bilen kört klart och sen gick vi hem och grillade, tittade på film och somnade väldigt tidigt. Eftersom vi denna dag blev en till fick Rasmus offra sig och gå in och lägga sig i sin egen säng. Med värme. Och isolering. Jag tror han var ganska villig att offra sig haha. jag trodde att jag skulle frysa ihjäl nr vi gick och la oss, men med tjocktröja med luvan på huvudet, mjukisbyxor, tjocksockar, sovsäck, en varm karl + ett sovtäcke över oss tycker jag att det var alldeles behagligt. Resten tyckte att jag borde klara av kylan då jag är från Norrland. Det var något jag fick höra ganska mycket: DU ÄR JU FRÅN NORRLAND, DU SKA TYCKA ATT DET HÄR ÄR VARMT! Eller: Nu känner du väl dig hemma?? Inte en människa i närheten! Eller: Saknar du isbjörnarna som vandrar runt på gatorna hemma i Norrland?? Tröttsamt i längden, men vad kan man säga? Göteborgare har inte så mycket mer i huvudet än snus och volvo. Sen fick jag ganska mycket skit för att jag har en BMW såklart.
"Oj, ursäkta, jag tyckte du sa att du hade en bil!"
"Det har jag ju, en bmw!"
"En bmw är ingen bil!"
Det var ett slag under bältet, jag blev ganska förbannad där ett tag kan jag säga.

Nu blev det här ett väldigt osammanhängande inlägg, men helgen var också ganska osammanhängande, så håll tillgodo! Tyvärr vart det inga roliga bilder, bara videoklipp och dom orkar jag inte ta itu med nu, skulle bara upplysa om att jag lever!

it just hit me

jag tror att det just idag slog mig att nu har jag flyttat. Verkligen. Och det gör så ont att höra att min älskade pappa är helt förtvivlad över det, jag hör i hans röst varje dag hur svårt han har att hålla tillbaka tårarna. Det gör så ont... Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att han inte behöver känna sig så ledsen länge till.

tempel

Sitter här i vårt lilla vardagsrum och varvar ner med Ballerinakakor, Geisha, Toblerone och X-men origins: Wolverine på tv. Mannen är i sovrummet och fixar med databordet han nyss har byggt upp. Livet känns helt okey nu måste jag säga. :)
Idag har vi varit på IKEA och Jysk och inhandlat lite smått och gott och nu börjar det se riktigt nice ut i våra små rum måste jag säga! Bilder kommer när allt är helt klart, men jag känner att det här är bra förberedelse för framtiden i en egen lägenhet!

Nu blir det fortsatt tv-tittande, see you!

RSS 2.0