standby

Nu är den där vardags-jämlikheten igång igen!

Bara för att vi nu i några dagar har haft en massa roliga saker fös oss och fullt upp varje dag, har vi nu ännu en gång hamnat i någon sorts standby-läge. Vi har absolut ingenting att göra, och igår städade vi för kuls skull.... ??! Vi lagade till och med riktig mat. Hela dagen idag (okej tre timmar, vi klev upp tolv) har vi förgäves försökt komma på något att göra. Ett förslag från min nörd är att spela Diablo 2, men det vill jag inte kalla för dagens huvudsyssla. Just nu verkar det inte finnas ett bättre förslag, eftersom vädret är emot oss; mulet och ganska kallt. Och nu började det regna, självklart. Men kallas det verkligen regn här i Göteborg? Jag menar, dropparna är stora som kanonkulor.

Så det enda vettiga jag har gjort idag är att duscha. Jag kanske lika gärna kan åka och hämta ut min hembiljett? Så har jag gjort något av värde denna fuckade dag.



Peace out

Kommentarer
Postat av: Madde

haha, men vad ska man göra då en regnig dag mer än att slappa och göra inget? ^^ bättre än min dag iaf :P jobba! det regnar här också... -.- när kommer du hem by the way? saknar dig! <3

2009-07-20 @ 15:11:40
URL: http://fantasylife.blogg.se/
Postat av: Julia

SV: Vadå om Maenard har körkort? x'D NÄÄÄÄ

2009-07-20 @ 16:02:54
URL: http://juliahonkavaara.blogg.se/
Postat av: Julia

SV: MOPPEE!! xD

2009-07-21 @ 12:49:16
URL: http://juliahonkavaara.blogg.se/
Postat av: Madde

klart jag kommer fortsätta skriva, men jag har varit med släkten i stugan nu så har inte haft tid ^^ okej, då bokar jag in en dejt med dig då snarast möjligt! ;)

2009-07-22 @ 19:23:26
URL: http://fantasylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0