Guitar Heroines

Emma och jag gav ikväll en liten konsert på Ålbackens lekpark minsann :) Publiken bestod av en pappa på ett gunglejon och två små tvillingpojkar.

Med varsin gitarr i händerna är vi oövervinnliga!


Peace out

Äntligen ett livstecken från min lilla soldat

Och det med ett glädjande besked, han får gratis transport hit och tillbaka!








Tänk vad mycket lycka ett litet sms kan leda till. För att ytterligare öka på den lyckan är stämmaren till gitarren hittad <3


Peace out

all you can eat

Var på stan idag igen, jag tror jag kan vänja mig vid att vara arbetslös! Hemskt men sant.

I alla fall, träffade Madde, Emma Ström och Emma Sv och åt glassbuffé på Biteline för 29 :- !  Himmelriket på jorden! Jag och Emma ström lyckades trycka i oss fyra portioner mjukglass med nougat-sås och massa olika strössel och det var gott! Vi gick också till arbetsförmedlingen äntligen, så nu kan jag vara lugn igen. Kan gå på ett möte den 17e augusti, så nu jävlar om jag missar det. Emma Sv beställde ännu en körlektion, jag hittade ca en miljon nya kläder jag ville köpa och ca en miljon skor, men jag vill inte slösa på mina pengar :( Under tiden vi sprang runt på stan träffade vi även på Johanna som jag ganska snabbt fick lämna för att träffa mina föräldrar så då fick jag även gratis skjuts hem. Yeaah.

Väl hemma blev det mat och en långpromenad med Johanna och Emma, uppfriskande och bra :) har precis kommit hem nu och är trött som en jagad antilop, så det blir nog en tidig kväll. För att vara mig.

(Jag har fortfarande problem med att få dagarna i veckan att gå fort.. Ännu värre att timmarna, minuterna släpar sig fram ytterst sakta. Hur mycket jag än pratar om vår tid tillsammans kan jag inte få ur mig tillräckligt.... Inget livstecken från dig på tre dagar, det låter inte mycket, det kanske inte är mycket, men du är mitt liv. Tre dagar utan sitt liv och ändå försöka leva är tufft. <3)


Peace out

i am lost in pain without you

Jag har fastnat för Dead by April's Losing you, även fast jag inte har lärt mig den på gitarr. Kan inte sluta lyssna på den, speciellt texten! Underbar låt :)

Kom iväg till stan förut då, och träffade Emma och Madde och pratade och pratade och jag trodde aldrig att vi skulle sluta. En perfekt dag med andra ord :) Skämdes dock ganska mycket när vi hade sagt att vi skulle ses klockan ett på stan och jag kom inte iväg hemifrån förrän tjugo över ett och då fick jag skjuts av familjen. När vi hade kommit fram sa de att vi skulle äta pizza- och glassbuffé på Biteline (Ja, det var min bantning det..), så jag skickade sms till Madde för att säga att jag skulle äta med dom och tänkte samtidigt "Emma är ju med henne så det är ingen fara". När jag hade satt mig för att äta svarade Madde att Emma också var sen så det slutade med att Madde satt själv och fikade :( Men när jag hade ätit klart skyndade jag iväg till Madde och då hade även Emma anlänt, så det slutade lyckligt i alla fall :)

Mina planerade inköp och besök blev inte av, men vi har ännu en inbokad date imorgon på Biteline, ännu mer "all you can eat-glass för 29 spänn. Me likes! så jag hoppas att jag kanske kan göra det jag hade planerat då i alla fall. 

Min planerade bantning gick åt skogen ännu en gång, så jag skiter i det. Jag får bli fet som en ko, jag vill leva!!! Äta bör man, annars dör man :) men jag har fortsatt med jogging/promenad + situps och annat, så det borde ju räknas lite...

(Det blir inte alls lättare trots mina försök att göra saker och vara upptagen alla mina vakna timmar på dygnet,. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på dig och jag blir galen... Du hade fel älskling, väldigt väldigt fel)


Peace out


i am not prepared to be strong

Mitt liv känns nästintill avslutat!

Jag har ingen kontakt med älskling, jag får inte äta onyttigt och min stämapparat till gitarren är borta. Jag kan lika gärna lägga mig i ett hörn och sakta tyna bort :'(

:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Det klias i fingrarna, jag har längtat efter att få spela skiten ur gitarren och nu har jag hittat ännu en låt som jag ska lära mig, Dead by April's Losing you. Och då kan jag inte spela! I och för sig brukar de flesta stämma utan stämapparat, men jag är rätt tondöv när det gäller det, jag har försökt men det har inte gått bra. Alls. Jag avundas de som kan stämma utan stämapparat!

Ska snart iväg till stan och träffa lite vänner, kanske köper en ny stämapparat? En ny ljus e-stålsträng skulle inte heller sitta fel, den stålsträngade gitarren har varit utan sträng några månader nu.

Peace out


home sweet home?

Efter ett tårdrypande farväl av min lilla soldat en onormalt tidig morgon och en seg tågresa med många byten och gnälliga konduktörer är jag då hemma i Sundsvall igen... Det känns inte alls bra, jag vill vara med min karl :( Än värre är att ingen av oss riktigt vet när vi kommer att ses igen, det kan dröja allt från två veckor tills tre månader... Vi vet inte heller när vi kan prata/smsa, allt hänger på han och hans schema...

Så för att föra tankarna åt ett annat håll har jag fösökt sysselsatt mig med olika aktiviteter, som att springa, träna lite, pratat med mamma och pappa om deras resa till Filippinerna. Dock orsakade det en ny störtflod från mina tårkanaler, då jag fick se videor av min släkt och ställen på Filippinerna som jag saknar. Jag kan ha gråtit en skvätt också för att mamma och pappa firade sin 20e bröllopsdag på samma resort som de träffades på första gången, romantiskt så det skriker om det <3
Johanna kom även och hälsade på efter ett utbytesår i USA :) Det kändes som om vi aldrig kunde sluta prata och jag hoppades att det inte skulle ta slut heller, men det var det tvunget att göra eftersom hon ska jobba imorgon.

Imorgon måste jag försöka fylla ut dagen med mer saker, kanske träffar da görls på stan om jag inte får uppgifter att göra hemma. Fast jag skulle behöva åka in till stan (om jag nu kommer ihåg hur, jag är ganska inställd på Göteborg) och besöka arbetsförmedlingen. Jag hade tydligen missat ett ungdomsinfo-möte så jag skäms ganska rejält nu. Måste in och se om det går att reparera, att sätta in mig på ett annat möte eller om jag helt enkelt blir kickad från arbetsförmedlingen och att de inte vill hjälpa mig?! :(
Det är också min skyldighet att åka in då min vän är i nöd, SuperKäs till undsättning! *dam-dadaa*

För övrigt, jag bantar, så nu jävlar ska jag promenera/springa, göra situps och hela skiten varje dag. Äta nyttigt i den mån att; inte äta godis, chips, eller dricka Cola och annat onyttigt. Vatten ska vara min vätska. Så med andra ord: Jag ska sluta leva. Men fan, nu jävlar ska jag få min drömkropp, för om Fredrik kan, så kan jag!


Peace out


shorty

Nu sitter jag här, smällfet av kinamatsbuffe och tittar på när Fredrik blir klippt inför lumpen. Det är fruktansvärt kort och jag är förtvivlad. Men det är hans hår och hans val. Har precis packat klart och hoppas att jag kommer upp imorgon, tåget går sex på morgonen!

Well well, nu är han klar.

Hörs igen när jag är hemma i Sundsvall...


Peace out

busy

Igår blev det då en till tur och retur resa till Stockholm. Vi klev upp klockan fyra på morgon, efter ungefär 2-3 timmars sömn. Vi hade problem med att sova eftersom billarmet på v70n helt plötsligt gick igång, halv två på natten, ganska misstänksamt. Så mannen sprang ut, gick miljoner varv runt huset, in i garaget, under bilen, på bilen, bakom bilen, ja ni fattar, för att leta efter något misstänksamt men han hittade inget. Dock såg han när han nyss hade sprungit ut en taxi som stod stilla i änden av vägen, som körde iväg efter ett tag. Ganska läskigt :| Efter hans rundvandring satte han sig i hallen med hockeyklubban i beredskap. Detta triggade mig så jag satt på helspänn i sängen, fullt påklädd, fast han sa till mig att sova. Yeah, right, det är ju lätt när han är beredd på att någon ska bryta sig in liksom. Jag satt och tänkte ut flera olika scenarios, till exempel att någon skulle stirra in genom fönstret och skjuta oss medan vi sov. Det gjorde så att det blev ännu svårare att sova och jag stirrade ut genom springan mellan gardinerna för att inte bli överraskad. Så vi båda var ganska paranoida den natten.

Galet nog orkade vi oss upp klockan fyra och kom till och med iväg i tid, en minut till godo! Så åkte vi på road trip till Stockholm. Jag ville inte somna för att kunna hålla koll på Fredrik så han inte skulle somna vid ratten. För att själv kunna hålla mig vaken sjöng jag med i alla låtar jag kunde som gick på radion. För full hals. Kanske inte det skönaste man kan höra klockan fem på morgonen, men jag lyckades med mitt uppdrag! Dock efter att vi hade stannat till och sträckt på benen och ätit frukost orkade jag inte mer, utan somnade så fort bilen hade börjat rulla igen. Sov hela vägen till Stockholm och det var skööönt! Vi kom fram i tid, hämtade föräldrarna, somnade om i baksätet, åt och kom hem.

Väl hemma igen var vi tvungna att skynda oss att göra oss iordning för att träffa Jocke och Madeleine på stan för att äta middag och seadn gå på bio. Det blev italienskt och mumsigt värre. Efter maten skyndade vi till bion, Harry Potter :D Ganska coolt, hemma är största biosalongerna... Inte stora. Här satt vi i den största, med 417 platser :| Trots att vi satt nästan i mitten satt vi lite för nära, bioduken var enorm, säkert lika bred som min husvägg! Men coolt var det. Smärtade dock lite i handen när filmen blev lite väl spännande och mannen höll mig i handen, han krossade den totalt :(

Filmen var bra och jag hade en väldigt trevlig kväll :) Synd bara att jag inte kan träffa dem mer på minst ett år :(


Nu ska jag ut och åka motorcykel :D

Peace out

Shitty weather

Jag har aldrig någonsin under mitt 18-åriga liv sett så mycket regn falla under en dag! och då klev jag ändå upp väldigt sent. Eller ja, kom igång väldigt sent på dagen. Runt 14:00 sent på dagen för att vara exakt. Men jag klev faktiskt upp 11 och åt frukost och då såg jag att det regnade som fan så vi tyckte inte att det fanns något riktigt skäl att vara vakna, så vi somnade om efter frukosten. Vid två plingade mannens telefon till och den sa att han hade fått distansen till mc:n så vi åkte och hämtade den, bl.a. Det blev en tur till McDonalds och sedan en långdragen jakt efter gröna glas, som var slutsålda överallt! Tror vi åkte till åtminstone fyra olika Donken innan vi till slut gav upp (då var vi i Torp, 83 km hemifrån). Vi fick inse att den enda färg vi kunde byta till oss var svart, så det fick duga. MEN JAG VILL HA BLÅA OCH MÖRKGRÖNA GLAS, BUHUUUUU. :(

Har nästan nyss kommit hem, han har fått dit sin grej till mc:n och är ute och provkör den. Jag har just gått ut med hunden och konstaterat att bara för att Elvis är lätt självmordsbenägen och vill jaga/hoppa framför alla bilar som åker förbi, så är det som mest trafik när jag är ute med honom. Jag träffade även på 2 ½ sniglar.

Nu tänker jag städa huset så fint, så fint, medan han är ute och springer och förbereder sig för lumpen. Imorgon klockan 05:00 åker vi till Stockholm igen, tur och retur, för att hämta hans föräldrar som har haft en asbra semester på Kreta. Fusk. Men jag är glad för dem! På kvällen är vi hemma igen och ska gå på bio med Jocke och Madeleine. HARRY POTTER :D Så jag hoppas att inget oförutsett händer!

Hare bra och trevlig älg!

Peace out

standby

Nu är den där vardags-jämlikheten igång igen!

Bara för att vi nu i några dagar har haft en massa roliga saker fös oss och fullt upp varje dag, har vi nu ännu en gång hamnat i någon sorts standby-läge. Vi har absolut ingenting att göra, och igår städade vi för kuls skull.... ??! Vi lagade till och med riktig mat. Hela dagen idag (okej tre timmar, vi klev upp tolv) har vi förgäves försökt komma på något att göra. Ett förslag från min nörd är att spela Diablo 2, men det vill jag inte kalla för dagens huvudsyssla. Just nu verkar det inte finnas ett bättre förslag, eftersom vädret är emot oss; mulet och ganska kallt. Och nu började det regna, självklart. Men kallas det verkligen regn här i Göteborg? Jag menar, dropparna är stora som kanonkulor.

Så det enda vettiga jag har gjort idag är att duscha. Jag kanske lika gärna kan åka och hämta ut min hembiljett? Så har jag gjort något av värde denna fuckade dag.



Peace out

Dance forever my only one

Stockholmsresan gick väldans bra får jag säga :D Vädret var underbart, inte ett moln på himlen, strålande sol och runt 28-30 grader varmt. Vi gick runt i Gamla stan, jag fick gå in på Gyldene Freden, äntligen, men det var en besvikelse faktiskt och inte värt att ha trånat efter i.... ca fyra år? Men men, nu är det gjort i alla fall ^^ efter ett antal timmar i Gamla stan gick (!!!!) vi till Gröna Lund. Det var jobbigt kan jag säga, trots att jag hade vettiga skor på mig! Innan vi gick in på Gröna lund åt vi pizza som var fucking god och väl inne kollade vi mest på attraktionerna xD jag har redan åkt i stort sett alla, så jag var nöjd. Däremot försökt vi vinna både det ena och det andra, det slutade med att Fredrik vann en liten nalle, som jag fick och som han nu vill döda av någon anledning, och Tommy vann en enorm Kexchoklad, oh yeeeah :D Jag upptäckte även att jag har en ny talang; jag är en jävel på pilkastning, haha. Var bara två poäng från att vinna något, ganska jobbigt :P Vi spenderade natten i Upplands Väsby, på Scandic, och det var mysigt. Speciellt då vi hade Kexchokladen inne på vårat rum, hehehhe!

08.00 dagen efter skjutsade vi föräldrarna till Arlanda och tog farväl och fortsatte färden hem mot Göteborg. Det tog väldigt mycket längre tid än nödvändigt eftersom vi stannade i varenda stad som slutade med -köping, men roligt var det! Första stoppet var Nyköping, för kisspaus, inget var öppet förutom MAX :P Nästa var Norrköping där vi gick och kollade på Löfstads slott, lite mysigt sådär ^^ Där hade vi också lite problem med att hitta ut på E4 i rätt riktning, vi var på väg mot Stockholm igen utan att veta om det, men kunde som tur var vända :P Vi fortsatte mot Linköping där det fanns ett stort köpcenter. Där stannade vi i... två timmar? Me liked ^^ Sedan fortsatte vi till Jönköping där vi stannade för att äta och sen blev det inga mer stopp vad jag vet för jag totalslocknade och sov hela vägen hem xD Fredrik påstod att jag snarkade och tog hans kudde som han hade under armen, men det stämmer nog inte, åtminstone inte snarkningen, jag är tjej....

på fredagen skulle vi inte heller vara hemma mycket, bara under dagen. Denna dag var solig och varm som fan, så vi låg ute och solade och badade lite i poolen, äntligen har jag fått lite färg! På kvällen vid 18.00 skulle vi åka till Fredriks kompis Martin som har en stuga någonstans i närheten av Marstrand. Där var vi åtta stycken allt som allt, sju killar och jag hehe xD Vi grillade och badade (ganska obehagligt och kallt :P) Rasmus bjöd på drinkar som jag inte riktigt vet vad det var i, smakade jordgubbsmilkshake så det var nog inget farligt xD Vid elva var vi tvungna att åka hem för att rasta hunden och mata marsvinet. men vi åkte tillbaka och då fick sambuckan följa med, så fredriks kväll var räddad xD När vi kom tillbaka var Rasmus ganska dyng och ringde alla i hans telefonlista, var lite kul sådär :P Resten av kvällen/natten är ganska höljd i dimma (ganska bokstavligt då Alex hade med sig vattenpipa), fick smaka på både den ena och den andre alkoholhaltiga drycken, röka vattenpipa och dansa. Vi hade askul och alla var glada :P Rasmus däckade utanför stugan på sin sovsäck, så jocke fick bära in honom och lägga honom i köket xD

Morgonen efter var inte lika glad, först hittade jag karln liggandes utanför stugan mitt på  berget, jag försökte få in honom men han ville inte spy ner hela rummet, där vi alla sov  ( jag hade tur som fick sova i en säng). Jag lät honom ligga där ett tag och gick in för det var kallt att stå ute i bara trosor xD på vägen in igen hittade jag Alex sovandes på gräsmattan utanför stugan, med huvan uppdragen och solbrillor på sig. Väckte honom och han gick in och la sig på golvet, den lilla yta han kunde hitta där det inte låg någon madrass, ganska skillat för att vara full. Jag somnade men vaknade efter någon timme och det kändes liite fel att vakna, vrida på huvudet och hitta Jocke sovandes bredvid sig, haha. jag gick ut igen för att titta till Fredrik men han låg inte där jag hade lämnat honom, fick lite panik, gick in och tog på mig kläder, råkade väcka rasmus och alex på vägen så de följde med mig för att leta. vi behövde dock inte leta länge för vi hittade honom sovandes i bakluckan på bilen xD Ganska rolig syn, men han mådde ungefär likadant som oss alla, det tog ett tag att komma därifrån... fyra timmar för att vara exakt, på väg hem stannade vi och åt frukost klockan två med rasmus på Mcdonalds. Väl hemma pissregnade det men jag var tapper och rastade hunden, kom hem och tog en dusch, la mig i sängen bredvid en sovande man och tittade på star wars tills jag somnade.

Men som sagt det var en jävla kväll och det är synd att jag ska hem snart, hade velat göra om det!

idag vill jag däremot se nya Harry Potter, men jag funderar på om det kommer funka. Fredrik verkar nämligen vara död, klockan är snart halv ett, han sover och jag ligger bredvid och bloggar haha. Iinte så bra start på dagen/förmiddagen. Vi kanske hinner gå på 21.00-visningen ändå?


Peace out

Repeat

Ännu en gång har jag försummat bloggen, det börjar bli en ful vana. Men när man skaffar sig ett liv blir det oftast så! Nu är det så att jag befinner mig i Göteborg och även om jag har tillgång till datorn vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...

Well anyways, jag  och bäbis har börjat komma in i rutinen att sola, äta, sitta vid datorn/titta på tv, inte speciellt givande. Därför ska vi nu piffa upp vardagen med en liten trip to stockholm! Nog för att stockholmare och göteborgare är i krig, staden är fortfarande fin och lite kul att vandra runt i :) Anledningen till den lilla resan är att bäbis föräldrar ska till Kreta en vecka och åker från Arlanda, så vi skjutsar upp dem, går runt med dem på stan en dag, övernattar på hotell (JAAAAAAA HOTELLFRUKOST FTW!!) och dagen efter skjutsar vi dem till Arlanda, tar farväl och åker hem igen. Så då blir vi ensamma hemma en vecka, wiiie ^^ + en vovve och ett hundra år gammalt marsvin som vi ska lyckas hålla vid liv :O De äter ju inte direkt pizza och mcdonald's som vi gör, så vi får se hur det går och hoppas på det bästa! och så var det blommor som vi ska lyckas hålla upprätt med... lätt uppgift för oss som knappt kan hålla en kaktus vid liv!

Nu har jag ju varit duktig och uppdaterat och imorgon åker vi! Så jag måste:

- Packa
- Platta håret
- Städa

Mannen i fråga nördar med Diablo 2, he's up to date, gotta give him that! xD Hans gubbe heter Slyna :)

"Jävlar han är ju helt sönderflippad, jävla bajsgrotta! :( " och det verkar gå bra...




Peace out

RSS 2.0