23/4: coco puffs

Jag blir så glad på skolan, nu har jag fått stora uppgifter i alla ämnen jag har. Jag undrar om det är någon sorts hämnd av skolan eftersom vi ska ta studenten och lärarna inte lämnar skolan...

 I alla fall ska jag få slippa allting i en vecka då jag åker till spanien med spanska-klassen! Det kommer bli riktigt kul, vi kommer gå i skolan där och upptäcka Salamanca. Jag ska få bo med Carro hos en 62-årig dam som tycker om musik och att sy, big surprise liksom! :P Måste hitta en studentklänning där så jag hoppas vi får mycket fritid. Måste ju hinna jämföra klänningar, gå ut och så ^^

Ska börja packa imorgon och så bär det iväg på lördag! har nästan tänkt ut allt som jag ska ha med mig, sitter och funderar just i denna stund med en skål coco puffs och vanilj youghurt i en mumsig blandning, sugar for life! Har också en säker foofie med mig, så det räddar veckan! ^^ <3

Peace out


21/4: So...

Väntar på att psykologin ska börja och jag har så tråkigt, ovanligt eftersom jag faktiskt är i skolan? Nej.

Har fått en massa stora, betygsavgörande arbeten att göra nu bara för att jag åker till Spanien på lördag. Känns det som i alla fall. Min stora glädje över att få slippa Sverige med sin kyla börjar förbytas mot ångest för det som väntar efter resan! Skolan förstör definitivt min syn på livet.

Men eftersom jag egentligen inte har något att säga så slutar jag nu! Plus att min lektion börjar snart.

Peace out


19/4: Reflections of fire

Repade då med bandet idag ^^ Väckte ena halvan av bandet med ett plingeling på dörrklockan och stormade sedan in med buller och bång och satte oss i soffan medan de åt frukost. När de var klara började vi spela och det lät...... inte så bra! Vi har inte spelat på ungefär en månad så samspelet vi hade fått till var inte lika bra längre, haha. Det lät ungefär som första gången vi spelade tillsammans, vi blandade alla möjliga låtar och spelade ingen tills vi kunde den och de låtarna vi hade tränat på innan "uppehållet" kunde vi inte längre.

Så för att göra en lång historia kort: We sucked.

VI kom heller aldrig riktigt igång med att spela förrän mack fick för sig att göda oss, så vi lämnade instrumenten och gick ner på stan för att äta, men vi hann aldrig dit för emma glömde sin låt hemma hos mack så det var bara att vända efter halva vägen. Då var det försent att bjuda oss på mat (tack gud, gillar inte att folk är snälla med mig) så vi vandrade runt inne på Lidl tills bussen skulle komma.

Väl på bussen slocknade först emma och sedan jag efter bara fem minuter ungefär. Vaknade när vi var kanske en kvart hemifrån och vi båda kunde konstatera att vi var rätt trötta.

Imorgon börjar skolan och jag ska också se till att börja röra mig så jag inte ser ut som en dallrande fettklump tills balen och studenten! Men idag är det fortfarande lov och nu ska jag leta reda på en chipspåse.

Peace out





18/4: Come clarity

Efter ett x antal timmar med filosofi är hjärnan lite luddig. Men nu så är det klart och jag är så lättad! Nu har jag bara två och en halv veckors ryskadagbok att skriva ikapp mig på... Hmpf...

Dagen har varit solig, synd bara att det har blåst så mycket! Planeringen för dagen blev lite förskjuten, men bara med en timme. Skulle träffa Carro på Birsta klockan tolv, men vaknade kvart över elva efter att telefonen på något mystiskt sätt hade blivit nerslagen på golvet och sedan stängt av sig själv, så den inte hade kunnat alarmera mig. Efter en timmes försening träffade jag i alla fall henne på Birsta, där vi gick runt och kollade på skor åt henne, sen åkte vi hem, efter bara en timme! Väl framme på Navet missade vi självklart bussarna som skulle ta oss dit vi skulle, vi såg röven på hennes buss. Så började hon promenera till sitt mål och jag satt fogligt kvar på den kalla busshållplatsen och ringde fredrik så han fick underhålla mig lite. Fick bevis på hur sjuk han är, stackars pojke, kunde knappt prata! Ändå var jag så egoistisk att jag inte ville lägga på, men det ville i och för sig inte han heller. Till slut kom då jag hem och samtalet var avslutat och då hände det inte mycket. Kom på för några timmar sen att jag skulle börja med filosofin, och sagt och gjort! Nu är det klart och jag är så nöjd, haha! Nu väntar jag bara på att min älskade knopp ska ringa mig igen så jag får varva ner. Come on! I'm waiting babe <3

Imorgon drar jag iväg till Härnösand och repar med bandet hela dagen, så då har jag den dagen utstakad också!
Sista dagen på lovet, äntligen!


Peace out

Ohh, now it's on!

Nu är det officiellt krig och det är mitt rum som står på spel... Det är nämligen så att jag upptäckte en ny inneboende i rummet. En spindel. De som känner mig vet att jag och spindlar inte är en bra kombination! När jag såg den fruktansvärda besten komma fram från under sängen, med sin stora, svarta kropp uppburen med de åtta äckliga benen, i rasande fart, sprang jag själv upp i ungefär samma hastighet och skrek för full hals, väckte hela huset, lugnade ner mig och slocknde på soffan. Sedan dess har jag vägrat att gå ner i mitt rum, jag har bett både far och bror att ta död på den, men de säger att den är borta. Hur ska den kunna försvinna när dörren inte är öppen? Jag är seriös, den där snuskiga lilla äckel-grejen kan knappast ta sig igenom ett vanligt hål, den behöver en vidöppen dörr!

Så tills jag med säkerhet vet att spindeljäveln är ute ur mitt rum och med säkerhet död eller åtminstone på en kilometers avstånd från mig ska jag övernatta på soffan.


Peace out 


Happiness in a box

De har kommit!


Nu har de verkligen kommit!!


Jag äger det vackraste paret skor jag någonsin har skådat!






Peace out



15/4: Updatering

Okej, inget av det jag planerar går som det ska, haha. Jag kanske ska börja vara spontan och inte planera. Den spontaniteten skulle nog leda till en one way ticket till Göteborg och det skulle nog göra mitt psyke en tjänst, men framtiden skulle inte bli så bra, att hoppa av skolan en månad innan studenten tror jag inte är så populärt om man vill ha ett vettigt jobb!

Det enda som stämde idag var att jag faktiskt tränade. Själv, eftersom ingen annan följde med. Obviously! Det blev ingen övningskörning eftersom pappa fastnade i garaget med 855:an. Träningen behövdes, jag har känt mig som en plufsig fettpöl ett tag nu och nu känner jag mig nästan smal igen! Även fast det inte syns, men det är tanken som räknas. Nu sitter jag och proppar i mig någon sorts minttabletter, it is so yum! Min jakt efter viktminskning går plus minus noll nu.

Snart måste jag också få tummen ur röven (bildligt talat) och leta jobb! Tror knappast att jag kommer få något, men jag kan ju alltid visa mig på olika butiker och lämna nummer eller något så att de vet att ja existerar och är jobb-kåt!

Måste snart också börja repa med bandet... Har inte spelat tillsammans på flera veckor och det är inte bra. Vi är ju inte ens på väg att låta bra xD It's a long way to the top if you wanna Rock n roll! Well, yes indeed xD

Nu återgår jag till mitt sociala umgänge via MSN


Peace out

15/4: Unfinished

Min påsklovs-planering gick åt pipsvängen redan innan jag hann börja på den. Mina dagliga joggingturer som skulle börja igår började aldrig igår, men jag tycker jag att jag kompenserade det rätt bra med att gå runt på stan i några timmar. Joggingrundorna behövs dock eftersom jag börjar få en begynnande dubbelhaka. Eller så kan jag skylla på att min haka sitter väldigt långt in. Nej, det kan jag inte, jag börjar bli tjockis igen! Deja vu. Läxorna (som jag för övrigt inte riktigt kommer ihåg vilka det var) är inte heller klara och mitt rum ser fortfarande ut som err resultat av dammråttors sammandrabbning.

Tänkte ta itu med allt det idag, men följde med mamma till en naprapat i stället och sedan åt vi på Saigon. Bra början på min bantning! Nu väntar jag på att pappa ska komma upp från garaget så vi kan köra lite bil. Eller så kommer det inte alls att hända, för jag ska till Friskis och skaka lite på mig, höhö. Förhoppningsvis följer min tränarvän med mig, men jag ska inte hoppas på för mycket.

Nej nu lockar tvn på mig!


Peace out



WTF!?

Mitt motto är: Om något i ens liv går bra, måste något annat gå åt helvete inte långt efteråt.

Det är återigen bevisat att det stämmer på mig!

Hela den här dagen har jag varit riktigt duktig och faktiskt inte bara slösat bort dagen på att sova/titta på tv/sitta vid datorn, utan jag klev upp ganska tidigt för att vara mig. Letade reda på min bortsprungna bror för att trycka i honom lite mat, åt med honom och diskade efter oss. Redan där borde jag ha fattat att den här dagen började alldeles för bra för att fortsätta så. I alla fall, utan att fatta misstankar just då fortsatte jag göra i ordning mig och planera vad som skulle göras under dagen. Listan blev ganska lång för en så långsam person som mig. När allt var färdigplanerat i mitt huvud skred jag till verket och klädde på mig, tog på mig ansiktet, tog farväl av mor och bror och traskade iväg till busshållplatsen, som badade i solsken och värme, med stenstan som mål.

Väl där lämnade jag tillbaka några böcker på Kulturmagasinet. För första gången i mitt liv innan datumet gått ut! Sedan vidare till tågstation för att hämta ut alla mina beställda biljetter till och från Göteborg. När det var avklarat beställde jag nya linser och var till slut på väg hem. Då gick jag igenom IN: och traskade runt där inne helt själv. Vandrade in på H&M men gick snart ut igen och råkade då gå förbi Scorett och fick se en vacker syn. De skor jag desperat har velat ha (liksom resten av Sundsvalls kvinnliga befolkning) stod där på en hylla mitt i butiken. Jag började tänka, för omväxlings skull, och kom fram till att om de fanns inne i stan borde de finnas i Birsta också och där har jag ett presentkort som skulle bli perfekt för detta köp. I mitt glädjerus skickade jag sms till EmmaStröm som delade min glädje på ett förväntat sätt och vi började fundera på hur fina vi kommer bli i Spanien med våra nya skor. Jag skyndade mig hem och hann knappt innanför dörren innan jag skrek att jag var tvungen att åka till Birsta.

Turen jag hade haft hela dagen höll i sig och efter mycket om och men och förhinder bar det av till Birsta. Jag galopperade till Scorett och höll på att välta ett antal barn på min väg, men det var irrelevant i min värld, för att nå till de välsignade skorna innan någon liten fjoll-unge skulle hinna ta dem innan mig. När Scorett kom inom synhåll saktade jag ner farten till normal-människa-hastighet, gick in i affären, plockade på mig paret de hade ute i butiken och berättade för butiksbiträdet att jag hade reserverat ett par av dessa skor för ungefär två månader sedan. Hon var ovanligt trög och trodde att jag hade lagt undan ett par och inte reserverat dem då de hade tagit slut. När hon till slut fick klarhet i vad jag menade hade hon i stället ingen förklaring till vart mina 36:or hade tagit vägen. Jag kände hur förtvivlan grep tag i hela mig och jag fick behärska mig till det yttersta för att inte ta storlek 40 exemplaret av skon jag hade i handen att slå ut hennes enorma kanintänder med. Hennes ursäkt å Scoretts vägnar var att de måste ha missat min reservation och sålt alla skor de hade, för att alla ville ha dem. Efter några argument från mig och "jag vet inte vad vi ska göra åt saken" från hennes sida, kom hon fram till att jag skulle skriva ner mitt namn och telefonnummer så skulle hon kolla med regionschefen om de kunde få hem några från någon annan Scorett i Sverige. Sedan skulle de höra av sig om jag kanske kan köpa ett par eller inte. Jag var inte nöjd men gick morrande därifrån. Scorett kan ta sig där ryggen byter namn.

Mina tankar börjar luta åt att köpa något vackert i Spanien i stället. Men nu när jag fortfarande är i Sverige vill jag shoppa sönder för att döva hålet som växer sig större och större i mitt bröst. Okej, det var överdrivet men wth, jag har ingen svält att oroa mig för, jag är egoistisk och ja, jag är en material girl, men de skorna hade jag kunnat kapa av en tå för! Kinda.

nu är jag utmattad och tänk att det krävs något så dramatiskt som detta för att få mig att blogga, haha.


Peace fucking out


Now, young Skywalker.... You will die.

Oh snap!
Dramatik på hög nivå.

Det fanns lite gott kvar i pappa Skywalker/Vader och det goda kommer alltid att segra!


Nu ska jag duscha på riktigt.


Peace out

Endorfinbrist

Dum-dum-dum, dum-da-dum, dum-da-dum, Det är Star Wars Episode 6 - Jedins återkomst på tv400 som jag får sitta i all min ensamhet och skåda. Hela serien har gått under påskhelgen och målet var att se alla med pojken, men tvn har alltid varit upptagen. Nu när han har åkt hem var det plötsligt fritt fram att se på vad man vill. Ödets ironi.

Har haft en vecka av total awesomeness när min göteborgare har varit här, men det tog abrupt slut när han åkte hem idag. Vi har i alla fall haft det bra och försökt, jag upprepar, försökt, att använda tiden vettigt.
Det blev många sovmorgnar och två halva skoldagar bl.a. Vi hann med att gå ut, gick på Springbreak vilket inte var en höjdare alls. Men Fredrik fick några kompisar här såg det ut som hihi,  och det var ju skoj!

Vi hann även med ett biobesök, Fast and Furious. Typisk chickflick. Nej, men majoriteten var killar och när filmen började förstod jag varför. Snabba, starka amerikanska muskelbilar och smala tjejer i millimeterkorta kjolar i samma film är en våt dröm för alla pojkar, tror jag. Dock var min pojke ett undantag, han hade bara ögon för Vin Diesel, haha! Monster, enligt mig. Annars var filmen bra =)

Så idag åkte han hem och som alla andra gånger var detta en sorgens dag trots att solen sken och det faktiskt var varmt i Sundsvall. Jag ska försöka att inte ge upp hoppet om att våren och sommaren kommer hit! Medan vi stod och väntade på att han skulle släppas på tåget vrålade han helt plötslig: NEJ DU SKOJAR!??! och jag stirrade vilt omkring mig för att hitta orsaken till upphetsningen. Såg då att hans klasskompis som hälsat på sin tjej i Ö-vik kom gående mot oss. De skulle ta samma tåg hem och det var ju lite coolt, haha ^^ De hamnade till och med i samma vagn och ordnade så de fick sitta bredvid varandra...
Själv åkte jag hem, sörjde (sörjer fortfarande) och började hets städa. Man är aldrig så noggrann som när man är ledsen. Medans jag städade gjorde jag upp en planering för lovet som jag antagligen inte kommer hålla. Jag ska åtminstone försöka hålla den punkten att springa varje dag. Jag måste! måste måste måste...

Nu väntar duschen och lite mer sörjande och Star Wars..

Peace out 

There is no charge for awesomeness... or attractiveness.

En ledig dag! Nu har klassen åkt till Polen, de är där nu och jag är kvar hemma i Sundsvall och väntar på pojken. Min bror väckte mig vid tjugo över sju imorse bara för att ha något att göra och hade jag behövt gå till skolan hade jag försovit mig typ en timme. Så jag tog ut mina aggressioner på honom och var på väg upp när jag såg att Carro hade skickat sms så jag svarade på hennes sms och sa att jag skulle till skolan. Hon stoppade mig och sa att Ronja sa att jag var ledig. Det kändes bra så jag slocknade igen. Stackars Ronja! Trots att vi är i olika städer måste hon hålla koll på mig. haha. Men jag hoppas att de har det bra där borta i Polenoch att alla kommer hem välbehållna! Jag känner mig som en liten mamma...

Påtal om mamma, jag trodde aldrig att jag skulle säga något sånt här frivilligt men föräldrar har faktiskt rätt. Man hinner med mycket om man kliver upp innan tolv på dagen! Klockan är runt 16.00 och jag har avklarat allt (typ) som jag hade tänkt göra idag. Jag har till och med städat hela huset med förhoppningen att mamma skulle förlåta mig, hehe. Det fungerade nästan. Jag har också våldtagit gitarren lite, det var en fröjd höhö.

Vilken jävla blandning det är på min spellista btw, det har jag inte ens tänkt på. Ena stunden är det pojkrock, i nästa hårdrock, med morrande och skrikande sångare, som går över till sjuk rock (system of a down) som blir opera som blir indie. My god!

Nu tänker jag våldta gitarren lite mer och sen ta hand om mina vandaliserade naglar.


Peace out


Ay oh Ay oh

Nu tror jag att tangentbordet har blivit normalt igen!

Nationellt prov i Svenska B idag. Jag har ingen aning om hur det gick, men jag tyckte att min krönika inte var helt konstig i alla fall... Men det tycker nog de som ska rätta, eftersom det handlar om svenska. Jag skickade iväg ett litet "Lycka till-sms" till göteborgspojken, men har inte fått något svar. Nationella provet kanske dödade honom, han var allt utom lycklig igår när han fick vetskap om provet idag.

Hämtade ut mitt leg. idag med, jag såg ut som en skrämd råtta, men men, jag ska ju bara (!!!!) ha det i fyra år innan jag får byta. Nästa kort blir nog inte snyggare eftersom jag då lever i en lägenhet och antagligen har levat på pizza, kebab och pasta varje dag i veckan.

Mina fingertoppar är ömma pga allt gitarrspelande, men det är det värt! Det låter ju bara bättre och bättre, HÖHÖ. Men den lilla Backspace-gummipluppen är iaf snäll mot fingrarna =)

nu måste jag äta lite så jag inte får blodsockerfall och ligger som ett svettigt lik vid datorn, fy..

Ikväll blir det middag på Jop's och jag är glad!


Peace out

RSS 2.0