ändrade planer

Denna dag började vääldigt händelselös, vilket resulterade i att jag låg kvar i sängen till halv ett! Helt galet! När jag väl tog mig upp åt jag lite frukost och la mig igen och tittade på tv, film efter film efter film... SUCK. Så tog jag mig ur sängen ännu en gång för att duscha, la mig i sängen igen, men denna gång med gitarren och rockade loss lite. Ja typ, spelade tragiska kärleks akustisk-gitarr-ballader och sjöng för full hals. Min publik bestod av en gammal och trött collie. kort därefter kom mannens pappa hem och sedan mannens mamma.
Efter middagen var det KF (KillFritt) och jag och C spenderade x antal timmar på Ikea, Rusta och Coop, haha. Ikea ftw! Vi drömde om alla de färdigmonterade köken och vardagsrummen och sovrummen vi väldigt gärna skulle kunna inreda ett hus med. Om man nu hade pengar! Från Coop fick vi med oss två Carte d'or-glasspaket; Cappucino och smultron. Vi strandade i soffan och åt himmelsk glass. Cappucino-glassen var inte dålig, konsistensen var som mjukglass eller grädde och säkert lika nyttig :)
Sedan ringde då mannen själv och kläckte idén om att jag skulle stanna kvar ytterligare några dagar eftersom han får permission på torsdagen. Familjen J och jag funderade på det ett tag och det enda hindret var vad jag skulle göra med biljetten som jag redan har köpt.
SÅ NU LIGGER DEN HÄR, PÅ TRADERA!
Vilket betyder att jag blir kvar ett tag till :)

Peace out

Back to normal

Så, efter ett högst förhastat val att åka till skövdes sjukhus i tisdags är allt nu nästan tillbaka som vanligt. Skövde var avklarat på onsdagen så på eftermiddagen åkte vi ner till Göteborg, jag, älskling och hans mamma. Anledningen till Skövdes sjukhus var att älskling bara blev värre när han hade åkt tillbaka till garnison, så de hade skjutsat honom till KSS. han ringde mig på måndag kväll och sa att han var inlagd och jag fick panik och var på väg ner redan måndag kväll, men eftersom jag inte fick tag i varken honom eller hans mamma så jag fick lugna mig till tisdagen.
Onsdagen då vi åkte hem var han nästan frisk, men fortfarande vet ingen vad som är fel på honom. Så dessa dagar har jag bara tagit hand om honom och försökt hålla honom frisk. Nu har han åkt tillbaka till Skövde, med magont som jag hoppas bara är en biverkning av antibiotikan han fick ta. Han åkte klockan sju och jag sitter i hans rum, omringad av 42" tv och två datorer, men utan honom :( kommer bli väldigt konstigt att sova i hans säng, utan honom...

Jag själv åker hem på tisdag kväll och kommer hem onsdag morgon, tio timmar allt som allt. Jesus Christ.

Peace out

sickness

I helgen har jag inte ens sett åt en dator eftersom min soldat kom hit på permission! ♥
Jag hade en massa saker inplanerade, men hela helgen har han mått bajs efter fältveckan han nyss hade kommit hem från. Jag hade ingen aning om vad en fältvecka innebar, så han berättade kortfattat "höjdpunkterna" ;
- de var ute en vecka och sov i tält men även under bar himmel, gran och grejer
- de lekte krig, sköt på varandra och blev skjutna på.
- de jobbade och svettades dagligen
- de hade inte tillgång till dusch eller toalett under dessa sju dagar.
- de gick tre och en halv mil under en dag, som tog 13 timmar
- i samma veva som den promenaden blev de attackerade av "fiender" och hade sammanlagt varit vakna i nästan 48 timmar.
- han fick sova i genomsnitt 2 timmar/dygn.

Så han var rätt trött! han slocknade så fort han la huvudet på kudden och han blev inte bättre under helgen. Hela lördagen och lördag natt mådde han som värst, fick feber frossa och ont i hela kroppen. Familjen gissade på allt mellan svininfluensa till extrem utmattning. Jag själv gissar på utmattningen med tanke på djävulsveckan :O Jag satt och vakade över honom hela dagen och natten så jag sov inte många timmar. Minsta rörelse och jag var där med mina standardfrågor: Gör det ont? Hur känner du dig? Vill du ha vatten? Vill du ha en Alvedon?
Jag tyckte ganska synd om honom kan jag säga :(
På söndagen när han åkte hem mådde han fortfarande inte bra men febern hade i alla fall gått över. Annars vette fan om jag hade låtit honom åka tillbaka till regementet faktiskt.

Idag har det inte hänt mycket, har mest bara gått och väntat på livstecken från honom, men nej, inget sånt. Hoppas han ringer i kväll och berättar om han är döende eller inte.

Peace out


kom igen nu!

Nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli tio! Han skulle ju komma åtta, sa han. Men han såg fel på biljetten haha... Well well, två timmar hit eller dit!

JÄVLAR OCKSÅ! DESSA JÄVLA SNABBKOMMANDON!

Jag hade skrivit klart mitt inlägg som blev typ:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

så långt, och då råkade jag trycka på någon knapp och hålla inne en annan så allt försvann, GAAAAAAAH.

Okey, jag får väl göra mitt bästa att återberätta:
Jag har försökt sysselsätta mig hela dagen och det har gått rätt bra. Klev upp och städade det första jag gjorde. Sedan kom det lite tid som jag var tvungen att så ihjäl så gitarren fick hjälpa mig med det! Alltid en vän att lita på <3
Mamma kom sedan med det underbara erbjudandet att åka till Birsta, jag följde ju så klart med men det fanns inte mycket att se, affärer som stängde igen, småfjortisar som speglar sig i alla fönster, ja det gamla vanliga. Åkte hem, spelade lite mer gitarr samtidigt som jag bakade fyra (!!!!) sockerkaks-liknande kakor, SAMTIDIGT som jag pratade i telefon.
Höhö I've got skills.

Nu får vi se om det är någon bra film på tv, hoppas! Eller, om pappa tänker hålla fast i fjärrkontrollen blir det friidrotts VM. Ugh... Får väl gå ner till mitt rum i värsta fall och titta på min lilla lilla lilla tv som tar alldeles alldeles för mycket plats. Kan ju lika gärna plocka fram extrasängen medan jag ändå är där!

Peace out

happy news!

ÅÅÅÅÅH!!!!!!! glädjetårar!!

Jag hade precis gett upp hoppet och tänkte bara se klart avsnittet av How I met your mother på tv när telefonen äntligen ringde!

Jag: Så... hur gick det nu då?
Älskling: Jobbigt som fan... Men jag kan berätta mer när jag kommer till dig imorgon kväll!
Jag: ..... VA???!!!?...... vänta... Imorgon... Torsdag???? KVÄLL??




AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Och jag som var helt inställd på att han inte skulle kunna komma hit! Så imorgon, TOORSDAG KVÄÄÄÄÄLL får jag träffa min älskling igen!!

Torsdag har nu blivit min favoritdag <3


Peaace out

Seriously...

Det här:

är utseendet på din telefon.

I telefonlistan på din telefon finns mitt nummer inlagt.

RING DET NU.


107,4

Imorse trodde jag att det skulle bli en bra dag, med mycket att göra och så. Men nej. Jag slog på radion, rattade in Rockklassiker på... rätt hög volym, eftersom jag var hemma och tänkte ta itu med det stökiga huset. Städade och det tog minder tid än vad jag hade förväntat mig, så jag hoppade in i duschen och skrubbade mig ren. Sedan fixade jag naglarna så nu är de fina igen! Fransk manikyr gjort med H&M's french manikyr-set. Det är ju helt underbart! Köpte det av ren... ja, pengabrist, för flera månader sen och det har fortfarande inte torkat ut! Inte ens blivit kladdigt, det är som nytt! Helt otroligt. De dyrare märkena kan ju ta sig någonstans :) Det tog dock väldigt lång tid för det att torka, satt i typ 30 minuter i enskild ställning i soffan och lyssnade på den underbara radiostationen och bara väntade på att nagellacket skulle torka. Men efter mina 30 minuters väntan var de fortfarande inte riktigt torra! Ganska galet, men finns det fördelar finns det nackdelar.

Lagom till middagen torkade mina naglar och tur var väl det, vi åt majs till middag haha! Eller ja, i alla fall mamma och jag, vi fick ett sånt sug att vi bara var tvungna. Mums vad gott det var! Varmt som fan, men gott!

(Kom igen nudå, ring! Det blir bara svårare och svårare att hålla sig sysselsatt...)


Peace out


tidig morgon

Damn, jag är uppe innan elva! Har hunnit äta frukost, vila lite, letat efter ett busskort och vilat lite till. INNAN ELVA.
Ja, de flesta har börjat skolan, så de var väl uppe vid sju säkert. Men jag är arbetslös och har ingen skola så att ens vara uppe nu känns som ett brott mot mänskligheten. Jaja, nu är jag uppe och jag har ingen aning om vad detta svammel skulle leda till så jag kanske ska sluta svamla. hehe.

Mamma och bror rymde in till stan alldeles nyss medan jag låg bekvämt inbäddad i ett täcke på soffan, pappa tittar på Friidrott. Jeez. Jag ska kanske städa lite för att se vilka reaktioner det väcker! öhö.

Senare kanske jag får prata med min militärman! Men bara kanske. Och bara kanske har han goda nyheter. Han kanske troligare har dåliga nyheter. :(




I've got fangs....?!!


Peace out

dentist

Så var det fruktade tandläkarbesöket över med omdömet "föredömligt goda tänder". Se där, se där, jag som inte är speciellt noga med tandborstning och sånt, står inte och borstar varje tand 10 min, utan står mest och nynnar för mig själv och råkar spotta tandkräm på spegeln lite då och då. Så jag kan ju inte klaga, nu när det inte är gratis tandvård för mig längre blir det i alla fall billigare eftersom tänderna är så pass bra, woho!

Efter tandläkarbesöket blev det en sväng på stan, tänkte få lite information om körskolan jag funderar på att ta. Men, de hade en receptionist och miljoner människor, så jag ryckte åt mig en broschyr lite diskret och smet ut. Köpte en kalender i stället, vuxen som jag är, så jag kan planera in alla mina möten och allt annat som inte får plats i mitt huvud. Ehum.

Undrar vad jag ska göra resten av dagen? kanske stämma gitarren och spela ihjäl mig. Låter bra.


Peace out

watch this




Jag har äntligen införskaffat en herrklocka! :D

Glad!


Peace out

the end

knåpar ihop ett snabbt litet inlägg för vi är tydligen bjudna på fika hos grannen nu i grå diset :O

anyhoo, selånger marknad är nu ett avslutat kapitel för min del, äntligen! Sista dagen har varit mulen och regnet har hängt i luften, jag är glad att det aldrig började regna innan jag kom hem i alla fall, annars hade mitt plattade hår blivit ledset! Fick köpt lite smått och gott... Mest gott, hehehee. jag trodde också idag att jag har tappat bort 300 spänn, men så var inte fallet när jag började räkna på vad som har köpts och så.. Oops!


Nu ska det gås och fikas :)


Peace out

over and over

Och så var denna dag undanstökad med dunder och brak. Typ.

Jag har praktiskt taget levt på marknaden idag, och jag har aldrig gått så mycket under en dag någonsin! Gick iväg till marknaden vid 13.00, gick runt runt runt och försökte lista ut vart jag hade varit och vart jag ville gå (jag tror jag varvade marknadsplatsen X antal gånger), gick hem vid 17.00. Slocknade i soffan men klev upp någon timme senare och vid 19.00 var jag tillbaka på marknaden. Nu, efter möten med vänner och några timmar senare är jag hemma igen och jag tänker sova snart. Imorgon blir det en till tur till den före detta fotboll/hockey-planen för att kanske inhandla något spännande!



Jag måste ju få visa min första egengjorda fläta, en sån som alla har! ^^ jag är så stolt!




Det får inte regna imorgon, då blir jag ledsen.


Peace out


dag två

Dag ett av selånger marknad är avklarad, och nu väntar två dagar till.

Dag ett var en kväll av action och beräknade försenningar ;) Jag började med att gå med mamma medan jag väntade på att de andra skulle anlända vid sju. När det började dra ihop sig fick jag plötsligt  ett sms av Emma: "vi kommer sent". Jaha, tänkte jag, det går väl ändå för sig, hon var ju inte i stan. Efter några minuter plingade mobilen till igen och då var det Madde: "Vi kommer sent". Okey, tänkte jag, vad gör man? Ytterligare några minuter passerade och Johanna ökade på min inkorg med ett: "Hej, jag kommer sent". GAAAAAAH, tänkte jag, nu följer jag med mamma hem!
Sagt  och gjort, mamma köpte kolbullar sen gick vi hem. Träffade sedan Emma, Alfred och Johanna hemma så gick vi in till marknaden tillsammans för att möta upp Madde. Vi blev kompletta vid klockan 22.00! fast vi skulle träffas 19.00. Vad säger man? :)

Anyways, kvällen blev mysig och kul, Johanna tjatade om sina langos och det är ju klart att man ska äta det på marknaden! Jag var bara ledsen att jag inte var så hungrig att jag kunde uppskatta den ;)


Idag är det alltså dag två och jag har fortfarande inte riktigt kommit igång, mamma tjatar på mig att vi ska gå och jaa, jag håller på! :P


Peace out

nothing else matters

Intro
6/8 time
Eb-------0-----|-------0-----|-------0-----|-------0---7-|
Bb-----0---0---|-----0---0---|-----0---0---|-----0---0---|
Gb---0-------0-|---0-------0-|---0-------0-|---0---------|
Db-------------|-------------|-------------|-------------|
Ab-------------|-------------|-------------|-------------|
Eb-0-----------|-0-----------|-0-----------|-0-----------|
P (9/8 time) H P S P S
Eb-7-----------7^0---------|---------7---8---7^8\5---7-5-/0------|
Bb---------0-------0-------|---------0---0-----------0-------5---|
Gb-----0---------------0---|-----0-------------------------------|
Db-------------------------|-------------------------------------|
Ab-------------------------|-------------------------------------|
Eb-0-----------------------|-0-----------------------------------|
P
Eb-------------2^0---------|-------------0---0---0---|
Bb-5-------5-------5-------|---------5-------5---5---|
Gb-----5---------------5---|-----5-----------5---5---|
Db-------------------------|-------------------------|
Ab-0-----------------------|-0---------------0---2---|
Eb-------------------------|-------------------------|
P H P P H
Eb-0-----------3^0-----0---|-0----------0^5^0---------|
Bb-5-------5-------5---5---|-7---7-5-7--------7^0-5^0-|
Gb-5-----5---5-------5-5---|-7------------------------|
Db-------------------------|--------------------------|
Ab-3---3---------------3---|-5------------------------|
Eb-------------------------|--------------------------|
<.NH.>
Eb-------12----|-------0-----|-------0-----|-------0-----|
Bb-----12--0---|-----0---0---|-----0---0---|-----0---0---|
Gb---12------0-|---0-------0-|---0-------0-|---0-------0-|
Db-------------|-------------|-------------|-------------|
Ab-------------|-------------|-------------|-------------|
Eb-0-----------|-0-----------|-0-----------|-0-----------|
upstroke
Eb-------------7---7-------|-------------|-------------7-----------|
Bb-------------8---8-------|-----7-----5-|-------------8-----------|
Gb-----------9-----9-------|-----7-----5-|-----------9-------------|
Db---------9---------------|---7-----5---|---------9---------------|
Ab-------7-----------------|-5-----3-----|-------7-----------------|
Eb-0-----------------------|-------------|-0-----------------------|

Eb-------------|----------7-----7--------|-----5-----------3-------|
Bb-----7-----5-|----------------8--------|-------7-----------5-----|
Gb-----7-----5-|-------------9-----------|---------7-----------5---|
Db---7-----5---|-------------------------|-------------------------|
Ab-5-----3-----|-------7-----------------|-5-----------3-----------|
Eb-------------|-0-----------------------|-------------------------|

Eb-----3-------------------|-------0-----(0------)|-------0-----|
Bb-------3---------5-4-----|-----0---0---(-0-----)|-----0---0---|
Gb---------4---------------|---0-------0-(--0----)|---0-------0-|
Db-------------------------|-------------(---2---)|-------------|
Ab-------------2-----------|-------------(----2--)|-------------|
Eb-3-----------------------|-0-----------(-----0-)|-0-----------|

Main guitar part :
So close,no matter how far......
Eb-------------3----0---|-2---2-2-2-3--0--0-0-----|
Bb---------0----------0-|-3---3-3-3-3--3--3-3-----|
Gb-----0----------0-----|-2---2-2-2-2--0--0-0-----| repeat 2X
Db----------------------|-0---0-0-0-0--2--2-2-----|
Ab----------------------|--------------3--3-3-----|
Eb-0--------------------|---------------------3-2-|
Forever trusting who we are............and nothing else
matters
Eb-------------3----0---|-2---2-2-2-3--0--0-0-----------3--2------2----
Bb---------0----------0-|-3---3-3-3-3--3--3-3-----------3--0--------0--
Gb-----0----------0-----|-2---2-2-2-2--0--0-0---------0----2-----------
Db----------------------|-0---0-0-0-0--2--2-2--------------1----1------
Ab----------------------|--------------3--3-3--------------2--2--------
Eb-0--------------------|---------------------0-2-3--------------------

Chorus guitar part
Never cared for what they do........
Eb-0-----0-----|-2-----2-2-2-3---2--0--2-|
Bb-1-----2-----|-3-----3-3-3-3---3--3--3-|
Gb-0-----2-----|-2-----2-2-2-2---2--2--2-|
Db-2-----2-----|-0-----0-0-0-0---0--0--0-|
Ab-3-----0-----|-------------------------|
Eb-------------|-------------------------|

Eb-0-----0-----|-2-----2-2-2-3---2--0--2-|
Bb-1-----2-----|-3-----3-3-3-3---3--3--3-|
Gb-0-----2-----|-2-----2-2-2-2---2--2--2-|
Db-2-----2-----|-0-----0-0-0-0---0--0--0-|
Ab-3-----0-----|-------------------------|
Eb-------------|-------------------------|

Eb-0-----0-----|-2-----2-2-2-0-----------|
Bb-1-----2-----|-3-----3-3-3-0-----------|
Gb-0-----2-----|-2-----2-2-2-0-----------|
Db-2-----2-----|-0-----0-0-0-2-----------|
Ab-3-----0-----|-------------2-----------|
Eb-------------|-------------0-----------|

Interlude
|-12------14---|-15-------17---|-8------8------|-------8--------|
|---12------12-|---12-------12-|---5------5----|----5-----5-----|
|--------------|---------------|-----5------5--|-5----------5\--|
|--------------|---------------|---------------|----------------|
|--------------|---------------|--------------0|----------------|
|--------------|---------------|---------------|----------------|

|-0--------0---|-0^2--------0--|-0--0~~~~0~~~~~|--------0-------|
|----1-------1-|-----3-------3-|-12-12~~~12~~~~|------0---0-----|
|-------2------|--------2------|---------------|----0-------0---|
|--------------|---------------|---------------|----------------|
|--------------|---------------|---------------|----------------|
|--------------|---------------|---------------|-0--------------|

|-12------14---|-15-------17---|-8------8------|-8-----8--------|
|---12------12-|---12-------12-|---5--------5--|---5-----5------|
|--------------|---------------|-----5----5---5|-----5-----5----|
|--------------|---------------|---------------|----------------|
|--------------|---------------|---------------|----------------|
|--------------|---------------|---------------|----------------|

|-0--------0---|-0^2--------0--|-0--0~~~~0~~~~~|--------0---------|
|----1-------1-|-----3-------3-|-12-12~~~12~~~~|------0---0-------|
|-------2------|--------2------|---------------|----0-------0-----|
|--------------|---------------|---------------|------------------|
|--------------|---------------|---------------|------------------|
|--------------|---------------|---------------|-0------------3-2-|

Interlude solo * *
Eb|--------3-----3--5--5(7)5--5-----3--5---10--7--6(8)6--
Bb|--3--5-----5------------------5-----------------------

Eb|--10--6(8)6---10--6(8)6---10--6(8)6---10--6(8)6---3-0-

*=bend and release

GOTO MAIN GUITAR PART

Guitar solo :
E5 E5(VII) | D5(V) C5(III)
E5 E5(VII) | D5(V) C5(III)
E5 E5(VII) | D5(V) C5(III) | G5(III) B5(II) | E5

B B R V V
Eb---------------------------|-------------------------------------|
Bb-15------15----------------|-------------------------------------|
Gb-14(16)--14(16)14-12--14-12|-11-12-11----11-------------12-14-12-|
Db---------------------------|----------14----12-14----------------|
Ab---------------------------|-------------------------------------|
Eb---------------------------|-------------------------------------|
B B B
Eb-------12-------12---------------------------hold bend-->--------|
Gb----12-------12----15^14^12-(approx.8x )--15(17)-15-15-15--------|
Gb-14(16)---14(16)---------------------|---------------------------|
Db-------------------------------------|---------------------------|
Ab-------------------------------------|---------------------------|
Eb-------------------------------------|---------------------------|
release bend
Eb-15(17)--15---14-15-|----15-14----14-15-14-12|--------------------
Bb--------------------|-12-------12------------|-15-14-12-----------
Gb--------------------|------------------------|-----------12-14-12-
Db--------------------|------------------------|--------------------
Ab--------------------|------------------------|--------------------
Eb--------------------|------------------------|--------------------
B R B B R P B
Eb-------------------------|-12--------------------hold----->-----release
Bb----------------------12-|-------12-15(17)15--12^15(17)-15-15-15-15-15-
Gb-14(16)14-12----12-14(16)|-------------------------------|-------------
Db-------------14----------|-------------------------------|-------------
Ab-------------------------|-------------------------------|-------------
Eb-------------------------|-------------------------------|-------------
H P S H P
Eb-----------------------------------
Bb-12^15^12~~~~~~\\\\\\7--5^7^5~~~~~~
Gb-----------------------------------
Db-----------------------------------
Ab-----------------------------------
Eb-----------------------------------

The end :
E-------0-----|-------0---7-|-7-----------7^0---------|
B-----0---0---|-----0---0---|---------0-------0-------|
G---0-------0-|---0---------|-----0---------------0---|
D-------------|-------------|-------------------------|
A-------------|-------------|-------------------------|
E-0-----------|-0-----------|-0-----------------------|

E---------7---8---7^8\5---7-5-/0--0--0-|
B---------0---0-----------0------------|
G-----0--------------------------------| repeat
D--------------------------------------|
A--------------------------------------|
E-0----------------------------------0-|



snart.... SNART!

mp3

Björn Rosenström på högsta volym och jag sjunger ikapp med min brutna morgonstämma, satisfaction. Så gott det går i alla fall, hade lätt varit bäst om Bäbis satt här och sjöng med. Men nej, han är ute i pågående tältkaos mitt ute i Skövdes skogar. Finns det skog i Skövde? I stället sitter jag här, kliar mig i hårbotten (nej jag har inte mjäll god dammit, det är bara skönt att riva lite) och försöker komma på något bra tidsfördriv för denna dag.
Frukost är avklarad, jag har diskat, hängt tvätt och städat. Jeez, jag börjar bli vuxen.

VAD SKA JAG GÖRA IDAG? Förutom att sjunga med i låtarna från min fullproppade mp3?

Nanananaaa...
frågade fina fröken om hon kunde tänka sig ett ligg
Jaså, inte det minsann, men kom igen då litegrann,
Nej, på den punkten var hon tydligen bestämd....

vi kedja fast oss vid en bar, beställde in ett kar,
av någonting med innehåll av alkohol,
en timme senare sa någon tjenare
och konstatera att vi fått vad vi tål

....
HAHA.


Ikväll tänker jag gå på Selånger marknad (jaa, det är enligt många ett fjortsifyllt fält, men för mig är det tradition) och jag hoppas jag får med mig vänner. :)

Nu tänker jag fan platta håret.


Peace out




Subway

is the shit.

Jag har haft ett sånt sug efter de underbara Subway-mackorna sedan igår! Det var inte bara så att jag var hungrig och lite småsugen på något att äta, utan jag var svinhungrig och begäret efter just Subway hade tagit över hela innehållet av mitt huvud. Imorse åt jag frukost, men hade fortfarande Subway i huvudet, så jag blev inte mätt på frukosten. Så efter jag hade ätit mina fiberflingor som en duktig flicka, duschade jag och tog med mig bror till staden för att få slafsa i mig en av de underbara mackorna.

Så nu är jag mätt :)



http://www.youtube.com/watch?v=vsuoCMlhsss

Addiction <3


Peace out

Resultat



Det här är vad mitt hår går för.


Peace out


suddigt

I lördags blev det en halvvild utekväll som resulterade i ett illamående hela söndagen. Bra där! Så aldrig mer.
Mitt första "aldrig mer" är uttalat! Men allvarligt, jag kan inte göra så mer om jag inte har börjat bli självdestruktiv! Hela söndagen låg jag på en filt mitt ute i ingenstans och tyckte synd om mig själv menar jag. Ja, åtminstone till jag blev kontaktad av både den ena och den andra, haha.
Kvällen är lite luddig, men enligt bilderna hade jag trevligt :) bilderna i fråga hade jag tänkt lägga in på datorn, men jag har glömt kameran i bilen och bilen är borta så det blev inte som jag hade tänkt mig.

Söndagskvällen hade jag börjat må som en människa igen, och lagom till det fick jag och Madde rädda lilla Johanna från att lösas upp. Vi hade lite tjejsnack med känslor och shit, och det enda som saknades var B&J! Vår lilla stund var till ända vid två på natten. Madde skjutsade hem mig och jag slocknade.

idag är det måndag och jag borde söka jobb. Men jag känner för att fixa naglarna, så det tänker jag inrikta mig på nu.

Peace out

Back

Nu är man hemma från "semestern". Det blir aldrig riktigt avslappnande när man är ute med familjen Kaos! Men det var i alla fall roligt :) Dock blev jag åksjuk och fick stå med huvudet nere i diket mitt ute i skogen efter bara någon timmes bilfärd, och jag blir aldrig åksjuk! Det borde bevisa att min far kör som en idiot. Resan fortsatte med desto mindre kalabalik och första stoppet blev Rättviks camping. Fick en liten stuga och delade badrum/dusch med alla andra campare, svenskar, tyskar, norrmän, danskar osv. Plus en liten rödhårig flicka som tydligen tyckte att min tandborstnings-process var ytterst fascinerande. Vet inte barn om att det är oartigt att stirra ut folk?
Vi stannde i Rättvik två dagar och försökte komma på vart vi skulle sedan. Alternativen var norrut eller söderut, eller "mot Östersund eller.... Neråt" som pappa så finurligt uttryckte sig! Well well, vi bestämde oss för att stanna på Orsa camping också innan vi åkte hem och där var det mysigt. Badstrand och hela kittet. Eftersom vädret var det bästa möjliga med  strålande sol och blå himmel låg jag mest och solade. Jag doppade mig även lite då och då! Jag doppade även min bror, som för övrigt är en stor obegriplig mes! Först fick jag kämpa för att få honom i vattnet, sedan fick jag kämpa för att få honom ur vattnet.... ??! Mongo. Dock var vädret inte det ultimata då vi satt i bilen. Ingen AC är förklaringen.

Anyhoo, jag har fått prata med Bäbis, dock inte länge, antingen är han full eller trött när jag ska prata med honom, puppjävel, och nu ska jag duscha och se om färgen i mitt ansikte verkligen är min solbränna eller om det i själva verket är damm.

Blir det krogen imorgon eller?? :D

Peace out

Dalarna

Imorgon bär det iväg till Dalarna... ! Jag känner mig inte speciellt peppad, men vad gör man? Jag har precis tagit tag i saken och är på väg att skaffa jobb, ja då plötsligt får mina föräldrar snilleblixten att vi ska åka på en minisemester!
Well, well jag får väl vara from och följa med... Datorn kommer inte följa med, aldrig i hel*ete att jag bär med mig detta åbäke! Knappt så den får plats i bagen ju... Och då försvinner alla mina 7 läsare som jag har kämpat för att få!!! :(

Idag har jag i alla fall försökt söka jobb. Det gick... Inte så bra. För det första fick jag problem med mitt cv. Eller ja, kulturmagasinets datorer hade problem med mitt cv, fick sitta och vänta på att datorn skulle sluta fucka upp sig i typ en halvtimme innan jag ens kunde få upp min hotmail. När jag väl fick öppna mitt dokument fick jag vänta ytterligare tio min och då fick den för sig att mitt dokument var skadat. Jaha? Tack så mycket värld. Anyways, efter mycket om och men och fuck och jävlar så fick jag ut mitt cv och skulle gå till Biteline och lämna det till någon chef. Fick då veta att hon inte jobbade idag så jag fick kämpa med mitt jävla cv i onödan.

Vid det laget var jag ganska förbannad, men fick för mig att klippa mig och det gick faktiskt bra! Så det fanns fortfarande lite hopp om att dagen skulle bli bra. Emma och Johanna lämnade mig hos frisören och när jag var klar mötte jag upp dem igen. Johanna lämnade oss dock ganska snabbt och travade iväg till tågstation, ihih :) Emma och jag vandrade runt på stan och hittade lite grejer. Hon en grå kjol och jag en stor randig tröja, åhh den är så fin :)

Nu har jag nyss kommit hem efter en liten promenad till Johanna för att kidnappa Breaking Dawn, jag är så nörd. Kan dock inte rå för det, jag är minst lika kär i Edward (ur boken) som Bella är :)

Att gå över väg 86 som går genom Bergsåker har nu blivit ett äventyr. Helt plötsligt har vägarbetsnissarna fått för sig att asfaltera om hela vägen från Coop till korsningen upp till Lillhällom (typ ingen vet vad jag pratar om, haha). Jag hade ingen aning om vart man fick gå och inte gå, så jag sprang bara över vägen när det var riskfritt. En lastbilschaufför fick sig dock ett skratt när han såg mig trippa över vägen och nästan kleta fast i asfalten! Mina skor mådde inte så bra efter den behandlingen kan jag meddela. :(

Nu får jag väl fortsätta packa och fylla mp3n med batteri och låtar.

Återkommer om ett okänt antal dagar!

(och ja, mitt lilla.. öh.. utbrott, borde jag kanske be om ursäkt för. Anledningen till de vackra orden är att jag är alldeles för svartsjuk och nyfiken för mitt eget bästa)

Peace out 

090803 <3

3 år med bäbis! <3
Jag älskar dig så fucking jävla mycket mitt cpmongo!




Fuck

Jävla fittjävel.
Varför denna situation?
Säkert bara för att jag kände det på mig.
Jävla fittjävel.


Wreck

Igår blev det en liten välkomstfest för Johanna :) Vi var... milt sagt lite busiga, så jag kan visa med en bild eller två i stället.





Summering: Vi hade askul :)



Det var då igår. Idag :
Jag skulle övningsköra, så pappa försökte förgäves lära mig backa rätt runt ett hörn och hitta dragläget. Det gick sådär, så pappa bestämde sig för att belöna mig med att få köra ute på vägen en sväng. Vi hann dock inte längre än till den lilla korsningen innan stora vägen innan bilen började ryka och läcka glykol i bilen. Jag sprang ut, lite lätt panikslagen och förbannade mig själv för att ha förstört bilen, men pappa sa att det hade hänt när som helst. Han har alltså gett mig en dysfunktionell bil. Anyways, det gick inte att köra mer med den så jag gick hem och lämnade pappa med det han gör bäst, laga bilar. Han tog med sig bilen de 30 metrarna hem och kom upp efter ett tag och konstaterade att topplockspackningen på bilen hade gått sönder. Det lät allvarligt.

Och detta är ännu ett sätt för någon övernaturlig makt att säga att jag inte ska sitta bakom ratten.

Peace out

RSS 2.0